Autor Tema: oglasi  (Posjeta: 1497317 )

0 Članova i 7 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline Darjan

Odg: oglasi
« Odgovori #1860 : 05 Veljače, 2015, 17:24:31 »
http://www.njuskalo.hr/oldtimer-auti/fiat-124-sport-coupe-oglas-9738537

Zna li netko od Karlovčana auto? U kakvom je stanju?
"Ovdje postolar uči kirurga kako operirat slipo crivo, kirurg fudbalera kako igrat fudbal, a fudbaler postolara kako radit postole."

Offline deda

• Antique Member
« Odgovori #1861 : 05 Veljače, 2015, 17:35:20 »
Čini se kao dobar ali felge su sa GT/GTL a u Zagrebu ima isti takav godinu dana stariji(comfort)dao bi ga čovijek za 350 eura
Misliš kuna?

Offline Mile850

« Odgovori #1862 : 05 Veljače, 2015, 22:53:54 »
Misliš kuna?
Ne,kikirikija  ;D Deda, ja znam da ste vi vrlo vjerovatno puno stariji od mene i da ste se tih hrpina made in kragujevac navozili u večini boja/izvedbi ali ja kao puno mlađi zlikovac od vas meni je to nešto što me pokreče pogotovo mojoj generaciji koji svi briju na cajke,bmw-e,audije i takve stvari,a da ne napominjem da se ja vodim onom bolje se ciganski vozit nego gospodski hodat. Ti koji sanjaju audije i bmw-e idu pjehe a vani je hebeno mrma i piri  ;D
Sportski auto je svaki auto u kojem se nisko sjedi, zadnja klupa služi za ukras, a u bunker stanu 4 konzerve graška od 100 g. i pritom ima dušu

Offline Kivinisamja

• Veteran member
  • Vozilo:: Ford Puma 1,7 1998 + sluzbenjaca
« Odgovori #1863 : 07 Veljače, 2015, 16:20:47 »
Evo jednog rekorda :
http://www.njuskalo.hr/oldtimer-auti/opel-rekord-1900-oglas-13397890
Isao netko vidjeti auto? Koliko strasno je stanje limarije?

Offline deda

• Antique Member
« Odgovori #1864 : 07 Veljače, 2015, 17:30:34 »
Ne,kikirikija  ;D Deda, ja znam da ste vi vrlo vjerovatno puno stariji od mene i da ste se tih hrpina made in kragujevac navozili u večini boja/izvedbi ali ja kao puno mlađi zlikovac od vas meni je to nešto što me pokreče pogotovo mojoj generaciji koji svi briju na cajke,bmw-e,audije i takve stvari,a da ne napominjem da se ja vodim onom bolje se ciganski vozit nego gospodski hodat. Ti koji sanjaju audije i bmw-e idu pjehe a vani je hebeno mrma i piri  ;D
Krivo misliš,gle imam i ja jednog Yuga od staraca,auto ko nov,originalan u svemu,registriran,ali ne vrijedi ,kolko god mi mislili.Imaš ih za 500kn kolko hoćeš,sedi vozi,samo regu platiš,pa ih nitko neće,kak da ti netko onda da 350€ za onaj krš na slici?Suseda mi ljetos prodavala Skalu sa 22 000km,bio i na forumu,za kolko daš, pa ga nitko nije htio,otišao u drobilicu.Realnost je jedno, snovi  i sentimentalnost sasvim drugo.

Offline Rusty

• Senior member
  • Spol: Muški
  • Vozilo:: e36, e46
« Odgovori #1865 : 07 Veljače, 2015, 20:09:57 »
ovih za 500kn se bas nisam nagledal ili mozda neznam gledat  :search:
neznam od kud ste al ako ste zagreb i okolica mozda ih tamo i ima al tu kod mene sigurno ne pa ako se i nade koji u dvoristu nekom kad se i pita rađe bi ga dali u metis neg tebi za 100kn vise prodali

ja znam da su ti jeftiniji oldiji vecinom privlacni samo nama mlađima bez para jer ste se vi stariji navozali u njima pa su vam takorec bezveze a i vozili ste isti auto ko i ostatak bivse drzave pa sada tezite da imate nesto o cemu ste onda samo mogli razmisljati

i potpisujem izjavu mile850 bolje se ciganski vozit nego gospodski hodat jer i ja imam dosta frendova koji vole samo audije i ostalu silu a za drugo nece ni cut pa ja cu se rađe vozit u stoletu 20 godina dok oni skupljaju pare ili ih ubija kredit koji su uzeli za auto nego hodat pjeske po sugavom rijeckom vremenu

Offline deda

• Antique Member
« Odgovori #1866 : 07 Veljače, 2015, 21:55:49 »
Imal sam za vrijeme Juge: mečku W 123 200d,Alfetu 1,6,Opela rekorda 1,7,Fiata 850,Fiću,125p,Škodu 110,Bubu 1302,Zastavu 101,Juga 45,Matru Bagheru,Poloneza,možda još kaj,tko bi se sjetio.Dakle nema kod mene nostalgije ni za kojim autom.

Offline Mile850

« Odgovori #1867 : 07 Veljače, 2015, 22:01:53 »
Imal sam za vrijeme Juge: mečku W 123 200d,Alfetu 1,6,Opela rekorda 1,7,Fiata 850,Fiću,125p,Škodu 110,Bubu 1302,Zastavu 101,Juga 45,Matru Bagheru,Poloneza,možda još kaj,tko bi se sjetio.Dakle nema kod mene nostalgije ni za kojim autom.
E hebiga deda al ja nisam imal,moji starci se gnušaju samo na pomisao da još kakvu hrbinu dovezem bez obzira kaj sam ju sa svojim parama platil jedva sam bianchia progural jer u njihovoj garaži njihov auto stoji vani na parkingu a ja šarafim skutere i unutra su 2 stojadina,autobianchi i giulietta 1.6, a moja svakodnevna raga je isto vani zato da bi ja zadovoljil neku svoju nazovi to kak očeš. Tak da citiram mog starog "bolje neg da se drogiraš"  :hi:
Sportski auto je svaki auto u kojem se nisko sjedi, zadnja klupa služi za ukras, a u bunker stanu 4 konzerve graška od 100 g. i pritom ima dušu

Offline deda

• Antique Member
« Odgovori #1868 : 07 Veljače, 2015, 22:14:43 »
Gle,svaka čast zastavinim autima,navozal sam se u njima,i nemam im kaj prigovorit,meni su bili dobri u ono doba,niš lošiji ni bolji od ostalih.Samo kaj nije nekom glupo dati 350€ za auto koji dobiješ za 100,gdje hoćeš.Neki su mi ih htjeli i za badava dati,pa ih nisam uzeo,jer kaj će mi.Za te novce dobiješ oldija koji je sto puta interesantniji i zanimljiviji od njih,a obnova te košta skoro pa isto,samo malo moraš pronjuškati.

Offline frik-ri

• Antique Member
  • Lokacija: Liburnija - Stato di Fiume (Rijeka) Killarney pri Majci Eire
  • Vozilo:: Renjol Kvatrisimus Maksimus Fortius (u srcu i izradi) & Renjol Petardix 1,4 Five
« Odgovori #1869 : 07 Veljače, 2015, 22:52:14 »
Je je...  :P K'o fol nema nema autiju, a kad se pojavi neki poput one Lade zelene - svi šute.
Evo, ja iz prve ruke mogu reći da je kroz ovaj forum samo u zadnjih 5-6 mjeseci prošlo toliko dobrih i povoljnih autiju - da je to čudo.
Nekoliko Zastavi za doslovce ''po kili''... Ova zadnja zelena Lada se nudlila za, ako se ne varam, isto kojih 100EUR što je pak i MANJE nego što vrijedi ''po kili''. Znači, da si UZEO Ladu i odvezao ju hlaaadno direktno u CIOS zaradio bi 200-300-400kn što i nije ''loša dnevnica''.  :meeting:
Definitivno - ima autića za nekog tko zbilja želi uzeti neki autić ili za vozikanje ''peri deri'' ili pak za uređenje.
E sad.. Jedini problem je što bi se svi vozili 200 na sat, trošili 7,2 litre po gradu, odvoziti 25 tisuća godišnje bez da ga taknu i bez da kunu u njega stave.
I onda kad kažeš da je za iole dobar auto ''do na cestu'' potrebno 7000-8000-10.000kn svi okreću očima.  :dntknw:
Ćeš da mi dovezeš neki delovi burki? Ajde živ ti maaajka, nemo da si takav, vidi bog. Sad kad vozaš drugi kolica je moraš vozit pijan da kompenzuješ nedostatak ljuljanje?

Offline Igor V.

• Antique Member
    • OTK Ivanić
  • Vozilo:: AR Giulia 1300 TI ; Fiat 128 Sport Coupe ; Autobianchi A112 ELITE
« Odgovori #1870 : 08 Veljače, 2015, 08:22:43 »
Je. Vec smo pricali o svem ovome a zakljucak je na kraju da kad se stavi slika na netu svi bi dali  bunreg za auto a kada dodje u oglasnik nitko ga ne zeli ni ispod cijene.
Svi bi se vozili a nitko nebi legao ispod auta i sarafio.
Cast iznimkama.
Frik potpis na tvoj post.
AR Giulia 1300 TI ; Fiat 128 Sport Coupe ; Autobianchi A112 ELITE

Offline Rusty

• Senior member
« Odgovori #1871 : 08 Veljače, 2015, 12:06:59 »
Ako ćemo se vuc za jezik ta lada je bas primjer onoga sto sam rekao ;D  jednostavno bila mi je malo predaleko a najviše me mučilo sto doma nemam garažu a nema bas ni mjesta tako da bi skoro na cesti stajala pa mi je glupo da tako propada dok ja skupljam za neke radove na njoj
A koliko sam čuo sad je cijena pala na 0.8 po kili sad je to istina neznam nisam gledo
A čuj možda bi ljudi dali bubreg al niko ga neće u zamjenu za auto  :lol:
Al da ne kvarimo temu čini mi se dosta povoljno možda nekom bude zanimljiv http://www.njuskalo.hr/auti/bmw-2002-1602-oglas-4888765

Offline Igor V.

• Antique Member
    • OTK Ivanić
  • Vozilo:: AR Giulia 1300 TI ; Fiat 128 Sport Coupe ; Autobianchi A112 ELITE
« Odgovori #1872 : 08 Veljače, 2015, 12:14:45 »
Ako nesto zelis nista nije predaleko.
A ako mislis kupiti auto za 100 eura i uloziti jos 400 sa registracijom onda imas srece pri kupovini.
A ako nemas para za kramu onda je bolje da niti ne ulazis u taj problematicni svijet .
ova poruka nije isla nikoga osobno.
AR Giulia 1300 TI ; Fiat 128 Sport Coupe ; Autobianchi A112 ELITE

Offline Rusty

• Senior member
« Odgovori #1873 : 08 Veljače, 2015, 12:43:45 »
Slazem se ako se nešto stvarno želi nac ćeš način da to ostvaris al je nisam bio bas siguran pa se nisam htio zaletit a pare za kramu ce se uvijek nac jer svako po meni mora imat neku razonodu i nešto sto ga uveseljava i ispunjuje a za to se uvijek nađe koji dinar

Offline jonge

• Veteran member
  • Vozilo:: Fiat 128 sc
« Odgovori #1874 : 08 Veljače, 2015, 12:50:18 »
128 sc sta je u mene, niko ga dugi vremena nije tija kupit, jos je i oglas posta neaktivan.
Dođem ja kod prije u zg i sitim se da sam vidija oglas na njuskalu, potrazim ga, jedva ga nađem, nazovem covika, sastanem se sa njim, i dogovorim za kupnju, sve u jedan dan i slucajno.
Dođem tjedan dva posli, ceka me kupoprodajni, platim, i ostavim auto dok ne smislim kako ga prebacit do st, i jos naci garazu.
I tako nakon otprilike 2 miseca ga dovedem dolje.
Uglavnom, ako nesto oces i zelis, moze se, i nikad nisam ima problema sa cuvanjem stvari meni i drugima.
Svi sline, i svi se misle, a niko da ikako krene.
Hvala bogu pa dobrih ljudi jos ima i koji cjene kad se neko trudi i neodustaje, pa onda i pomoc lakse stize.
Mišljenje moje je da ako je da ako je stanje stvarno takvo za mediterana, onda i vridi te novce.