Autor Tema: oglasi  (Posjeta: 1497989 )

0 Članova i 7 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline max250

• Veteran member
  • Spol: Muški
  • Vozilo:: mercedes w108 250se
Odg: oglasi
« Odgovori #2175 : 14 Srpnja, 2015, 17:39:44 »
 :mellow:

Offline Maverick

« Odgovori #2176 : 14 Srpnja, 2015, 17:47:44 »
ovo je za sjest i po staroj cesti 70 na sat. ruka vani, a unutra svira ac/dc i tako nešto

Offline Darjan

« Odgovori #2177 : 14 Srpnja, 2015, 19:21:13 »
ovo je za sjest i po staroj cesti 70 na sat. ruka vani, a unutra svira ac/dc i tako nešto

Uz 25 konjskih snaga, svako spajanje kamp prikolice vožnju pretvara u zadovoljstvo. Fakjea!
"Ovdje postolar uči kirurga kako operirat slipo crivo, kirurg fudbalera kako igrat fudbal, a fudbaler postolara kako radit postole."

Offline marconi

• Antique Member
« Odgovori #2178 : 14 Srpnja, 2015, 22:14:03 »
MOŽE!!!  :koo-koo:
Samo, jebiga - razumno. Ne možeš očekivati da u ovu kampicu nakrkaš tonu tereta i onda uz Sv.Rok ili prema Oštrovici pičiti 100-tku.  :meeting:
Fićo je nevjerojatan auto. Ima ''luđaka''  :thank_you2: koji s njim i do Minkena potegnu i to - kao Hanibal preko Alpa.  :drinks:
S druge strane - sa Fićekom nećeš od Zagreba do Jastrebarskog stići ako ga zakolješ sa 110-120 po autoputu sad po ovom zvizdanu vrelom.
Ako se vozi razumno - ide na kraj svijeta. To što bi ti svi na cesti ''skidali sve svece s neba'' i mahali šakama dok te pretiču i vikali ti da se vratiš u grob iz kojeg si izašao s tim BEZ OBZIRA što u biti ideš po ograničenju - to je već drugi par rukava.  :nea:

Naravno da je nevjerojatan auto! :yes: Nije bez razloga u svoje vrijeme bio najprodavaniji auto u Jugoslaviji, Italiji, Španjolskoj...
Uz ovu prikolicu ide, kak to zovu, joyride - uživanje u vožnji  :balkidance:
Trajkeša: Stvarno, dobre felge su pola auta!!!

Offline kowalski

• Antique Member
« Odgovori #2179 : 17 Srpnja, 2015, 07:23:53 »
niste dobro shvatili; to nije kamp kućica nego garaža za navedenog fiću.

Offline deda

• Antique Member
« Odgovori #2180 : 17 Srpnja, 2015, 07:37:37 »
Nije sve u kljusinama,ja sam nekada Fičekom vlekel prikolicu na kojoj je bilo  metar drva i još sam pretical lika sa Tristačom.Frik nije točno da češ Fičeka zakuhat ako ga pičiš punim gasom po autoputu i po najvećoj vrućini,niš mu nebu,naravno ako je sve ispravno,isto kao kod svakog drugog auta,bilo novog ili starog.Nekada sam išao u London i natrag Fićom i samo pun gas,stajao je samo na benziskoj kad se tankao i dok smo čekali trajekt.Posljedica takve vožnje se samo vidjela na auspuhu,koji je zgorel ko furuna kada ju raspališ sa  kantom starog ulja koju si nutra turil.

Offline krntija

« Odgovori #2181 : 17 Srpnja, 2015, 14:37:37 »
 :shok:  Prodaje se 7 Fica u kompletu ( 2 kontrasha!!) , sad su na 1200.- , a jos aukcija ide 7 dana, pa pratite!!  :music:

http://www.ebay.de/itm/7-X-Zastava-770-im-Paket-baugleich-FIAT-750-/291515829724?&_trksid=p2056016.l4276
++++ PRODAJEM TVORNICKE PROSPEKTE ZA SVE MARKE AUTOMOBILA kao i KATALOGE GODISNJAKE ; POGLEDATI U Ponuda/Potraznja http://oldschoolhr.com.hr/forum/index.php?topic=15429.825

Offline frik-ri

• Antique Member
  • Lokacija: Liburnija - Stato di Fiume (Rijeka) Killarney pri Majci Eire
  • Vozilo:: Renjol Kvatrisimus Maksimus Fortius (u srcu i izradi) & Renjol Petardix 1,4 Five
« Odgovori #2182 : 17 Srpnja, 2015, 15:53:14 »
Mislim deda da se nismo skontali...  :P
Ja kažem da ako nekom ''normalnog, a malo umornog'' Fiću daš nekome koji nikada nije vozio ništa starije od ''ja novo na pet godina pa sam Miran, pa njega unutra pa novog opet na kredu pa sam Miran...'' i koji ne kuži da je Fićku krajnja brzina 118,5km/h a on ga kolje 120km/h.
Isto kao i Buba... Pređu milion kilometara - moj ju frend zakolje uz Gornje Jelenje druga-treća pun gas jer, gle čuda - neće ''držat'' 8 banki uzbrdo i kamioni ga pretiču i blicaju mu, a to je ipak ''jatak na njegov ego''. Inače... Tuda vozi tatinog Focusa 140-150km/h pod ''normalno'' jer - ''pa može, to ideeeee...''.
Žali Bože Bube - jes' mu dugo trajala. A njegov nono ju je vozio 30 godina i nikome nista.
« Zadnja izmjena: 17 Srpnja, 2015, 15:54:47 frik-ri »
Ćeš da mi dovezeš neki delovi burki? Ajde živ ti maaajka, nemo da si takav, vidi bog. Sad kad vozaš drugi kolica je moraš vozit pijan da kompenzuješ nedostatak ljuljanje?

Offline deda

• Antique Member
« Odgovori #2183 : 17 Srpnja, 2015, 16:29:28 »
Je,ima i takih,koji bi i nakovanj rasturili.

Offline Abnorm Al

« Odgovori #2184 : 21 Srpnja, 2015, 20:51:55 »
A ima i nas starijih koji se sjećamo poljaka i čehoslovaka, koji su osamdesetih dolazili na more sa "peglicama" tj. Fiatima 126 vukući za sobom male kamp prikolice. Prikolice su bile pune hrane i robe za prodaju jer su imali limitirani iznos novca kojega su mogli iznijeti iz države, tako da je težina bila prilično velika. Obavezno su vozili sa otvorenim haubama zbog boljeg hlađenja. I da, onda takozvani "istočnjaci" nisu mogli kroz zapadne države, nego su dolazili u Jugoslaviju preko Mađarske.
nekad su i auti imali dušu .................. danas je ni ljudi nemaju

Offline AL

« Odgovori #2185 : 21 Srpnja, 2015, 21:08:41 »
A ima i nas starijih koji se sjećamo poljaka i čehoslovaka, koji su osamdesetih dolazili na more sa "peglicama" tj. Fiatima 126 vukući za sobom male kamp prikolice. Prikolice su bile pune hrane i robe za prodaju jer su imali limitirani iznos novca kojega su mogli iznijeti iz države, tako da je težina bila prilično velika. Obavezno su vozili sa otvorenim haubama zbog boljeg hlađenja. I da, onda takozvani "istočnjaci" nisu mogli kroz zapadne države, nego su dolazili u Jugoslaviju preko Mađarske.

Ništ se nije promijenilo od onda..."Oni" dolaze i danas, ali više ne s peglama...ali opet vuku sve sa sobom....
Bilo je negdje u nekim novinama članak i bilo je spomena o tome kad Hr idu na skijanje, većinom vuku sve sa sobom....dakle....

Offline frik-ri

• Antique Member
  • Lokacija: Liburnija - Stato di Fiume (Rijeka) Killarney pri Majci Eire
  • Vozilo:: Renjol Kvatrisimus Maksimus Fortius (u srcu i izradi) & Renjol Petardix 1,4 Five
« Odgovori #2186 : 23 Srpnja, 2015, 12:38:19 »
I ne vukli... U tome ich POSVE PODRŽAVAM. I ja ''kad idem na more'' iako sam ''s mora'' - sve svoje nosim sa sobom. Idem na vikend u Rabac - nosim SVOJU lubenicu, nosim SVOJE pohano meso, nosim SVOJE voće-povrće, nosim SVOJ frižiderčić. Zašto? Zato jer ne želim plaćati faking jeb...PIIIP!!!...neu KRIIIŠKUUUU dinje 10kn. NE KILA!!!! Nego faking kriška!!!! Neću plaćati ''domaći pomidor'' 15-18-23 kn/kg kad ga i on uzme na placi za 5-6-7kn, stavi na štand i ''malo digne maržu'''.. Ne puno - kojih 300-500% Ni Skladgradnja nije toliko gramziva.
Kupiti lubenicu i platiti ju 80-90-100kn? Ne pada mi napamet pa da u svakoj kao u KinderSorprajzJajetu ima famozni ''peti kočioni'' za R4 GTL odnosno Regulator sile kočenja kojeg više nema kupiti ''ni za lijek''. Neeeeeću i - amen.
Ne pada mi napamet plaćati ''večericu u primorskom mjestašcu na rivi zu more pod smokvom'' i jesti patagonijske lignje za 80kn porciju, Pommes iz škrinje ubran na poljima ARO-Metro, ražnjići, pljeskavice i ražnjići - svaki restoran piči isto... U svakom restoranu ''svježe iz ARO-Metro-VELPro leda''. Salata - 20 kuna Bog te mili kao da si kao puž pojeo ral kristalke, a ne tri lista koliko dobiješ.
Od iznajmljivanja svakakvih rupa pod ''apartman sa klimom i parking mjestom'' pa ti klimu gasi dok si ''na plaži da ne gori bezveze'' a ''apartman'' gola betonjara k'o bunker - sunjara prži u ploču a tebi u apartmanu se saviju japanke koliko je vruće. Parking - powered by tetris... Na sedam kvadrata - tri pakring mjesta. O'š van - prc... Zovi dva Danca i onog Slovaka da ti maknu Auto jer si ti, eto - ''baš zadnji na parkingu''... Osmijeh domaćina od uha do uha''Maaa dogovoriti ćete seee nije Problem...'' jebaji ga - ne bi se on tako kiselkasto smijao, ali - mora se. 70EUR dnevno je 70EUR dnevno, jebaji ga.  :dntknw: Odnečeg se mora živjet, jebaji ga...  :dntknw:
Grožđe 50-60-70kn... Bog te mili kao da ti prodaje klet sa sto trsa loze, a ne faking grozd u kojom ima tri kile jer su bobe grožđa kruh te jebo k'o bobine velike. Rodne padine Španjolske nam mile... Malo grožđa... Par breskvi, dve par kruškica... Ode 200kn u sekundi sunce ti milo k'o prdac  :focus: iz dupeta  frrrrt...
Od ponude neke - ni ''P''. Samo ''more''.
« Zadnja izmjena: 23 Srpnja, 2015, 12:39:58 frik-ri »
Ćeš da mi dovezeš neki delovi burki? Ajde živ ti maaajka, nemo da si takav, vidi bog. Sad kad vozaš drugi kolica je moraš vozit pijan da kompenzuješ nedostatak ljuljanje?

Offline deda

• Antique Member
« Odgovori #2187 : 23 Srpnja, 2015, 13:10:52 »
Gle,biću u EU 17 jebenih dana,ništa sa sobom ne nosim,osim najnužnije kolko mi treba za prvi dan,da se ne muvam tražeči dučane.Sve ostalo,baš sve kupujem usput,od klope,cuge,toalet papira i  sapuna,jer pogodite zašto,sve je vani ne jeftinije,nego nekoliko puta jeftinije i nije smeče sa prepakiranim rokom trajanja.Dakle kaj Čehi sve nose sa sobom,pa nisu ludi ovdje skuplje kupovati zapadni otpad.
Razgovarao sam sa frendovima koji dolaze iz Njemačke,Francuske,Austrije,ne mogu se naćudt koliko je kod nas sve skupo,a kvaliteta ni za Mogadiš.
A sad si zamisli kaj je tek na moru,berba gulikoža.Treba ubrat za tri mjeseca rada,kao da radiš cijelu godinu.
« Zadnja izmjena: 23 Srpnja, 2015, 13:14:25 deda »

Offline dmj

• Antique Member
« Odgovori #2188 : 23 Srpnja, 2015, 14:58:25 »
To je nažalost istina. Znam otići odmah preko granice u Brežice po neke stvari. Ili je jeftinije ili (pogotovo izraženo kod voća, povrća i mesa) za istu cijenu dobiješ višu kvalitetu.

Malo sam gledao one „preprodavače“ s eBaya, nitko od njih nije ondje prodao niti jedan jedini automobil.
Via Ciro Menotti 322

Offline jonge

• Veteran member
  • Vozilo:: Fiat 128 sc
« Odgovori #2189 : 23 Srpnja, 2015, 17:34:55 »
Jos koja godina turizma i to je to, jer cemo sami sebe pokopat, tj otirat goste sa naplatom postave stola i mancom u racunu uracunatom, naplacivanje veza na austrijsku rivu bez wc-a i tuseva po cijeni marine(to naplacuju lucke uprave kojima nema pdv-a i 0oreza na dobit, nema koncesije ni nicega), u grckoj plati ok 10 kn i to prije krize i bankro5a kad je u svijetu bilo blagostanje ili naplacivanjem veza u cetvrtom misecu po cijenama sezone iako je sve prazno, ali mi ke najbolji dozivljaj u starigradu pizza od 60 kn u sporenoj i zabacenoj ulicici i to manja i losija od ledove smrznute. Dojde u telasnicu, i plati za ulaz u park prirode 30kn po glavi, popodne isplovis i za 5 min plati 100kn za kornate po glavi. Usidri se u uvali kraj korcule, plati 200 kn.
Samo fali da neko uvede porez na svaku fotografiju.
To je samo kap u moru zasto odbijamo goste, ali najtuznije je od svega sta Austrija od turizma zaradi vise od nas