Autor Tema: oglasi  (Posjeta: 1499793 )

0 Članova i 9 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline deda

• Antique Member
Odg: oglasi
« Odgovori #2430 : 27 Studenoga, 2015, 14:23:27 »
Ima svašta,mene jedan nazvao i rekao neka dođem u OS da ga vidi,ma možeš mislit kak ću mu doči.

Offline issigonis

• Antique Member
  • Spol: Muški
  • Vozilo:: inno mini cooper 1300 export x2...imv mini 1000...mini 1330
« Odgovori #2431 : 27 Studenoga, 2015, 15:01:49 »
A gle...Fotkal ga je ocito mobitelom.Da se ne vidi bas kakav je-ne vidi...A kaj se tice SMSa u slučaju ak nekaj prodajem-ja prvi ne bi odgovaral.Ak netko nemre nač pet minuta vremena ili je tolko ljen nazvat da se raspita za nekaj kaj ga interesira,ne smatram ga ozbiljnim kupcem i zbilja ne vidim zakaj bi onda odgovarao takvima na SMS...
« Zadnja izmjena: 27 Studenoga, 2015, 15:03:33 issigonis »
Svi su ovde ludi,a samo ja imam papire..

Offline frik-ri

• Antique Member
  • Lokacija: Liburnija - Stato di Fiume (Rijeka) Killarney pri Majci Eire
  • Vozilo:: Renjol Kvatrisimus Maksimus Fortius (u srcu i izradi) & Renjol Petardix 1,4 Five
« Odgovori #2432 : 27 Studenoga, 2015, 15:04:57 »
A što ako čiko Stefan Sokolović želi kupiti Auto, a siroti, zu svo znanje Koje ima ne može nazvati telefonom, nego tipka poruke?  :dntknw:
Ćeš da mi dovezeš neki delovi burki? Ajde živ ti maaajka, nemo da si takav, vidi bog. Sad kad vozaš drugi kolica je moraš vozit pijan da kompenzuješ nedostatak ljuljanje?

Offline issigonis

• Antique Member
« Odgovori #2433 : 27 Studenoga, 2015, 15:08:27 »
Mora tipkat onda na neki drugi oglas ;D
Mozda prodavac ima "snajpere" pa mu je teško čitat :umnik2:

Offline frik-ri

• Antique Member
  • Lokacija: Liburnija - Stato di Fiume (Rijeka) Killarney pri Majci Eire
  • Vozilo:: Renjol Kvatrisimus Maksimus Fortius (u srcu i izradi) & Renjol Petardix 1,4 Five
« Odgovori #2434 : 27 Studenoga, 2015, 15:11:55 »
Ha čuj... I za takve ime lijeka. Samo treba pitati i netko će ti priskočiti u pomoć.

http://www.oldschoolhr.com/forum/index.php?topic=34248.msg462319#msg462319

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Ćeš da mi dovezeš neki delovi burki? Ajde živ ti maaajka, nemo da si takav, vidi bog. Sad kad vozaš drugi kolica je moraš vozit pijan da kompenzuješ nedostatak ljuljanje?

Offline issigonis

• Antique Member
« Odgovori #2435 : 27 Studenoga, 2015, 15:16:16 »
 :thmbup: ;D ;D ;D

Offline Darjan

« Odgovori #2436 : 27 Studenoga, 2015, 15:46:56 »
To je još i dobro složen oglas kakvih sve ima.

Najbolji su mi genijalci bez ijedne slike ili pak oni što ne odgovaraju na email i sms.

Kombinacija te dvije skupine je specifični hibrid budale-slike ne želi staviti a mail nema(oglas iz usluge)/ne koristi/ne želi koristiti pa uopće ni ne znaš što gledaš. I onda ti kaže dođi i pogledaj (a ti od njega 100+ km).

Ja također ne odgovaram na SMS jer ne želim gubiti vrijeme na klošare koji nemaju 10 kn u džepu, a k'o fol su zainteresirani kupci. Na Mail eventualno mogu potencijalnom kupcu poslati par detaljnijih slika, ali preferiram telefonski kontakt. Tko nema za nazvat', nema ni za kupit.©

Uostalom, auto se nalazi u 80 km udaljenom Zaboku, nije u Dubrovniku, ako te toliko interesira, dogovori se termin s čovjekom i pogleda se auto. A ne od toga raditi nuklearnu fiziku po forumu..
"Ovdje postolar uči kirurga kako operirat slipo crivo, kirurg fudbalera kako igrat fudbal, a fudbaler postolara kako radit postole."

Offline Ivan L

• Antique Member
    www.youtube.com/ivanRACINGvideo

kljišča, fergić, karbić, jugić, svićice, lipnik puvalica, volan sa trubicom, turnić, kondić, đirometar, lendić, klišta, kavić, štangica, piganje,

Offline Pranja

• Veteran member
  • Vozilo:: Peugeot 208 (new)
« Odgovori #2438 : 27 Studenoga, 2015, 17:14:27 »
Ja ni ne šaljem ponude smsom ali ne vidim razlog zašto se smsom ne bi smjelo pitati trgovca kada je slobodan da ga se nazove?
Nisu svi 0-24 kod kuće i ne žele svi  50 puta zvati trgovca koji se ne želi javiti na mob.

Offline Zvonimir1985

• Antique Member
  • Vozilo:: švabe, talijan, englez te pokoji japanezer
« Odgovori #2439 : 27 Studenoga, 2015, 19:18:57 »
Jebo vas sms!
Sma posaljes ako ti se covjek ne javi dan ili dva pa posaljes poruku kako si ga zvao vezano za oglas taj i taj da se javi kad bude imao vremena! SAMO tada!

Offline lada riva

• Senior member
  • Vozilo:: lada riva1300
« Odgovori #2440 : 27 Studenoga, 2015, 21:26:03 »
Tko nema za poziv taj ni nije kupac, ali ono kad je cijena 1 kn takvoga ni ne zovem. Pred par godina sam išao pogledat jedan auto u Bjelovar i prodavač je na telefon rekao da je cijena zabetonirana i stanje je stvarno kao i na slikama. Nakon što sam došao i vidio " auto", pružio sam mu ruku i poželio sreću a on je u roku 2 min spustio cijenu sam i to podosta. Nije pomogo ni gablec koji je žena pripremila ni bajke o tome kako on sam radi  i ajmo se dogovorit. Odgovor je bio da sam spreman platit onoliko koliko traži i neka jebe svoju ženu a ne mene. Popušio sam pola dana i trošak puta, ali sam se uvjerio da to nije to. Zato ga zaobići a 127 se nađe kod nas u Karlovcu, makar si ti tražio Mercedesa 123 koliko se sjećam.

Offline Igor V.

• Antique Member
    • OTK Ivanić
  • Vozilo:: AR Giulia 1300 TI ; Fiat 128 Sport Coupe ; Autobianchi A112 ELITE
« Odgovori #2441 : 27 Studenoga, 2015, 22:24:24 »
I ja se slazem za sms.
Ja sta prodajem ne idgovaram na sms jedino ako nusam bio dostupan pa se netko javio.
AR Giulia 1300 TI ; Fiat 128 Sport Coupe ; Autobianchi A112 ELITE

Offline Pranja

• Veteran member
  • Vozilo:: Peugeot 208 (new)
« Odgovori #2442 : 28 Studenoga, 2015, 07:07:58 »
Kada sam prodavao stari auto,  neki genijalac mi je ispraznio mob koliko me puta zvao da bi mi na kraju dao lowball ponudu. Toliko o kunama za poziv.

Offline Igor V.

• Antique Member
    • OTK Ivanić
  • Vozilo:: AR Giulia 1300 TI ; Fiat 128 Sport Coupe ; Autobianchi A112 ELITE
« Odgovori #2443 : 28 Studenoga, 2015, 08:20:09 »
Ali meni se iskreno neda pisati 100 sms poruka o svakom rubnjaku osebno i o svakom djelu auta posebno. Mogu uzvratiti sms i to je to.

Ostala pitnja idu preko razgovora .
AR Giulia 1300 TI ; Fiat 128 Sport Coupe ; Autobianchi A112 ELITE

Offline issigonis

• Antique Member
« Odgovori #2444 : 28 Studenoga, 2015, 09:28:32 »
Ma "pravog" kupca lako se prepozna.
Uvjek krece sa pitanjem:kolko juri majstore,na kloko je "graviran", jel moze na punomoč  :eek:,kolko troši i meni najdraže(ako prodajem šklopociju iz 1573)-koji si vlasnik :glavauzid: :glavauzid:
Sad za ropotinje od par stotina eura moraš znat obiteljsko stablo svakog pojedinog vlasnika,kad mu je supruga u pms-u,koje tablete pije i naravno bilo bi super imat servisnu knjižicu da se vide intervali promjene ulja,nebitno kaj je u autu več 19ti motor... :suicide:
Vjerujem da se netko moze sjetit lika (gospodin od cca 50-60 god.)koji je prije 15-16 godina sa oglasnikom pod rukom zvao SVE aute redom (meni je došao gledat mini za 1200 dem i nakon 15 min. zove oca za Renault 25 i jbno vecu cifru) pod krinkom kupca isprobavao/iživljavao se na autima...