Nabrao sam se sa coupe-om iste boje svraba za popizdit, nisam mogao ni zamisliti koliko može bit trul i loše limaren od prije, dok ga se nije kompletno raštepalo.
Ali evo ga, nakon beskompromisnog limarenja, poništavanja prijašnjeg fušeraja i milion potrošenih novaca došao je doma prošli tjedan te mogu reći da imam karoseriju 2016g.
Najzajebanija je limarija oko stražnjeg mosta a i vrata jer ih je nemoguće nabaviti kod nas zdrava.

Što se tiče VIN-a, do 80-te su imali 12 znamenki te ih treba "ručno" dekodirati, poslije 80-te 14 znamenki i kao takav bi se jednostavnim unosom u dekoder trebao momentalno dešifrirati.
Ali, nađi vin-decoder koji trenutačno funkcionira...
Možda malo tupavo pitanje, ovaj iz oglasa, ima li ispod plastičnih branika možda originalne?
Pitam jer je do coupe trodjelnih dosta zajebano doći, do prednjeg još nekako, ali stražnji su dosta traženi jer vole trulit...
Vidim da nema chrome lajsne ispod zadnjih štopki nego crne, to je bilo standardno na coupe varijanti, ali nije problem naći.
Također, lajsne na pragovima mi djeluju neoriginalne, ima ih novih na ebayu.
Još jedna stvar ti je zajebana - kederovina, za kupejce osjetno skuplja nego za sedan.
Ali, ako misliš sa njim easy tempo, bez preše, mic po mic, ne vidim razloga zašto ne, samo će ti troškovi restauracije definitivno premašit vrijednost auta...barem ako se pogledaju današnje vrijednosti 123 coupe-a (koje su za utjehu u porastu).