Autor Tema: oglasi  (Posjeta: 1498323 )

0 Članova i 13 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline frik-ri

• Antique Member
  • Spol: Muški
  • Lokacija: Liburnija - Stato di Fiume (Rijeka) Killarney pri Majci Eire
  • Vozilo:: Renjol Kvatrisimus Maksimus Fortius (u srcu i izradi) & Renjol Petardix 1,4 Five
Odg: oglasi
« Odgovori #2550 : 22 Prosinca, 2015, 11:08:01 »
To je praksa i radi raznoraznih tražilica. Ako prodaješ neki Auto za recimo 5000EUR, a dao bi ga za, recimo 3500EUR ''keša na stol'' - onda staviš tako neku ''simpa cijenu'' da u slučaju ako netko die pregledavati milion oglasa, a recimo da nije zanovijetalo na poslu pa mu dosadno i klikće slike na račun poreznih obveznika  :P , već zbilja ima volju i želju kupiti nešto za, bubam 3000EUR, tada će taj lik staviti, recimo, postavke tražilice na 3000-3500EUR.
Tada ovaj potencijalni prodavač ''Pet, ma dao bi ga i za tri i po' da mi netko da'' - osigurava da mu oglas vidi širi Krug ljudi.  :meeting:
Inače, još nešto... Kupovina ''on line'' bez da vidiš Auto je vrrrrrlo vrlo ''tricky bussines''. Oglašava se sve i svašta na svakakve načine. Slika je jedno, stanje je drugo. Zdravi razum i hladna glava su ti tu jedini saveznici.
Kao što si i sam pitao ''U čemu je kvaka?'' - vidi se u nesrazmjeru cijena da ''nešto ne štima''. isto kao i Njuskalo oglasi kad vidiš ''straaaašno povoljnu priliku za malu paru'' a oglas pregledan 2142 puta. Ne zapitaš li se, logički  :dntknw: ''Zašto Auto nije prodan?''.
Konkretni primjer - ona krem Mercedes Minika prije x y vremena. Auto na slikama u oglasu izgleda strava... U opisu pise ''restaurirana, mehanički ispravna...'' a u zbilji je to ušminkani truli panj koji klepeće, ronda i klokoće dok su slike u oglasniku ''iz Cvijeta mladosti'' sredinom devedesetih. O ''restauraciji'' nema govora jer je ato samo ''brzinski polimaren'', pokitan i lakiran tako da je danas sav na bubuljice.  :dntknw:
A na oglasniku izgleda ''bomba''.  :yes2:
Želiš li kupiti Auto ''izvana'' ili idi preko ''provjerenih kanala'' sa ljudima za Koje znaš da su ''u igri'' ili ako imaš ''nekog preko'' a koji se kuži da škicne Auto.
Sve drugo je - mješavina financijskog diznilenda po recepturi ''gologuz na trnje'', ''mačak u vreći'' i ''rog za svijeću''.  :thank_you2:
Ćeš da mi dovezeš neki delovi burki? Ajde živ ti maaajka, nemo da si takav, vidi bog. Sad kad vozaš drugi kolica je moraš vozit pijan da kompenzuješ nedostatak ljuljanje?

Offline lada riva

• Senior member
  • Vozilo:: lada riva1300
« Odgovori #2551 : 22 Prosinca, 2015, 11:56:43 »
Oglase sa cijenom 1 kn ili cijena dogovor,  ili ponude u inbox, me ne zanimaju. Naravno ima i onih sa cijenom koja nema veze s ničim, a to su obično oni koji imaju puno pregleda i  vrte se par godina. Zeleni Triumph na njuškalu je jedan od takvih. Do sada sam sve svoje aute prodao u par dana, a isto tako i kupio. Cijenu diktira tržište, i kao što je već neko ovdje rekao, svi oni koji slažu oldije znaju da je  to većinom nepovratno uložen novac, ali i gušt, a gušt košta.

Offline deda

• Antique Member
« Odgovori #2552 : 22 Prosinca, 2015, 17:01:54 »
Ak je već do gušta,rađe guštam i potrošim na neke fufe,nek na te hrđe,još sam i tetanus nema dugo zaradil.

Offline lada riva

• Senior member
« Odgovori #2553 : 22 Prosinca, 2015, 21:03:34 »
A zašto ste onda slagali Amija? Zbog fufa ili gušta?   

Offline deda

• Antique Member
« Odgovori #2554 : 22 Prosinca, 2015, 21:07:28 »
Zbog fufa! Iz gušta derem Alfu,a nju nisam slagal,kakva je takva je.

Offline lada riva

• Senior member
« Odgovori #2555 : 22 Prosinca, 2015, 21:16:58 »
Imamo sličan interes, samo ja imam ladu i zbog manjka eura  i zbog gušta,a za fufe nikad nisam trebao auto.  Kad bude na prodaju javit ću vam pa da imate 2 u 1. ;D

Offline deda

• Antique Member
« Odgovori #2556 : 22 Prosinca, 2015, 21:26:22 »
He,he,ne brini vole one kabriolete.

Offline krntija

« Odgovori #2557 : 22 Prosinca, 2015, 21:42:13 »
SUDKA 1. serija!  Cijena, ak nije trul, mislim je OK!

http://www.njuskalo.hr/oldtimer-auti/alfa-sud-1975-oglas-11217278
++++ PRODAJEM TVORNICKE PROSPEKTE ZA SVE MARKE AUTOMOBILA kao i KATALOGE GODISNJAKE ; POGLEDATI U Ponuda/Potraznja http://oldschoolhr.com.hr/forum/index.php?topic=15429.825

Offline krntija

« Odgovori #2558 : 22 Prosinca, 2015, 21:47:11 »
++++ PRODAJEM TVORNICKE PROSPEKTE ZA SVE MARKE AUTOMOBILA kao i KATALOGE GODISNJAKE ; POGLEDATI U Ponuda/Potraznja http://oldschoolhr.com.hr/forum/index.php?topic=15429.825

Offline Igor V.

• Antique Member
    • OTK Ivanić
  • Vozilo:: AR Giulia 1300 TI ; Fiat 128 Sport Coupe ; Autobianchi A112 ELITE
« Odgovori #2559 : 22 Prosinca, 2015, 23:45:20 »
AR Giulia 1300 TI ; Fiat 128 Sport Coupe ; Autobianchi A112 ELITE

Offline krntija

« Odgovori #2560 : 23 Prosinca, 2015, 00:09:15 »
 :eek:  Ne znam jel to realna cijena na EU trzistu ili neprodajna cijena?? pol miljna eura?? Hajmo znalci kaj mislite??

Na AR GTA mislim! :cool:

Offline Igor V.

• Antique Member
    • OTK Ivanić
  • Vozilo:: AR Giulia 1300 TI ; Fiat 128 Sport Coupe ; Autobianchi A112 ELITE
« Odgovori #2561 : 23 Prosinca, 2015, 00:18:01 »
A i nekak ne vjerujem da je u RH jer bi se znalo zanju.
Tj bar ja nisam cuo da postoji kod nas.
AR Giulia 1300 TI ; Fiat 128 Sport Coupe ; Autobianchi A112 ELITE

Offline krntija

« Odgovori #2562 : 23 Prosinca, 2015, 00:21:09 »
 ;D  da da, sad sam skuzil da arhitektura bas ne odgovara Balkanskom podneblju, zgrada od pecene cigle je vise Benelux ili sjeverna EU!

Offline cake

• Antique Member
« Odgovori #2563 : 23 Prosinca, 2015, 00:32:03 »
Neki je ibej preprodavac ja mislin
KONTRA MRAKU,KONTRA SILI!!!

Offline Vetter

• Antique Member
    • Nordic Renegade
  • Vozilo:: Volvo turbo
svenska trollkarlen