Autor Tema: oglasi  (Posjeta: 1500966 )

0 Članova i 19 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline Igor V.

• Antique Member
  • Spol: Muški
    • OTK Ivanić
  • Vozilo:: AR Giulia 1300 TI ; Fiat 128 Sport Coupe ; Autobianchi A112 ELITE
Odg: oglasi
« Odgovori #1875 : 08 Veljače, 2015, 12:55:38 »
Taj 128sc sam dugo gledao. Pa sam se s kolegom natezao oko njegovog i uletila slučajno alfa i odustao za sada od 128sc.
Ali jednog dana nikada se nezna.
A taj u oglasu me malo odbijao zbog drugog mosta.
zavarenih stop lampi i jos par prerada.

ali baza je zdrava koliko vidim.
AR Giulia 1300 TI ; Fiat 128 Sport Coupe ; Autobianchi A112 ELITE

Offline Zvonimir1985

• Antique Member
  • Vozilo:: švabe, talijan, englez te pokoji japanezer
« Odgovori #1876 : 08 Veljače, 2015, 22:49:47 »
Deda i ekipa... Kaj fali ovom autu? Osim kaj je club, izgleda vrlo uredno ovak na fotkama. Vec je dugo na njuskalu...

http://www.njuskalo.hr/oldtimer-auti/citroen-gs-1.3-club-oglas-14216386

Offline krntija

« Odgovori #1877 : 08 Veljače, 2015, 23:36:45 »
Odlican GS , super boja i stanje (ovak sa slike!)!  A nemre se prodat, valda kaj momentalno nijedan oldtimeras nece bas takav auto!  :smajlold:
++++ PRODAJEM TVORNICKE PROSPEKTE ZA SVE MARKE AUTOMOBILA kao i KATALOGE GODISNJAKE ; POGLEDATI U Ponuda/Potraznja http://oldschoolhr.com.hr/forum/index.php?topic=15429.825

Offline deda

• Antique Member
« Odgovori #1878 : 09 Veljače, 2015, 07:09:24 »
Kaj mu fali,vjerojatno sve,prvo nemre biti club,drugo ima zmešane dijelove od svega i svačega,napr sjedala su od neznam čega, tko zna kaj još kaj se na slici ne vidi.Treče; takve budale osim nas nekoliko u HR nema koji bi kupili takav auto.

Offline Mile850

« Odgovori #1879 : 10 Veljače, 2015, 22:45:02 »
Je je...  :P K'o fol nema nema autiju, a kad se pojavi neki poput one Lade zelene - svi šute.
Evo, ja iz prve ruke mogu reći da je kroz ovaj forum samo u zadnjih 5-6 mjeseci prošlo toliko dobrih i povoljnih autiju - da je to čudo.
Nekoliko Zastavi za doslovce ''po kili''... Ova zadnja zelena Lada se nudlila za, ako se ne varam, isto kojih 100EUR što je pak i MANJE nego što vrijedi ''po kili''. Znači, da si UZEO Ladu i odvezao ju hlaaadno direktno u CIOS zaradio bi 200-300-400kn što i nije ''loša dnevnica''.  :meeting:
Definitivno - ima autića za nekog tko zbilja želi uzeti neki autić ili za vozikanje ''peri deri'' ili pak za uređenje.
E sad.. Jedini problem je što bi se svi vozili 200 na sat, trošili 7,2 litre po gradu, odvoziti 25 tisuća godišnje bez da ga taknu i bez da kunu u njega stave.
I onda kad kažeš da je za iole dobar auto ''do na cestu'' potrebno 7000-8000-10.000kn svi okreću očima.  :dntknw:

E vidiš frik zato ljudi sa tim razmišljanjem voze novo,promjeni ga svakih 5 let i prst u uho i gas ko ga jebe(ko nema vozi golfa dvojku). Takvo razmišljanje je totalno suprotno ovom našem koji volimo staro i uvijek bi rađe staro nego novo ali da se razumijemo nemože se kvalitetno složit auto ako večinu sam možeš,znaš i želiš napravit ispod 1000e da to bude onako kako treba, a kaj se tiće ovog svi bi mi dovukli čuda da imamo prije svega prostora pare nisu problem para nema ali se postavlja pitanje dali je bolje imati jednog-dva pa složena ili 20 pa su svi za piceke uzgajat ali bitno da ih imaš.
Sportski auto je svaki auto u kojem se nisko sjedi, zadnja klupa služi za ukras, a u bunker stanu 4 konzerve graška od 100 g. i pritom ima dušu

Offline jonge

• Veteran member
  • Vozilo:: Fiat 128 sc
« Odgovori #1880 : 10 Veljače, 2015, 23:00:47 »
Sve se mislim prodat clia i uzet opet yuga ili stojku.
Stavis 1.6 motor, glavu od 1.1, jedno grlo i plin.
I vozi se skoro mukte.
Kupi novo, pa ovlasteni servisi, pa kasko, pa te neko ogrebe na ulici, pa ga zena ili ti malo o zidic ili grm ogrebes, rata kredita....... neisplativo

Offline deda

• Antique Member
« Odgovori #1881 : 11 Veljače, 2015, 07:23:47 »
Ak imaš vremena stalno kopat po takvom autu,nemaš pametnijeg posla,onda je isplativo,ili možda šljakat nekaj u struci i zaradit za ratu kredita za novi auto.

Offline Mile850

« Odgovori #1882 : 11 Veljače, 2015, 13:33:33 »
Taj je napravljen da možeš kopat po njemu,po novom nemožeš a na oba moraš kad tad  ;D
Sportski auto je svaki auto u kojem se nisko sjedi, zadnja klupa služi za ukras, a u bunker stanu 4 konzerve graška od 100 g. i pritom ima dušu

Offline Rusty

• Senior member
  • Vozilo:: e36, e46
« Odgovori #1883 : 11 Veljače, 2015, 19:09:29 »
Puno sam puta čuo kao stariji auti se dosta kvare to jest omjer kilometara i kvarova je lošiji dosta nego kod novih auta ali prije to nije bio toliki problem jer se radilo manje kilometara nego danas
Normalno to nije pravilo nemoraju imat kvarove uopće
E mene sad zanima koji su to kvarovi i sta se sve podrazumijeva pod tim kopanjem pa znaci ako bi mi ko na konkretnom primjeru mogu ukratko napisat npr. imo sam stoleta on je imo taj i te probleme dok je kod yuga bilo to i to jer me zanima kakvi su kvarovi neke sitnice ili dolazi fo učestalog zamora materijala i djelova pa se oni moraju mjenjat

Offline Lav

• Antique Member
    • Vespa klub Hrvatska
  • Vozilo:: Fiat 127 1976, Zastava 850 1981
« Odgovori #1884 : 11 Veljače, 2015, 22:41:29 »
Cim mi kazes sta da uplatim tj koje brojeve za sedmicu sve cu ti rec..
hrđavi pitas pizdarije..svako auto je drukcije..svaki vozac je drukciji..svaki grad je drukciji.. svako drzi odrzava auto na drukciji nacin imas ljude koji sve sta ode iskljucivo s onim sta nadu na "otpadu" i tako svakodnevno ljude kojima je oldi statusni simbol i voze ga jednom mjesecno a opet drugi svaki dan po kornizama po ovim hebenim cestama i sta da ti tko objasni ukaze.
Koji god auto imao novi/stari uredno i pravovremeno ga odrzaji i neces imat problema..nemoj cekat da ode dio minjaj ga kad "krene" ne gazi ga kao da je iz 2012 a ne iz 1969  pazi mazi i bit ce ok
I DON\'T NEED SEX THE GOVERNMENT FUCKS ME EVERY DAY!!

Offline studentt

« Odgovori #1885 : 11 Veljače, 2015, 22:44:46 »
svaki auto je specifican sa kvarovima. ti pitas generalno pa koliko auto,koliko marki,brendova modela!!!
tko ce odgovoriti na to??? :glavauzid: :glavauzid: :glavauzid:

Offline deda

• Antique Member
« Odgovori #1886 : 12 Veljače, 2015, 07:14:52 »
Da bi stara kanta funkcionirala,napisao si:pazi,mazi,mjenjaj sve na vrijeme i nemaš problema.E za tak nekaj trebaš vremena,trebaš stalno kontrolirat,trebaš stalno nešto na njemu radit.Na novom autu ne moraš ništa ,ne moraš ni haubu otvorit,jer ni nemaš kaj radit,samo odeš na servis.Nema hrđe,nema čačkanja,voziš 200 somova i uopće ne znaš da imaš auto.Stari auti od 30 i više godina nisu bili kao ovi danas ni dok su bili novi,dakle neusporedivo je.Što se kome više isplati,svak mora sam sa sobom odlučit.Ono kaj je meni isplativo,nikom drugom ne mora biti,tak da ta uvjeravanja su bez veze.

Offline Rusty

• Senior member
  • Vozilo:: e36, e46
« Odgovori #1887 : 12 Veljače, 2015, 13:05:52 »
To me i zanimalo znaci dal uz redovito odrzavanje auto vozi bez većih problema iako se to znam nemoze generalizirati
Moji su imali yuga a45 i uz redovna održavanja radio je ko urica nigdje nas nije ostavio ali dobro kazete tu velik utjecaj ima i vozač i nacin održavanja
Teško je popraviti nešto da funkcionira normalno sto je dugo godina bilo tretirano kao smece

Offline linoleumboy

« Odgovori #1888 : 12 Veljače, 2015, 19:52:30 »
If I could get all the money back I ever spent on cars, I'd spend it on cars

Offline krntija

« Odgovori #1889 : 12 Veljače, 2015, 19:58:13 »
Ovaj je MadMax originall! ;D
++++ PRODAJEM TVORNICKE PROSPEKTE ZA SVE MARKE AUTOMOBILA kao i KATALOGE GODISNJAKE ; POGLEDATI U Ponuda/Potraznja http://oldschoolhr.com.hr/forum/index.php?topic=15429.825