Autor Tema: oglasi  (Posjeta: 1497512 )

0 Članova i 39 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline krntija

Odg: oglasi
« Odgovori #7395 : 09 Studenoga, 2021, 12:36:46 »
 7 iljadi Eura za 850 Standard? Pa to ce dobit za jedno 50 godina ako ga cuva u ovom stanju! Plafon za taj auto je nesto vise od slicnog Fice!
++++ PRODAJEM TVORNICKE PROSPEKTE ZA SVE MARKE AUTOMOBILA kao i KATALOGE GODISNJAKE ; POGLEDATI U Ponuda/Potraznja http://oldschoolhr.com.hr/forum/index.php?topic=15429.825

Offline RI1960VW

• Antique Member
  • Spol: Muški
  • Vozilo:: narodno
« Odgovori #7396 : 11 Studenoga, 2021, 08:11:23 »
Better to remain silent and be thought a fool than to speak and to remove all doubt.

Offline boresky

• Antique Member
  • Vozilo:: | SAAB 900 1981 |
« Odgovori #7397 : 11 Studenoga, 2021, 10:09:04 »
Vidio sam taj oglas isti dan kad je objavljen,auto djeluje odlično!Imam dobro iskustvo sa Tipom tako da bih ga i ja rado ponovio.
-Pretpostavka je majka pogreške-

Offline OVERDOSEDSPEEDJUNKIE

« Odgovori #7398 : 11 Studenoga, 2021, 22:16:21 »
Osim radkapa, ludilo od afta  :nyam:
https://www.facebook.com/groups/222812417843338/?hoisted_section_header_type=recently_seen&multi_permalinks=3376952925762589&__cft__[0]=AZUYoafStmSQ0tR0u6LQstisLLtua9CSPj1Zrnxsci3aA-tdbbtrp1ScHsHkjeJrHa_rgEXoIVy9c60cGhyMlP3KMu0Qtr6w1V8zzBx0IcWw50C46fB6b8HDFD1j0QpmKQ-ObJGBDmkdjj55OqjmhVRxyfpNtFnApG7g-moFKcNTTyMMPF3q60PzEH8iF00Jl3beF-HU2lIqo9KV170f6fT_&__tn__=-UC%2CP-R
NO GANDINI - NO LAMBORGHINI
Ima vozača....ima pilota....ali nema Senne
Nakon Senne? Samo sjene.

Offline krntija

« Odgovori #7399 : 12 Studenoga, 2021, 00:25:58 »
 Stvarno ludilo!! 203 pa jos karavan, fenomenalan i raritetan i cijena je tu negde za stanje, odlicna cak!! Kod ovog modela se sjetim price starog kolege koji je jos 60-tih gledao takvog karavana s kojim su seljaci dovozili kiseli kupus na Dolac, a od kiseline koja je tekla zadnjim djelom sve se raspadalo...... :biggrin:
++++ PRODAJEM TVORNICKE PROSPEKTE ZA SVE MARKE AUTOMOBILA kao i KATALOGE GODISNJAKE ; POGLEDATI U Ponuda/Potraznja http://oldschoolhr.com.hr/forum/index.php?topic=15429.825

Offline RI1960VW

• Antique Member
« Odgovori #7400 : 12 Studenoga, 2021, 06:38:01 »
Vidio sam taj oglas isti dan kad je objavljen,auto djeluje odlično!Imam dobro iskustvo sa Tipom tako da bih ga i ja rado ponovio.

Da je bolja oprema i DGT, ne bih razmišljao ni minute..

.. a opet, ovako očuvanog više se neće naći.. 🤔
Better to remain silent and be thought a fool than to speak and to remove all doubt.

Offline Lav

• Antique Member
    • Vespa klub Hrvatska
  • Vozilo:: Fiat 127 1976, Zastava 850 1981
« Odgovori #7401 : 12 Studenoga, 2021, 07:37:45 »
Bio je na marketplaceu DGT MINT sa 105.000km za  5500kn "jedva" otisao sad se prodaje cini mi se 1500€
pa se nekad pitam ova ekipa sta danas kupi pa sutra prodaje po tri puta vecoj cijeni jel misli da netko glup. Da ista ta publika ne prati cijene. Merc w124 Lorenser sta se vrti po oglasima je otisao za 5200e opran je ispoliran te se nudi za 19.000€ !!!! Nit ga je pokrpao gdje je trul niti popravio kljucne stvari koje nisu radile na istome...
Da se razumijemo protiv istog preprodavaca recimo nemam nista ali ovo, sta je previse previse je. Isti taj je dapace jako ljubazan kulturan susretljiv i skoro nisam uzeo automobil u istoga no na oglasu jasno pise PRVI VLASNIK ispade da je on treci, PRVA BOJA auto prepituran i tu je stala moja sva komunikacija s istim..... poanta  ovo je selo svak zna svakoga tako da ..................
I DON\'T NEED SEX THE GOVERNMENT FUCKS ME EVERY DAY!!

The following users thanked this post: veky

Offline OVERDOSEDSPEEDJUNKIE

« Odgovori #7402 : 12 Studenoga, 2021, 08:07:12 »
Računa da će naletjet neko tko je došao do love i palo mu na pamet da bi bila fora uzet neku kramu. Ili misli da će ga uzet neka filmska ekipa. Ima i likova koji prodaju kuću za rušenje po cijeni uredne useljive kuće jer računaju da če neku srušiti kuću, izgraditi zgradu i namlatit se para.
NO GANDINI - NO LAMBORGHINI
Ima vozača....ima pilota....ali nema Senne
Nakon Senne? Samo sjene.

Offline sven

• Antique Member
  • Vozilo:: youngschool punoljetnici
« Odgovori #7403 : 12 Studenoga, 2021, 09:24:59 »

Cijenjeni kolega, da vam olakšam - obratite malo bolje pažnju na motorni prostor i B stupove na slikama. :umnik2:  :sleep:

Offline mcquinn

« Odgovori #7404 : 12 Studenoga, 2021, 13:40:18 »
Računa da će naletjet neko tko je došao do love i palo mu na pamet da bi bila fora uzet neku kramu. Ili misli da će ga uzet neka filmska ekipa. Ima i likova koji prodaju kuću za rušenje po cijeni uredne useljive kuće jer računaju da če neku srušiti kuću, izgraditi zgradu i namlatit se para.

Prekupci su zlo i naopako za ovaj hobi jer opako dižu cijene...prekupac digne cijenu, pa onda sljedeći prodavatelj kad vidi njegovu cijenu - digne i on. Pa nema više solidnog MB W124 ili W201 ispod 3000 EUR. A ako se i pojavi nešto solidno za razumne novce - plane u roku od 6 sati, i to najčešće prekupci žanju...

The following users thanked this post: Nero, jeep frik

Offline Čuvitar

« Odgovori #7405 : 12 Studenoga, 2021, 15:25:54 »
Prekupci su zlo i naopako za ovaj hobi jer opako dižu cijene...prekupac digne cijenu, pa onda sljedeći prodavatelj kad vidi njegovu cijenu - digne i on. Pa nema više solidnog MB W124 ili W201 ispod 3000 EUR. A ako se i pojavi nešto solidno za razumne novce - plane u roku od 6 sati, i to najčešće prekupci žanju...
Tako je , ali oni imaju kešovinu u žepu i obraz za pregovaranje. To im je biznis, neoporezivo dapače...
Kaže mi čovik u kojega kupujem djelove za fiću u Splitu , ima on i žena taj dućan oduvik, za uložak brave za fiću mu traže 350 kn u nabavi ako ne laže... Pa me pita a kome ću ja to momak prodat, moran i ja nešto zaradit, koliko bi ja treba to prodavat , ljudi me gledaju čudno... I tako dalje da ne nabrajamo. Ma...

Sent from my M2010J19SY using Tapatalk

Šaka suza , vrića smija , ča je život vengo fantažija

Offline RI1960VW

• Antique Member
« Odgovori #7406 : 12 Studenoga, 2021, 15:43:58 »
Odavno sam prestao komentirati tražene cijene, svatko ima pravo tražiti koliko hoće, pitanje je stanja na tržištu, odnosno volje kupaca.

S druge strane, logično je da cijene rastu, neka vozila s godinama postaju raritetnija i traženija.

Već sam ranije naveo kako mi je 911 prije 20ak godina bio skup, a sad je (doslovno) 4 puta skuplji.

Tako je bilo i sa Karmann bubom cabrio, s ondašnjih 5 t Eur na 25..za samo deset godina..

Moj problem što nisam vjerovao u tržište..

Offline jeep frik

« Odgovori #7407 : 12 Studenoga, 2021, 16:09:30 »
Ri nisi mogao znati da će toliko otići cijene gore, proširio se trend ulaganja u Oldtimere osim zlata itd. A ovi što nabijaju cijene (njihovo pravo) samo pitanje je da će dobiti toliko na kraju! :thmbup:

Offline chaos

« Odgovori #7408 : 12 Studenoga, 2021, 17:14:46 »

Da je dizelaš ja nebi razmišlja njanci sekunde (iako ovaj nije naj naj očuvan).
ko' nemoš popraviti ćekičem ... sigurno je problem sa letrikom!

Offline RI1960VW

• Antique Member
« Odgovori #7409 : 12 Studenoga, 2021, 21:28:40 »
Ri nisi mogao znati da će toliko otići cijene gore, proširio se trend ulaganja u Oldtimere osim zlata itd. A ovi što nabijaju cijene (njihovo pravo) samo pitanje je da će dobiti toliko na kraju! :thmbup:

Jedino što nisam mogao znati da će cijene rasti naglo i brzo u ovom desetljeću, ali da će rasti sam znao, naravno.

Ja sam u ovom hobiju/poslu već 30 godina..