Autor Tema: oglasi  (Posjeta: 1497641 )

0 Članova i 47 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline dmj

• Antique Member
  • Spol: Muški
Odg: oglasi
« Odgovori #3855 : 17 Siječnja, 2017, 08:41:06 »
Ovo je vrlo neobično za vidjeti kod nas (danas, nekada ti Englezi i nisu bili toliko rijetki), ali nekako nisam dojma da će lako naći kupca...

http://www.njuskalo.hr/oldtimer-auti/prodaja-oglas-19497409
Via Ciro Menotti 322

Offline vedran

« Odgovori #3856 : 17 Siječnja, 2017, 08:49:15 »
Ovo je vrlo neobično za vidjeti kod nas (danas, nekada ti Englezi i nisu bili toliko rijetki), ali nekako nisam dojma da će lako naći kupca...

Bio je jedan i prodan je , meni su fora , da imam love zel bi ga sigurno

Sent from my iPhone using Tapatalk

Offline OVERDOSEDSPEEDJUNKIE

« Odgovori #3857 : 19 Siječnja, 2017, 09:31:14 »
NO GANDINI - NO LAMBORGHINI
Ima vozača....ima pilota....ali nema Senne
Nakon Senne? Samo sjene.

Offline mpavluk

• Antique Member
« Odgovori #3858 : 19 Siječnja, 2017, 10:27:50 »
TASARA GTI!! M.
NK Bačka 1901 Subotica - Majstori s ravnice!
Out with the new and in with the old!
Scirocco mark I and Polo mark I WANTED! M.

Offline vedran

« Odgovori #3859 : 19 Siječnja, 2017, 14:01:50 »
Kec "GTI" s malim lampama i kukom  :whistle2:
http://www.njuskalo.hr/oldtimer-dijelovi/golf-mk1-kec-replica-gti-oglas-21469811#base-entity-data-tab
Slozen u GTI , steta sto nije original

Offline OVERDOSEDSPEEDJUNKIE

« Odgovori #3860 : 19 Siječnja, 2017, 14:06:00 »
Zato sam stavio navodnike. Da je original nebi imao kuku....i poštansku boju  :biggrin:
NO GANDINI - NO LAMBORGHINI
Ima vozača....ima pilota....ali nema Senne
Nakon Senne? Samo sjene.

Offline vedran

« Odgovori #3861 : 19 Siječnja, 2017, 14:07:02 »
Zato sam stavio navodnike. Da je original nebi imao kuku....i poštansku boju  :biggrin:
Ali svejedno dobro izgleda

Offline Rocko

« Odgovori #3862 : 19 Siječnja, 2017, 16:27:52 »
Ima 30% gti dijelova, ako i toliko, ni blizu 'slozen u gti'

Par detalja od gti-a ima i to je to

A za te pare kupite original gti

Offline krntija

« Odgovori #3863 : 19 Siječnja, 2017, 17:17:55 »

:biggrin:  Auto sam gledal jos 80-tih na adresi iz YU dozvole, bio u istom  stanju ko i danas , nije me previse fasciniral tada pa ga nisam ni kupio!! U to vrijeme sam znao za jos dva takva u ZG i okolici!!
++++ PRODAJEM TVORNICKE PROSPEKTE ZA SVE MARKE AUTOMOBILA kao i KATALOGE GODISNJAKE ; POGLEDATI U Ponuda/Potraznja http://oldschoolhr.com.hr/forum/index.php?topic=15429.825

Offline dmj

• Antique Member
« Odgovori #3864 : 20 Siječnja, 2017, 08:29:14 »

:biggrin:  Auto sam gledal jos 80-tih na adresi iz YU dozvole, bio u istom  stanju ko i danas , nije me previse fasciniral tada pa ga nisam ni kupio!! U to vrijeme sam znao za jos dva takva u ZG i okolici!!

Ja ih se ne sjećam, ali bilo je nešto engleskih Fordova, pričali smo o onom Consul Classicu na Remizi, pa Cortina MK1 iz Dubrave, MK2 i MK3 koliko hočeš... Znam da sam negdje viđao i Angliu 105E, ali ne mogu se sjetiti gdje...

Sad sam se nevezano sjetio da sam krajem 1990-ih u nekom dvorištu u Stenjevcu vidio dva komada Ford Taunusa P4, a početkom 2000-ih u jednoj ulici blizu Vinogradske Austin A35 pod ceradom...
Via Ciro Menotti 322

Offline krntija

« Odgovori #3865 : 20 Siječnja, 2017, 13:24:36 »
Ma Engleza Fordova je bilo pocetkom 80-ih , sve redom modeli iz 60-tih, prilicno po ZG ulicama, bar sam ih ja zamjecivao u odnosu na Svapske modele, cak je na Pocetku Srebrnjaka u dvoristu na desnoj strani prema gore , jos tada cucao na livadi jedan Ford Prefect, karoserija ista ko kod ove Anglie iz oglasa! A ona Anglija sa kosom sajbom iza, ta je bila jako rijetka kod nas, samo sam jednu vidio metalik plavu, stajala je jedamput na Maksimirskoj oko 85-te, onda sam ju tek posle par godina sreo u nekom dvoristu u Dubravi, polako propadala! Ford Corsair je isto bio velika enigma, znao sam samo jednog koji se i vrtio po nasim relijima sve do kraja 90-tih ili jos i kasnije!!
++++ PRODAJEM TVORNICKE PROSPEKTE ZA SVE MARKE AUTOMOBILA kao i KATALOGE GODISNJAKE ; POGLEDATI U Ponuda/Potraznja http://oldschoolhr.com.hr/forum/index.php?topic=15429.825

Offline YUREEK

• Antique Member
  • Vozilo:: Zastava 750 - 1970
« Odgovori #3866 : 22 Siječnja, 2017, 19:11:55 »
dosta lijepo na oko izgleda .... 520i  sa plinom ....

http://www.njuskalo.hr/auti/bmw-serija-5-520i-oglas-17392506
Lefko ga najdeš, kak raj je lepi, med Murom i Dravom tam ti leži, de čuješ ftičju najlepšu popevku  - Međimurje to je - tu doma buš ti .

Offline Vetter

• Antique Member
    • Nordic Renegade
  • Vozilo:: Volvo turbo
« Odgovori #3867 : 22 Siječnja, 2017, 22:06:36 »
E28 "više skoro pa i nema"?
svenska trollkarlen

Offline dmj

• Antique Member
« Odgovori #3868 : 23 Siječnja, 2017, 11:49:57 »
Ma Engleza Fordova je bilo pocetkom 80-ih , sve redom modeli iz 60-tih, prilicno po ZG ulicama, bar sam ih ja zamjecivao u odnosu na Svapske modele, cak je na Pocetku Srebrnjaka u dvoristu na desnoj strani prema gore , jos tada cucao na livadi jedan Ford Prefect, karoserija ista ko kod ove Anglie iz oglasa! A ona Anglija sa kosom sajbom iza, ta je bila jako rijetka kod nas, samo sam jednu vidio metalik plavu, stajala je jedamput na Maksimirskoj oko 85-te, onda sam ju tek posle par godina sreo u nekom dvoristu u Dubravi, polako propadala! Ford Corsair je isto bio velika enigma, znao sam samo jednog koji se i vrtio po nasim relijima sve do kraja 90-tih ili jos i kasnije!!

Ne varam li se, taj Corsair je naposljetku završio negdje u Kutini ili okolici. No postojao je i jedan plavi sa 4 vrata, u Opatiji sam ga u prolazu znao viđati (ja u prolazu, on valjda odande). Pričali smo već o njima, taj opatijski je, ne varam li se, završio u preši, a ovaj crveni, stari znanac s oldtimer relija, zadnje je viđen kako trune na nekoj livadi.
Via Ciro Menotti 322

Offline chaos

« Odgovori #3869 : 23 Siječnja, 2017, 13:11:05 »
Citat: dmj
Corsair... No postojao je i jedan plavi sa 4 vrata, u Opatiji sam ga u prolazu znao viđati (ja u prolazu, on valjda odande). Pričali smo već o njima, taj opatijski je, ne varam li se, završio u preši

Taj opatijski prije par godina sam gledao u Rijeci (namjera je bila da ga kupim) , i koliko je meni poznato, nije završio u preši. Netko ga je kupio, a di ga je sakrija, pojma nemam.
ko' nemoš popraviti ćekičem ... sigurno je problem sa letrikom!