0 Članova i 42 Gostiju pregledava ovu temu.
Rekli bi dalmatinci skalina.Kant hauba.Uzdignuta na.prvim serijama.Napisi u google alfa gt junior scalinoVidit ces prorez ispod haube.Pedale su jos u podu,nisu visece.
Za te pare ovako tapecirana sjedala ne dolaze u obzir, auto mora biti top za te novce a ne složen kod lokalnog limara usput dok je slagao i 2 blatobrana na BMW-u i jednu haubu na Astri a sve mi se čini da je upravo tako napravljen..
Imam negdje snimku sa tehnickog od plave na Ri tablice, si u nisam nikad sreo..
Za te pare ovako tapecirana sjedala ne dolaze u obzir, auto mora biti top za te novce a ne složen kod lokalnog limara usput dok je slagao i 2 blatobrana na BMW-u i jednu haubu na Astri a sve mi se čini da je upravo tako napravljen.(Image removed from quote.)
tak i tak je bezveze razprava, jer se ništa od ovoga iz oglasa neče prodat kod vas ili kod nas( u Sloveniji) To če kupit austrijanci, italijani ili nijemci-možda..Ali ima isti tip oglas i za gume za par 100 kuna, one če se možda prodat tu
Nisu blesavi kad doma imaju bolje i povoljnije.Inače, pobornik sam prezervacije, ne restauracije.. https://suchen.mobile.de/auto-inserat/alfa-romeo-gt-alfa-romeo-gt-1300-junior-scalino-silea/300911901.html
Juniorke su malo skocile a pogotovo kanterice
Nije losa cijena za auto koji treba restaurirati.
Što su to "kanterice" ? - ne zajebavan, stvarno neznan!(Meni ka laiku odma pada na pamet du su to neke Alfe što prevoze kante)