Autor Tema: oglasi  (Posjeta: 1497507 )

0 Članova i 40 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline bubuleja

Odg: oglasi
« Odgovori #4440 : 20 Veljače, 2018, 14:39:08 »
Ako je motor "matching numbers", vrijedi puno više..
--HMM
Adio mare

Offline jeep frik

« Odgovori #4441 : 20 Veljače, 2018, 15:39:55 »
Ako je motor "matching numbers", vrijedi puno više..

Valjda po VIN-u tj.ako je niski..

Offline jeep frik

« Odgovori #4442 : 20 Veljače, 2018, 15:42:48 »
Tocno kazete za definiciju coupe, tj.previse onih koji to nisu. Modela svakakvih da ne pricam uopce. Novotorija isto tako. Svaka cast snazi i tehnologiji, ali sto je previse, previse zasicenosti kojekavim modelima... Zbunjujujuce takodjer.
« Zadnja izmjena: 20 Veljače, 2018, 15:47:36 jeep frik »

Offline RI1960VW

• Antique Member
  • Spol: Muški
  • Vozilo:: narodno
« Odgovori #4443 : 20 Veljače, 2018, 19:11:48 »
Valjda po VIN-u tj.ako je niski..

Mislio sam na podudarajuće brojeve karoserije i motora, to jest, da je sve izvorno.
Tu je najveća vrijednost, pored ukupne originalnosti..
Better to remain silent and be thought a fool than to speak and to remove all doubt.

Offline jeep frik

« Odgovori #4444 : 20 Veljače, 2018, 19:40:48 »
Aha da sve bude izvorno na njemu. Nisam o tom razmisljao jel ko fucka broj masine. Bar kod nas jer nigdje ne pise. Ne sjecam da je to netko gledao uvjek je vazno da je dobar motor. Bar je bilo tako. Ispravi me slobodno ako sam sto krivo rekao. Kako se to provjeri inace? Isti nisu ne bi rekao ili? Mijenjao sam na Jeep-u masinu, ali se ne sjecam vise.
« Zadnja izmjena: 20 Veljače, 2018, 19:47:23 jeep frik »

Offline Bellof

« Odgovori #4445 : 20 Veljače, 2018, 20:00:00 »
Moja greška. Hvala na ispravci. Iskreno sam dugo u Jeep-ovima te malo zahrdjao. I sam sam trebao pazit jel je susjed davno imao 2500 cs. Napisao sam krivo umjesto 2000. I evo mala prica da mu je na 200 kmh iskocila prednja sajba iz lezista te odmah potom dobio drugi auto koliko su drzali do kupaca onda. Prica drzi vodu susjed je bio nekad profesionalni kartas u Njemačkoj. Svojedobno se navozao dobrih auta, iako jedan kaze imao drugi dan bi znao izgubit sve novce kako to vec ide. Kartao je i sa B.Bardot.

Aaaaa nije ovo mala priča, ovo već spada pod velike bajke, zašto, e pa zato jer BMW 2000 cs nije moga ni na nizbrdici uhvatit 200 km/h. Šugave perfomanse 2000c i 2000ca tvornica je pokušala popravit sa dva dupla karburatora. Kad su vidili da ni to ne pomaže ugasili su coupe verziju neue klasse izbacili su e9 verziju koja je imala ozbiljniju motorizaciju. To da je zbog takve nastale štete dobia drugo auto nastavit ću pisat čim mi stanu suze od plakanja........

Offline jeep frik

« Odgovori #4446 : 20 Veljače, 2018, 21:09:01 »
Prvo sam pisao 2000, zabunio sam se bio je 2500cs. Nisi dobro pročitao.Bio je dan,dva star .Dobio je odmah drugi u salonu.Ne znam na koju foru. Mozda kao stalni kupac jer ih je cesto mijenjao.Poznam čovjeka dugo, ne vjerujem da laze. Svjetski covjek doslovno. Sa njim je bila kcer pa bi onda oboje dobro lagali. Također je jos uvijek ziv, iako ima puno godina nebi bio problem jos jednom potvrditi pricu.
« Zadnja izmjena: 20 Veljače, 2018, 23:08:54 jeep frik »

Offline RI1960VW

• Antique Member
« Odgovori #4447 : 20 Veljače, 2018, 23:11:54 »
Aha da sve bude izvorno na njemu. Nisam o tom razmisljao jel ko fucka broj masine. Bar kod nas jer nigdje ne pise.

"Bar kod nas" je ključna (uobičajena) misao.
Nekako se osjećam usamljen ovdje kad svojim razmišljanjem želim da to "kod nas" bude cijela Evropa i njena uzbudljiva scena klasičnih vozila, ali izgleda da sam zaista usamljen..

Da se vratim na temu; kad se pronadje R5 Alpina, pa još Turbo,  VRLO je važna činjenica da je motor izvoran i koliko god moguće originalan u svim svojim sklopovima.

Ako brojevi ne pišu u Prometnoj, ne znači da ne postoje..  ;D
« Zadnja izmjena: 20 Veljače, 2018, 23:20:46 RI1960VW »
Better to remain silent and be thought a fool than to speak and to remove all doubt.

Offline jeep frik

« Odgovori #4448 : 21 Veljače, 2018, 00:05:34 »
Nisi usamljen ja barem hocu nauciti. Pa stoga ti ispravi slobodno. Posto slabo cujem informiram se na razne nacine  pa tako u stranim dokumentarcima vidjam cesto to da se cijeni izvorni motor u autu. Nisam mislio da i ovdje ljudi pridaju vaznost tome. Dobro je i to znati.

Offline OVERDOSEDSPEEDJUNKIE

« Odgovori #4449 : 21 Veljače, 2018, 08:31:40 »

Da se vratim na temu; kad se pronadje R5 Alpina, pa još Turbo,  VRLO je važna činjenica da je motor izvoran i koliko god moguće originalan u svim svojim sklopovima.

Nažalost nevidim ove fuckbook oglase pa neznam o čemu se radi ali koliko mi je poznato R5 Alpina i R5 Turbo su dva auta poput GTt i GTE. Alpina je atmosferac od 93 KS, u Britaniji (i možda još negdje) se prodavala kao Gordini. A i 5 turbo postoji normalni sa prednjim motorom i pogonom i nenormalni sa motorom u sredini i stražnjim pogonom (kao Bellofov). Ali mislim da smo o tome već raspravljali....
NO GANDINI - NO LAMBORGHINI
Ima vozača....ima pilota....ali nema Senne
Nakon Senne? Samo sjene.

Offline Bellof

« Odgovori #4450 : 21 Veljače, 2018, 08:58:15 »
Prvo sam pisao 2000, zabunio sam se bio je 2500cs. Nisi dobro pročitao.Bio je dan,dva star .Dobio je odmah drugi u salonu.Ne znam na koju foru. Mozda kao stalni kupac jer ih je cesto mijenjao.Poznam čovjeka dugo, ne vjerujem da laze. Svjetski covjek doslovno. Sa njim je bila kcer pa bi onda oboje dobro lagali. Također je jos uvijek ziv, iako ima puno godina nebi bio problem jos jednom potvrditi pricu.

:hi:

Offline dmj

• Antique Member
« Odgovori #4452 : 21 Veljače, 2018, 15:45:11 »

Na stranu sad pri kojoj brzini se to dogodilo i koji je na tom autu bio odnos stvarne brzine i onoga što je pokazivao brzinomjer, u samu priču nemam problema povjerovati, ako je riječ o novom, tek preuzetom autu. Nešto vrlo slično se dogodilo mom rođaku potkraj 1970-ih, u Novom Mestu preuzeo novi Renault 4 TL, izašao na glavnu cestu, dao gas... i samo najednom otpala u vožnji prednja vrata, u paru, lijeva i desna. Stao pored ceste, pokupio vrata, u gepek s njima, okrenuo se, natrag u IMV i na licu mjesta dobio drugi auto...
Via Ciro Menotti 322

Offline RI1960VW

• Antique Member
« Odgovori #4453 : 21 Veljače, 2018, 17:45:11 »
Nažalost nevidim ove fuckbook oglase pa neznam o čemu se radi ali koliko mi je poznato R5 Alpina i R5 Turbo su dva auta poput GTt i GTE. Alpina je atmosferac od 93 KS, u Britaniji (i možda još negdje) se prodavala kao Gordini. A i 5 turbo postoji normalni sa prednjim motorom i pogonom i nenormalni sa motorom u sredini i stražnjim pogonom (kao Bellofov). Ali mislim da smo o tome već raspravljali....

Ovdje se radi o prvoj seriji..

.. cijene idu visoko ovih dana.... mintara, naravno..

https://suchen.mobile.de/auto-inserat/renault-r-5-renault-r5-alpine-turbo-passau/256958220.html
« Zadnja izmjena: 21 Veljače, 2018, 17:52:13 RI1960VW »

Offline jeep frik

« Odgovori #4454 : 21 Veljače, 2018, 19:45:23 »
Prica o 2500cs stoji nema govora poznam covjeka 30 godina. Nemam razloga lagati stoga da bih nekoga zabavljao nego ovom prilikom da cujete malo prica svakakvih vezanih uz automobile. Bio je jos jedan lik iz Zg pocistio sve kockarnice( nisu mu dali uc vise nigdje u bivsoj Jugi) isto vozio 'ajlkulu'. Bio i 323,zeleni (meni najljepša boja na ajkuli) od Dade Topica u Klc itd. Poznata mi i Petica alpina da ne skrecem puno s teme dalo bi se pricati o ovom gore.. Nego Beloff ima maxi turbo ako sam dobro skuzio. U jebote kad sam je vidio prvi put u Njemackoj pao sam u nesvjest skoro. Tada sam  bio klinjo. Bomba. Jedino kaj zajebava čovik stalno. ;D