Autor Tema: oglasi  (Posjeta: 1500721 )

0 Članova i 18 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline OVERDOSEDSPEEDJUNKIE

Odg: oglasi
« Odgovori #7590 : 24 Veljače, 2022, 10:38:35 »
Interijer se može naći u Koralu 65 iz 89./90. ali radi se i plišu koji je sklon habanju tako da teško. Plastike su se s vremenom deformirale ali tko voli i može neka proba. iako, GVL je možda kod nas rjeđi od GVX-a, kojih je, bar u Zagrebu, bilo.
NO GANDINI - NO LAMBORGHINI
Ima vozača....ima pilota....ali nema Senne
Nakon Senne? Samo sjene.

Offline tomtom

« Odgovori #7591 : 24 Veljače, 2022, 14:09:06 »
znaci ajmo ovakoo svi smo svjesni da je gvx tesko naci tih auta nema i sada kad imas americku bazu u obliku ovog gvl komotono ga mozes uradit a sve pa cak i unutrasnjost je dobavljiva samo za onog ko to zaista zeli
Sve stoji, al onda imaš složenac, takvog već imam, jel tako? Imperativ je originalan auto. Yugo kao takav mi znači baš malo, GVX je bio tiha patnja meni ko mulcu, u danima prvih kilometara i tik prije tog......
Kad popijem pet gemišta, fićek ide kao ništa, nema brda nema zavoja, policija neka maše.....

Offline alfa fun

• Antique Member
  • Spol: Muški
  • Vozilo:: neka auta i motori
« Odgovori #7592 : 24 Veljače, 2022, 18:30:07 »
Jutar,kod GVX-a X je za exstra, bio i GVL - L je Luxus, GVS - S je bilo Super ako dobro pamtim....GVC - C kao Cabrio.
I kao što gore već piše, nije samo plastika ono kaj čini GVX-a, zbog tog original.....znam da ih nema, i utopija je sad tako nešto pronaći, a da je ok stanje. Al realno momci, ne bih davao puste novce za takav auto, ne zato jer je Yugo, nego u tom cjenovnom rangu ima još pokoji auto koji mi je interesantan, pa da biram između Yuga i Fiata Coupe - kaj mislite da bi se izabralo. Al niti jednog niti drugog nema.

Znan da će ispast kako zajebajen, ali... sad me stvarno zanima kod tog GVL-a (luxus) je li to neki luksuzni paket bio, a ako je koju je dodatnu opremu uključivao.
Nisam mehaničar, nisam megaextrajednistveninezamjenjivi autoexpert. Samo volim prometala. Običan sam. Vulgaris.

Offline ljuti

• Senior member
  • Vozilo:: apn4 i fico
« Odgovori #7593 : 24 Veljače, 2022, 18:45:01 »
koji je od ti "amerikanaca" yuga imao klimu ugradjenu u sebi original?

« Odgovori #7594 : 24 Veljače, 2022, 19:15:49 »
Cabrio  :biggrin:
Nakon Senne? Samo sjene.

Offline chaos

« Odgovori #7595 : 24 Veljače, 2022, 19:59:29 »
Cabrio  :biggrin:

To je ono kad je staviš na "Full"  :))
ko' nemoš popraviti ćekičem ... sigurno je problem sa letrikom!

Offline chaos

« Odgovori #7596 : 24 Veljače, 2022, 20:00:09 »
Inače, fala svima na objašnjenju za GVX. Sad san malo više educiran.
ko' nemoš popraviti ćekičem ... sigurno je problem sa letrikom!

Offline jeep frik

« Odgovori #7597 : 24 Veljače, 2022, 20:32:10 »
Yugo GV 2- 2- 1 - 0 :2 cilindra, dva ventila, jedna svjećica i 0 konjskih snaga! Umjesto upaljača rupica na glavi motora! :biggrin:
Tko se sjeća zločeste djece, neznam više  dal' ide tim redom pa nek me ispravi! :lol:

« Odgovori #7598 : 24 Veljače, 2022, 21:45:04 »
Znan da će ispast kako zajebajen, ali... sad me stvarno zanima kod tog GVL-a (luxus) je li to neki luksuzni paket bio, a ako je koju je dodatnu opremu uključivao.
mislim da ti tu ni radnici koji su ga sastavljali neće moći pomoći  ;D
Konkretni model nije amer nego ajmo reći fejk, ima bočne pozicije ali je rađen za "normalne" reg. pločice. Vidi se da su sjedala malo promijenjenog dizajna i vjerojatno se pomjeraju klizanjem kao kod GVX-a. Možda je imao radio, podešavanje visine snopa farova i sl. Mislim da bi trebao imati pojaseve i naslone za glavu na stražnjim sjedalima (koje ovaj nema) i treće stop svjetlo (kojeg ovaj nema). Postojale su razne verzije za razna tržišta, na britanskom je imao set zaštitnih plastika i spojlera, maglenke itd. Proizvodio ga je i Innocenti, Zagrebom se vozio jedan bijeli sa crnim plastikama poput GVX-a. Ali otišao sam predaleko, može se reći da ima milijun verzija Yuga.
Nakon Senne? Samo sjene.

The following users thanked this post: alfa fun

Offline jeep frik

« Odgovori #7599 : 27 Veljače, 2022, 20:38:07 »

Offline jeep frik

« Odgovori #7600 : 28 Veljače, 2022, 15:52:25 »

Offline mateozastava

• Antique Member
  • Vozilo:: Alfa Romeo 156 1.9 JTD 2000.god Carabinieri, Fiat 850 Special 1971.god Roccinante, Yugo Koral 45 1988.god Camila, Fiat 850 Sport Coupe 1968.god Ferrari
« Odgovori #7601 : 28 Veljače, 2022, 16:45:18 »
koji je od ti "amerikanaca" yuga imao klimu ugradjenu u sebi original?
Yugo od 1986 do 1992 su je imali kao dodatnu opremu, kao šta je bio radio sa 4 zvučnika, 2 zvučnika radio. Oćeš Auto Stop kazetar ili Auto Reverse. Tepisi na kojima je pisalo Yugo, ratkape plastične i još mnogo toga. Čak je i imao nešto šta je punilo zrak u katalizator radi Američkog ECO-Testa
« Zadnja izmjena: 28 Veljače, 2022, 17:35:01 mateozastava »

Offline jeep frik

« Odgovori #7602 : 03 Ožujka, 2022, 13:05:22 »
« Zadnja izmjena: 06 Ožujka, 2022, 20:39:53 jeep frik »

Offline krntija

« Odgovori #7603 : 03 Ožujka, 2022, 19:34:20 »
https://www.index.hr/oglasi/bmw-3-0-cs-e9/oid/3361382
   :kokice: Lepa Bavarska kolica !! Rado bi ga kupio svaki forumas , prepostavljam , za neku nizu cijenu taman ( dal je ovo realna za ovo stanje??m sumnjam) iako mi je miliji prethodnik kojeg zovem Kinez zbog farova!
++++ PRODAJEM TVORNICKE PROSPEKTE ZA SVE MARKE AUTOMOBILA kao i KATALOGE GODISNJAKE ; POGLEDATI U Ponuda/Potraznja http://oldschoolhr.com.hr/forum/index.php?topic=15429.825

Offline jeep frik

« Odgovori #7604 : 03 Ožujka, 2022, 21:04:07 »
Po cijeni takvoj očito preveć, lijepo je vidjeti E9 u ponudi na ovim prostorima!  :thmbup: