Autor Tema: oglasi  (Posjeta: 1497317 )

0 Članova i 7 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline OVERDOSEDSPEEDJUNKIE

Odg: oglasi
« Odgovori #3360 : 11 Srpnja, 2016, 13:34:57 »
Kao nov  :))
a ovo žuto ispod cerade je?
NO GANDINI - NO LAMBORGHINI
Ima vozača....ima pilota....ali nema Senne
Nakon Senne? Samo sjene.

Offline Ace_Rimmer

• Antique Member
« Odgovori #3361 : 11 Srpnja, 2016, 14:08:12 »
Zakaj bi sad opravdavali  ove parazite koji govore kak je auto bombon a trulja ko titanik?
Ok napuhavanje cijena,probaš pa ako prođe,prođe,ali svjesno varat ljude je drugi par cipela.
Takvi likovi su obično puni sebe toliko da napišu da je auto bez trunke hrđe a na slikama već se vidi napuhana boja,pitaj boga kaj je u stvarnosti.
Njuskalo je puno takvih,odmah mi na pamet uskače jedna narančasta stojka,isto tip top, "kao iz fabrike" a na slici prag trul.
Peugeot 309 XLD,309XSi,406 2.OT,406 Coupe 2.0 16v

Offline frik-ri

• Antique Member
  • Spol: Muški
  • Lokacija: Liburnija - Stato di Fiume (Rijeka) Killarney pri Majci Eire
  • Vozilo:: Renjol Kvatrisimus Maksimus Fortius (u srcu i izradi) & Renjol Petardix 1,4 Five
« Odgovori #3362 : 11 Srpnja, 2016, 15:33:39 »
Spike o preprodaji... Evo vam samo primjer...  ;D

Diclaimer:''Svaka sličnost sa stvarnim osobama je slučajna...''  :koo-koo:

Prodaje se auto ''taj i taj''... U oglasniku... Slika, opis... Cijena. Nakon što se auto NAPOKON mogao vidjeti uz spiku ''oglas iz usluge'' - dogovara se cijena u stilu ''ma ja ti to riješim...''
U međuvremenu se sa vlasnikom stupa u kontakt MIMO ''ovog lika oglas iz usluge'' jer ''tu nešto smrdi'' i auto se prodaje za KUDIKAMO manju cifru od navedene.
Auto već na šlepi... Auto već ide paaa paaaa...  :byeg:  Kupac zove ''kolegu, frenda, pajdu, ma zoviii samo freeendeee mi cuga, mi ekipa''  i pita ga o ZADNJOJ cijeni, kad bi mogli doći po auto itd... ''Frend, pajdo, ma buraaaaaaz čo'ečeeee, mi ekipa do jaja brateee,eeee'' opet navodi cijenu i kao ''Ma idem ja do vlasnika, nemaš frke, ja ti to sredim, nemaš brige da se ti ne mučiš...''... Pa ga pita jednom... Drugi put... Auto već Doma, da se razumijemo, a ''pajdo, amikooo miooo, freeendeeeee'' ima spiku ''Evo, samo što nisam, evo nisam imao vremena, ma ovo.. ma ono...''.

A svijeeeeeeeet maaaaaali u 3pm  ;D za ovakvu spiku...  :rofl:  :rofl:   :shootme:  :shootme:
Ćeš da mi dovezeš neki delovi burki? Ajde živ ti maaajka, nemo da si takav, vidi bog. Sad kad vozaš drugi kolica je moraš vozit pijan da kompenzuješ nedostatak ljuljanje?

Offline Maverick

« Odgovori #3363 : 11 Srpnja, 2016, 16:44:27 »
zna netko nešto o ovoj škodi?

http://www.njuskalo.hr/auti/skoda-120-l-oglas-19065833

da li je uistinu u tako dobrom stanju kako izgleda? u voznom stanju je u smislu da vozi ili da se da dopelat od točke a do točke b i onda generalka?

Offline Yellow bird

• Junior member
  • **
  • Spol: Muški
  • Vozilo:: Opel Kadett B coupe
« Odgovori #3364 : 11 Srpnja, 2016, 21:22:01 »
Netko je pričao s foruma da je sređena na novo,nečiji frend.......

Offline bubuleja

« Odgovori #3365 : 11 Srpnja, 2016, 22:28:03 »
To je edijeva skoda..auto je ok..i vise nego ok ua te pare..
Adio mare

Offline bubuleja

« Odgovori #3366 : 11 Srpnja, 2016, 22:35:56 »
http://www.njuskalo.hr/auti/skoda-120-ls-oglas-19674149

Ova je za malo dublji dzep. Ja kad sam ju nudio za 600 nije osla..sad je 1000 sa reg i karoserijom..al steta kupiti ovako dobar auto..
Adio mare

Offline ivica.basic

« Odgovori #3367 : 12 Srpnja, 2016, 08:07:41 »

Offline Maverick

« Odgovori #3368 : 12 Srpnja, 2016, 08:09:55 »
Ova mi se čini puno bolji izbor
http://www.njuskalo.hr/auti/skoda-120-ls-oglas-19551275

izgleda super samo ta narančasta boja. bljeh :D
budem zvao pa vidio

Offline Ivan L

• Antique Member
« Odgovori #3369 : 12 Srpnja, 2016, 17:00:10 »
Evo ti "original" oglas narancaste Skode:

http://www.njuskalo.hr/oldtimer-auti/skoda-120-ls-oldtimer-prodajem-oglas-11871096

Opet se ponavlja prica o kojoj je bilo govora prije par postova.

Kad sam se cuo s prvim prodavacem cijena je isla na 1000 kn. Meni bio problem s organiziranjem transporta i isplativosti kupnje tako da sam odustao od kupnje. Ne sjecam se sad sto na njoj nije valjalo ali nije bila u voznom stanju.

Ne znam koji su ti ciljevi sa Skodom, ali ti savjetujem da kupis onu koja je u voznom stanju i koja trazi sto manje ulaganja. Jer to je vozilo koje nema nikakvu cijenu, a razlike izmedu ocuvanih i krseva je skoro zanemariva.
    www.youtube.com/ivanRACINGvideo

kljišča, fergić, karbić, jugić, svićice, lipnik puvalica, volan sa trubicom, turnić, kondić, đirometar, lendić, klišta, kavić, štangica, piganje,

Offline Ivan L

• Antique Member
« Odgovori #3370 : 12 Srpnja, 2016, 17:02:13 »
Zaboravio napisati. Ako ova crna rijecka ide s alu felgama to je ok cijena jer samo felge (raspon rupa 4x130) vrijede 1500 kn.

kljišča, fergić, karbić, jugić, svićice, lipnik puvalica, volan sa trubicom, turnić, kondić, đirometar, lendić, klišta, kavić, štangica, piganje,

Offline Maverick

« Odgovori #3371 : 12 Srpnja, 2016, 17:46:06 »
Zaboravio napisati. Ako ova crna rijecka ide s alu felgama to je ok cijena jer samo felge (raspon rupa 4x130) vrijede 1500 kn.

120tka bi morala bit u voznom stanju i na tablicama. drugo me ne zanima.
crnu da. cijena ona je ok samo ako je sa alufelgama. inaće preskupo

Offline bubuleja

« Odgovori #3372 : 12 Srpnja, 2016, 17:52:01 »
Filozofija ala oldshool forum
Adio mare

Offline Ivan L

• Antique Member
« Odgovori #3373 : 12 Srpnja, 2016, 18:22:17 »

Offline Mile850

« Odgovori #3374 : 12 Srpnja, 2016, 18:22:48 »
Filozofija ala oldshool forum
Nije samo oldschool nego (pre) opčenito za naše krajeve. Svi bi auto za 100 eura,registriran godinu dana,opran,natankan i dovezen na kučnu adresu, a idučih 10 godina da ne treba uložiti kune i da troši 3 litre. :kokice:
Sportski auto je svaki auto u kojem se nisko sjedi, zadnja klupa služi za ukras, a u bunker stanu 4 konzerve graška od 100 g. i pritom ima dušu