Svaka cast covjeku na njegovoj "brzini" otkupljivanja zanimljivih modela po povoljnim cijenama, ali sto se tice preprodaje, tu stvarno kao da nije svoj. Dans cijena 6000, sutra 4000, hitno 3400, pa onda 5000 pa 6000, daj covjece stani mali, jesi ok, trebas pomoć, broj doktora, nesto?

Zvao sam ga za zlatnog E21, pitam ga da mi kaze nesto o autu i covjek odma pocne: "Ja sa, drugi vlasnik, bbio je u dalmaciji, bla bla" Ja mu govorim niste drugi vlasnik jer se u dalmaciji preprodao vec par puta dok nije dosao u clana sa foruma pa kasnije preprodan u karlovac ili zg i tek ga je od tog tipa on kupio. "Da da" ali to se kao ne racuna jer se auto malo vozilo kod tih ljudi i opet neka prica. Pitam ga za limariju: "Super odlicno, zdrav, nema hrđe nista..." Dobro, ok, ali sto je sa desnim bokom, je li dobro sakriven var, primjeti li se prijelaz? E tu je malo zblokao, kao sve je ok dobro su to zavarili itd... Ajmo dalje, unutrasnjost? "Ma odlicna" A ona mala rupa u tapecirungu krova? "E to nisam dirao, to je tako... Pitam ga za cijenu i spusti covjek 200 eura, tada je bila mislim oko 4000, on spusti na 3800. Ponosno naznacava u oglasu da auto ima nove gevinde??? Svi koji imalo znaju o E21, znaju da gewinde rade samo 4 firme u europi i dvije izvan, bilo koji set je 1000+ eura, nekad do 1600 eura. Ove sto su na njegovom autu su vjerojatno sa golfa 1/2 sto je jeftinije rjesenje, ali se trebaju variti na prednje stupove i pitanje je kako je i tko to napravio i kako ce ekipa na tehnickom gledati na to kad novi vlasnik dode na registraciju. Auto je neregistrirano, na desnoj strani straznjeg veznog lima je probijena rupa u stilu 323 za desni lonac, a posto 320/6 nema desni krak sasije za desni lonac kao 323i, pitanje je gdje je i kako bio zabušen i tako jos par sitnica. Eto, samo na tom autu, brdo kontradiktornih detalja. A on ga hvali na sva zvona. Sta je onda sa drugim autima? Stalno prica o tome, kako e on odustati od prodaje nekih, sredit ih, ostavit sebi, ono u stilu kao : Eto vam sad, nece vise bit na prodaju, poplasite se malo. Ma daaaj kome ti pricas price

Najdrazi su mi ti "pametni" sata misle da su svi glupi pa onda vuku oglase godinama po njuskalu, izmisljajuci svakojake popuste, rokove, ono "Ova cijena samo do 13.5.!!!!! i onda milion usklicnika, kao neka prijetnja

Daj sinko otidi u doktora po tabletice, raznobojne...