Autor Tema: oglasi  (Posjeta: 1498950 )

0 Članova i 11 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline OVERDOSEDSPEEDJUNKIE

Odg: oglasi
« Odgovori #2235 : 12 Kolovoza, 2015, 13:20:30 »
Evo Frik ga uzima. Baš mu fali 30 u albumu  :))
Mislim da sam vidio 20-ku u Zagrebu.
NO GANDINI - NO LAMBORGHINI
Ima vozača....ima pilota....ali nema Senne
Nakon Senne? Samo sjene.

Offline frik-ri

• Antique Member
  • Spol: Muški
  • Lokacija: Liburnija - Stato di Fiume (Rijeka) Killarney pri Majci Eire
  • Vozilo:: Renjol Kvatrisimus Maksimus Fortius (u srcu i izradi) & Renjol Petardix 1,4 Five
« Odgovori #2236 : 12 Kolovoza, 2015, 13:28:16 »
Ma daj bježi...  :)) :)) :))
Ne nagovaraj me.  :)) :)) :))
Biti će ona ''sviii odaavnooo kučeimajuuuuuu... SssSSSSSaaamooo mojaaa jeeee beeeeezkrovaaaa prokletaaa bilaaaa oooUUuoUouou ooouUUouuuuu ...''  :rofl:
Ja mislim da bi trebao ići u neku kliniku ili kakvu komunu na odvikavanje.  :blush2:  :yahoo:
Ćeš da mi dovezeš neki delovi burki? Ajde živ ti maaajka, nemo da si takav, vidi bog. Sad kad vozaš drugi kolica je moraš vozit pijan da kompenzuješ nedostatak ljuljanje?

Offline romyo

« Odgovori #2237 : 12 Kolovoza, 2015, 13:32:53 »
Rekao sam da je ovo jedini R 30 u našem gradu...
Ako nije i u Hrvatskoj jedini regani R 30.

Frik, plin unutra.... I to je to.

Offline frik-ri

• Antique Member
  • Vozilo:: Renjol Kvatrisimus Maksimus Fortius (u srcu i izradi) & Renjol Petardix 1,4 Five
« Odgovori #2238 : 12 Kolovoza, 2015, 13:44:32 »
Lako za plin... Treba to i ''staviti negdje'' i ''sve ih na hrpi držati''.  :)) A i vozati kojeg - ne samo da budu ''Edo Murtić i Vlaho Bukovac umjetničke nekretnine''.  :dntknw:
Kao što sam i rekao - ''Posljednji Mohikanac''.
Ćeš da mi dovezeš neki delovi burki? Ajde živ ti maaajka, nemo da si takav, vidi bog. Sad kad vozaš drugi kolica je moraš vozit pijan da kompenzuješ nedostatak ljuljanje?

Offline dmj

• Antique Member
« Odgovori #2239 : 12 Kolovoza, 2015, 13:47:46 »
Jednadžba je malo drukčija. To je zasigurno jedini regani R30 u vašem gradu, ali nije jedini kod istog vlasnika. Pa se nadam da će, ako ovog i proda, moći iskoristiti dobiveno za uređenje nekog drugog primjerka.

(Tehnički, doduše, premda jest iz Rijeke, ostale aute ne drži ondje, pa možda i nije pogrešno reći da je ovo jedini u Rijeci...)
Via Ciro Menotti 322

Offline frik-ri

• Antique Member
« Odgovori #2240 : 12 Kolovoza, 2015, 14:19:34 »
Bome je ''u zadnjih xx yy godina na području PGŽ i ja po Rijeci i okolici bome nisam duuuugo duuugo vidio niti jednog drugog da se voza netko sa R30'' jedini što se mene tiče.  ;D
Mada - nije mi nikada bilo do ''u našem gradu toliko i toliko toga'' i neke ''ekskluzive'' što se tiče ''samo kod nas'' i slično. Kažem samo da je interesantan auto. Nije mi na ''listi želja'' čak štoviše ni na ''B listi'' koja je kreirana u fazonu ''Kad dobijem na lotu...''.

Offline marin_k

« Odgovori #2241 : 12 Kolovoza, 2015, 15:16:19 »
Ima neki R30 srebrni sa crnim crtama po haubi,mota se oko moje omiljene birtije u kvartu.

viđam i ja tog po kraljevcu...diesel.

Offline dmj

• Antique Member
« Odgovori #2242 : 13 Kolovoza, 2015, 09:06:28 »
Evo kako ovaj forum spasi ugled čovjeku. Već sam predao jedan kraći tekst o R20 i R30 za iduću Autoreviju, u kojem sam autoritativno napisao da je R20 imao 4, a R30 6 cilindara, kad pročitam ovo za dizel i sjeme sumnje počne klicati u primozgu, zajedno s prisjećanjem da je stvarno postojao jedan od prvih turbodizela u opciji na R30 - i da je, naravno, imao četiri cilindra. Hvala, forume, hvala Marine, a što bi Mladen Delić rekao, hvala i ocu i majci... Propust ispravljen u zadnji tren.
Via Ciro Menotti 322

Offline 2664 man

• Junior member
  • **
« Odgovori #2243 : 13 Kolovoza, 2015, 22:22:41 »

Offline marin_k

« Odgovori #2244 : 14 Kolovoza, 2015, 11:40:14 »
Evo kako ovaj forum spasi ugled čovjeku. Već sam predao jedan kraći tekst o R20 i R30 za iduću Autoreviju, u kojem sam autoritativno napisao da je R20 imao 4, a R30 6 cilindara, kad pročitam ovo za dizel i sjeme sumnje počne klicati u primozgu, zajedno s prisjećanjem da je stvarno postojao jedan od prvih turbodizela u opciji na R30 - i da je, naravno, imao četiri cilindra. Hvala, forume, hvala Marine, a što bi Mladen Delić rekao, hvala i ocu i majci... Propust ispravljen u zadnji tren.

:hi:

Offline salsoul

• Antique Member
  • Vozilo:: NB, R107, CS1
« Odgovori #2245 : 14 Kolovoza, 2015, 11:49:56 »
Gledam ovaj auto neko vrijeme i nije jasno kako se još nije prodao.http://www.njuskalo.hr/oldtimer-auti/ford-capri-xl-1700-gt-mk1-oglas-8083426

Offline deda

• Antique Member
« Odgovori #2246 : 14 Kolovoza, 2015, 11:57:26 »

Evo vam ga,snimljen prije mjesec dana u Sesvetskom Kraljevcu.
« Zadnja izmjena: 14 Kolovoza, 2015, 12:02:26 deda »

Offline sven

• Antique Member
  • Vozilo:: youngschool punoljetnici
« Odgovori #2247 : 14 Kolovoza, 2015, 12:29:28 »
Bogme ovo je otkriće da tako nešto još postoji kod nas :shok:. Naravno, preživio je jer je dizelaš :biggrin:.

Offline romyo

« Odgovori #2248 : 14 Kolovoza, 2015, 12:42:03 »
Nevjerovatno ....

Gledaj kako ce se sad u roku keks pojaviti XX tridesetki ...

Offline deda

• Antique Member
« Odgovori #2249 : 14 Kolovoza, 2015, 14:12:04 »
Taj ima frišku regu,negdje je tablica od prošle godine.