Aaammmmm...

Onako - realno... Nema auta ispod 2000 EUR koji ce biti regan, ispravan, POUZDAN i spreman za pali-vozi-toci-vozi-uzduz-poprijeko sa kojim bez beda mozes u bilo koje doba dana ili noci krenuti bezbrizno na put i ne strepiti svaki tren da ce nesto skviknuti, zacijuknuti, zaskripati, grunuti.
Zavisno od marke i modela, ali i POCETNE cijene i STANJA auta - svi se ini vrte oko spomenutih 2000EUR u rangu +/- 200-300EUR.
Pod dobar i ispravan auto mislim na auto koji ima dobre gune, dobre kocnice, dobar ovjes, dobar motor, dobru limariju i mehaniku opcenito i koji tehnicki prolazi bez veza i vezica raznih agenata osiguravajucih kuca.
Ponavljam - bez obzira na marku ili tip voza. I to je REALNOST. Sve druge spike su ili iznimno rijetka iznimka ili birtijaska spika.
Voziti auto koji, eto "Vozi, sta hoces... Hjooo gdje sam ja sve s njim bio..." i zanemarivati svaki cijuk, svaki klepet odnisno odmahivati rukom na "Ma to malo luft... Ma to malo amortizeri, ha cuj... Nije to novi auto..." ne spada u ovu moju "2000EUR kategoriju".
Tko je razumio - razumio.

Tko nije...

Shvatice jednog dana sto sam htio reci.