Autor Tema: oglasi  (Posjeta: 1497626 )

0 Članova i 45 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline bubuleja

Odg: oglasi
« Odgovori #2835 : 10 Ožujka, 2016, 08:17:38 »
Adio mare

Offline Darjan

« Odgovori #2836 : 10 Ožujka, 2016, 09:24:15 »

http://www.njuskalo.hr/auti/opel-commodore-2.5-oglas-18069934

evo ti još jedan bolji..znam vlasnika,išao bi i za manje,auto je u Zg trenutno,može se dogovorit i prijevoz di treba

Ovaj auto je prije par godina bio u vlasništvu prijatelja, u dosta dobrom stanju. Interijer je bio odlično očuvan, limarijski je bio dobar izuzev površinske ruzine na desnom rubnjaku, lijepo se vozio i mirno je radio. Par godina drljanja dosta promijeni auto, ali po svemu sudeći trebao bi biti dobra baza. Čak mi se čini da je prodan za manju cifru od ove koja se traži u oglasu....
"Ovdje postolar uči kirurga kako operirat slipo crivo, kirurg fudbalera kako igrat fudbal, a fudbaler postolara kako radit postole."

Offline Kivinisamja

• Veteran member
  • Vozilo:: Ford Puma 1,7 1998 + sluzbenjaca
« Odgovori #2837 : 10 Ožujka, 2016, 09:38:16 »

a tica ..  http://www.njuskalo.hr/auti/pontiac-firebird-5.0-automatik-oglas-6116647

Koja je prića sa ovim autom? U teoriji fora auto sa mmm motorom.. koliko bi tu love trebalo da auto izadje na cestu?

Offline vedran

« Odgovori #2838 : 10 Ožujka, 2016, 10:29:21 »
Brdo para , jednom davno se cuo sa likom i kolko se sjecam to je sve samo ne dobro , vec je pun k.. u oglasu i da vredi necem vec bi presel

Poslano sa mog HTC One_M8 koristeći Tapatalk

Offline boresky

• Antique Member
  • Vozilo:: | SAAB 900 1981 |
« Odgovori #2839 : 10 Ožujka, 2016, 10:53:43 »
Mislim da mu je zao sto ga je ikad i kupovao.
Mozda unutar 10 godina i nadje kupca a ako nakratko ode cijena sirovine gore,ode i americanin.... :byeg:
-Pretpostavka je majka pogreške-

Offline frik-ri

• Antique Member
  • Spol: Muški
  • Lokacija: Liburnija - Stato di Fiume (Rijeka) Killarney pri Majci Eire
  • Vozilo:: Renjol Kvatrisimus Maksimus Fortius (u srcu i izradi) & Renjol Petardix 1,4 Five
« Odgovori #2840 : 10 Ožujka, 2016, 10:58:24 »
I da ga dobiješ besplatno, a kamoli za ove nebulozne cifre... Bez 5 Milja EUR nemoj ni pomisliti ulaziti u ovu priču. Barem da bi imao - ''waaauuuuu Auto sa waaaauuuu motorom''. S tim da - od spomenute cifre, karikiram, 3000EUR ćeš samo krknuti na poštarinju za nabaviti sto i jednu sitnicu koja je potrebna za ovaj Auto.
Pogledaj samo broj pregleda oglasa... A i sama spika ''zamjena za stiroPOL'' ti dosta govori o klijenteli koja je takve aute mahom vozila. Čast izuzetcima, naravno, ali... Takav Auto je oduvijek bio za ekipu ''baja u selu'' i drljao se bez pola dijelova dok nije stao. Nakon Toga - Auto postaje nekretnina uz početnu nebuloznu cifru od nekoliko tisuća EUR da ''baja u selu'' i dalje ostane ''baja u selu'' tipa ''joooo kad ga prodam, a ne bi ga htio - zvijer je to... Ima da napravim još dve kuče i ovu svoju uredim i do kraja života neću više raditi ništa.''
Nakon nekoliko godina stajanja i ono što je vrijedilo ode u tri mile krasne matere i na kraju imaš grob u kojeg treba utući spomenutu cifru da bi to bio ''wooooow auto'' sa ''wooooow motorom''.
Baci pogled na garažu i kolege Shone190, DS71, i TommyVz pa samo pokusaj predočiti koliko ti financijski treba za dobiti ''woooow auto'' sa ''woooow motorom''.
S tim da... Spomenute kolege barem imaju pile i modele u Koje se isplati uložiti kakvu paru jer su svi odreda zanimljivi i vrijedni mdeli. Ovaj Auto u Americi i svijetu ima Status kao kod nas - Yugo 45/55.  :byeg:
Ćeš da mi dovezeš neki delovi burki? Ajde živ ti maaajka, nemo da si takav, vidi bog. Sad kad vozaš drugi kolica je moraš vozit pijan da kompenzuješ nedostatak ljuljanje?

Offline bubuleja

« Odgovori #2841 : 10 Ožujka, 2016, 12:59:09 »
Adio mare

Offline chaos

« Odgovori #2842 : 10 Ožujka, 2016, 13:06:26 »
Citat: bubuleja
citrojen pogrebiška.. http://www.njuskalo.hr/auti/citroen-cx-25d-oglas-12542739

može bit kamper morda nekome??

Izgleda uredno, ali već godinu dana se prodaje.
Koliko se to lako  ili teško može vratiti u normalu, jer uz tog daje još jednog za dijelove?
ko' nemoš popraviti ćekičem ... sigurno je problem sa letrikom!

Offline bubuleja

« Odgovori #2843 : 10 Ožujka, 2016, 13:06:51 »
Brdo para , jednom davno se cuo sa likom i kolko se sjecam to je sve samo ne dobro , vec je pun k.. u oglasu i da vredi necem vec bi presel

Poslano sa mog HTC One_M8 koristeći Tapatalk
..a jel ga netko išao baš pogledat ili je sve ostalo na tel pozivu?
Adio mare

Offline bubuleja

« Zadnja izmjena: 10 Ožujka, 2016, 13:12:09 bubuleja »
Adio mare

Offline frik-ri

• Antique Member
  • Lokacija: Liburnija - Stato di Fiume (Rijeka) Killarney pri Majci Eire
  • Vozilo:: Renjol Kvatrisimus Maksimus Fortius (u srcu i izradi) & Renjol Petardix 1,4 Five
« Odgovori #2845 : 10 Ožujka, 2016, 13:17:09 »
Koliko se to lako  ili teško može vratiti u normalu, jer uz tog daje još jednog za dijelove?

Ruku na srce... Tkoooooooooo bi to išao kupiti? Naravno - Osim ''ludog krntije''  :)) koji se ''fura'' na te ''mtvake''? Ne postoji smajlić koji bi pokazao brrrrRrRRrrrrrRrrrr  :shok:  :heat:  :unsure2:  kako  me jeza niz kičmu prolazi...  :dntknw:
Nadalje... Osim spike ''u tome su se mrtvace vozilo''... Pitanje je šta mu piše u prometnoj... Ako je vozilo ''za specijalne namjere'' - onda imaš ''mali birokratski problemčić'' i to, ponavljam oko brrrrrrRRrrRRrrrrrrrrrRrrrr   :unsure2:  :unsure2: vozila u kojem su vozili mrtvace. Iiiiiiiiiiijjjjjjjjjak!  :unsure2:
Ćeš da mi dovezeš neki delovi burki? Ajde živ ti maaajka, nemo da si takav, vidi bog. Sad kad vozaš drugi kolica je moraš vozit pijan da kompenzuješ nedostatak ljuljanje?

Offline bubuleja

« Odgovori #2846 : 10 Ožujka, 2016, 13:17:24 »
..godina brzo prođe.. čuj odi ga vidi pošalji nekog šta te košta...samo treba mu vratit siceve za regu jer ovakav može jedino pod teretne...a i ko če ovo gledat danas svi samo kupuju smart-ove pa onda generalna nakon 20 iljada..citrač je to zajeban auto ali ko zna može ga oživit  :drinks:
Adio mare

Offline chaos

« Odgovori #2847 : 10 Ožujka, 2016, 15:06:40 »
 :koo-koo:

:yahoo:
ko' nemoš popraviti ćekičem ... sigurno je problem sa letrikom!

Offline mojitobar

« Odgovori #2848 : 10 Ožujka, 2016, 21:06:53 »
Ovaj auto je prije par godina bio u vlasništvu prijatelja, u dosta dobrom stanju. Interijer je bio odlično očuvan, limarijski je bio dobar izuzev površinske ruzine na desnom rubnjaku, lijepo se vozio i mirno je radio. Par godina drljanja dosta promijeni auto, ali po svemu sudeći trebao bi biti dobra baza. Čak mi se čini da je prodan za manju cifru od ove koja se traži u oglasu....
kod sadašnjeg vlasnika je došao iz Sinja,koliko ga je platio ne znam ali ga je uzeo od frenda s kojim posluje tako da su vjerovatno prebijali nešto.kod njega je već par godina sigurno i nije prešao valjda ni 500 km s njime otada,ima dosta drugih auta koje puno više koristi.Auto je korektan,nisam ga već dugo vidio da budem iskren,ali nije moglo to ne znam koliko propasti u ovo vrijeme jer kako kažem nije puno vožen.Sa njime se da dogovoriti i za dosta nižu cijenu,neke zamjene mu također igraju,a i prijevoz do odredišta se da dogovoriti(auto je u Zg jer ga je odveo tamo da ga neko pogleda pa ga je ostavio kod frenda jer računa da će ga prije neko u Zg doći pogledati nego na Pelješac)
Mislim da je i cijena korektna s obzirom što se dobije,pa ko voli nek izvoli... :good:
built,not bought

Offline Igor V.

• Antique Member
    • OTK Ivanić
  • Vozilo:: AR Giulia 1300 TI ; Fiat 128 Sport Coupe ; Autobianchi A112 ELITE
« Odgovori #2849 : 10 Ožujka, 2016, 21:16:53 »
A sad sam povezao.
Taj auto je kod kod mehanicara u zagrebu u bivsem peugeot servisu:.
A mehanicar je inace s peljesca a radi radionu poslije malog stona s lijeve strane kad ides u ston.
Moj kum si je dobar s njim.
Kako je svijet mali :-)
AR Giulia 1300 TI ; Fiat 128 Sport Coupe ; Autobianchi A112 ELITE