Autor Tema: oglasi  (Posjeta: 1500808 )

0 Članova i 6 Gostiju pregledava ovu temu.

Online OVERDOSEDSPEEDJUNKIE

Odg: oglasi
« Odgovori #3525 : 07 Rujna, 2016, 09:03:01 »
Ovaj oglas za besplatnu vožnju klincima Njuškalo obrisalo jer spada pod usluge, što se naplaćuje  :shok:  :punish2:
NO GANDINI - NO LAMBORGHINI
Ima vozača....ima pilota....ali nema Senne
Nakon Senne? Samo sjene.

Offline Jerry

• Antique Member
  • Vozilo:: BMW E21
« Odgovori #3526 : 07 Rujna, 2016, 09:51:00 »
Zato ne brisu oglase od firmi za autodijelove koje tagiraju sve moguce marke i modele pa izlaze pod sta god upises u trazilicu... Njuskalo je vec odavno  :down:
” Low mileage original cars are for collecting. High-mileage restored cars are for driving. Low mileage restored cars are for avoiding, because something or several somethings are not right.”

Offline sven

• Antique Member
  • Spol: Muški
  • Vozilo:: youngschool punoljetnici
« Odgovori #3527 : 07 Rujna, 2016, 17:25:37 »
Slažem se, živi užas! Niš nemrem lako pronaći ili pregledati...:mad:

Offline Abnorm Al

nekad su i auti imali dušu .................. danas je ni ljudi nemaju

Offline Rusty

• Senior member
  • Vozilo:: e36, e46
« Odgovori #3529 : 08 Rujna, 2016, 00:48:15 »
Možda nekom VW ljubitelju bude zanimljiv

http://www.njuskalo.hr/auti/vw-jetta-cl-oglas-20189986

Offline igor kribl

• Veteran member

Offline Zvonimir1985

• Antique Member
  • Vozilo:: švabe, talijan, englez te pokoji japanezer
« Odgovori #3531 : 08 Rujna, 2016, 11:05:15 »
Jesu, ali on prodaje auto krivog godišta što odmah ukazuje i pokoju o njemu...

Offline gruđo

« Odgovori #3532 : 08 Rujna, 2016, 11:12:13 »
Za ljubitelje Škodilaka, auto je i uživo super očuvano

http://www.olx.ba/artikal/22850421/skoda-oldtimer-1000-mb/

Offline dabar

• Veteran member
« Odgovori #3533 : 09 Rujna, 2016, 19:54:40 »
evo neke neubijene 205-ice, barem tako izgleda:

http://www.njuskalo.hr/auti/peugeot-205-205-gl-oglas-17917785

Offline dabar

• Veteran member
« Odgovori #3534 : 09 Rujna, 2016, 20:01:57 »
Jedna ajkula iz Rijeke u, kako trgovac pise "odlicnom stanju". Bas me zanima sta bi reka kad bi cuo koliko srednji dio branika kosta...

http://www.njuskalo.hr/auti/bmw-serija-3-315-oglas-20151395

I jedna iz Tovarnika, cijena sitnica, 7000 eura, isto 315, bazni model...  :shootme:

http://www.njuskalo.hr/auti/bmw-serija-3-315-oglas-20151234

Baš sam jučer vidio ovu prvu ajkulu, ne bi se baš reklo da je u "odličnom" stanju, ali ima i gorih. Cijena je visoka, ali sigurno bi išla dolje. Na jugu sumnjam, ali u Rijeci vjerujem da ima ljudi koji su spremni platiti takav auto ako ga žele. Mene osobno je bar 20-25 ljudi pitalo za prodaju, većinom oni kojima taj iznos predstavlja pola mjesečne plaće i nije im nikakav problem platiti, a u mladosti ili nekad su vozili takav auto i požele ga kad ga vide na cesti.

Ovaj crveni neću komentirati, da ne moram uduplati dozu lijekova  :heat:

Ne kužim što si htio reći kad si spomenuo cijenu srednjeg dijela prednjeg branika? Pa nije toliko šokantna...

btw, evo ti jedan zadnji, ako trebaš  :big_boss:

http://www.ebay.com/itm/BMW-E21-Euro-rear-bumper-NOS-very-rare-NEW-OEM-/331962278202?hash=item4d4a7e613a:g:QPgAAOSwvzRXzw3F&vxp=mtr

Offline Jerry

• Antique Member
« Odgovori #3535 : 09 Rujna, 2016, 20:39:20 »
Imao sam par iskustava sa prodavateljima koji se cvrsto drze cijene jer je po njihovom misljenju auto u "odlicnom" stanju, a na vecinu primjecenih greski odgovori su bili tipa; Ma samo malo lim tu, ma to malo branik, ma mrvicu su vrata taknuta itd. Onda kad im kazes da je srednji dio branika 220€+postarina 30€ i tako nabrojis par dijelova, nastane sok i nevjerica koliko je novaca potrebno do "odlicnog" stanja... Jbga takvo je vrijeme doslo, ljudi napucavaju cijene i ocuvanim i neocuvanim, zanimljivim i nezanimljivim primjercima, a zapravo sve vrijedi onoliko kolika je trenutacno najvisa ponuda kupca.
” Low mileage original cars are for collecting. High-mileage restored cars are for driving. Low mileage restored cars are for avoiding, because something or several somethings are not right.”

Offline dabar

• Veteran member
« Odgovori #3536 : 09 Rujna, 2016, 20:51:38 »
da. a istini za volju, kad je već zapičio takvu cijenu, mogao je i srediti detalje koji nisu tako skupi, a poboljšavaju cjelokupnu sliku, napraviti kvalitetnije fotografije i slično.

pretpostavljam da je taj auto stavljen na njuškalo tek tako, reda radi - da se opipa puls.

Offline Jerry

• Antique Member
« Odgovori #3537 : 09 Rujna, 2016, 21:01:46 »
Stave ljudi, nekad i bzvz, eto cisto da probaju; cijenu je najlakse spustit ako je ozbiljan kupac. Nekad se dogodi da naleti pravi pa ode odmah, ali za to vec treba imat srece, ili stanje auta prikladno cijeni. Od svih ovih trenutacno na njuskalu, od kolege sa foruma DarioGt, je trenutacno najzanimljivija. I naravno ona napucana cijenom zlatna 320/6.

Offline igor kribl

• Veteran member
« Odgovori #3538 : 09 Rujna, 2016, 23:43:02 »
Meni.neide u glavu ko diktira te cijene. Ti ljudi nisu normalni. Vidili neku emisiju ili neki kurac negdje pročitali o e21 i odma misle jebote mogo bi ja svog prodat i dobru lovu obrnut. Kad vidim na njuški kolko ih cjene dođe mi da se ubijem. :suicide:  u pm. Izgleda da su sad e21 svi bili u titinoj pratnji ili je svaki crveni bio u filmu od lepe brene. Još malo pa ču popizdit i svog u djelovima prodat pa da se i ja oparim. Možda onda kupim apartman na moru od te love. A što me razjebu takvi oglasi. A da ga ideš pregledat kako spada svaki taj u odličnom stanju je dobio u blatobranu iza plastike i oko čepova na podu samo što mu bace kao zaštitu i zamaskiraju hrđu. Ko nov je nema hrđe sve tvornički i prva farba na njemu  ufffff. Svaka čast ljudima koji restauriraju auto od početka do kraja takvim autima se može dignut cijena i treba se dignut, ali takvog auta nečeš nač u oglasima jer vlasnik takvog auta bi radije nogu odsjekao nego ga prodao. :hi:

Offline bubuleja

« Odgovori #3539 : 09 Rujna, 2016, 23:56:32 »
Ja sam gledao onog neki dan sta je bio na njuskalo..bijeli..316..rastavljen..3000 kn..pa sam se premisljao dal da ponudim 1500 jer je baraka zesca..i dobro da nisam..radije sam kupio dve bube...hahahaha..e21..fora auto ali proci se jos godina dok uvati neku cijenu..ima ih ko salate jos .
Adio mare