Clanarina ti je svagdje oko 150 Kn (godisnja). Klub si ljudi cesto biraju u pocetku po mjestu stanovanja, a kasnije kada malo upoznaju skvadru, pridruze se onima s kojima su si dobri (bilo na voznjama ili privatno). Ja sam nekada bio u OTK Zagreb, iz Zagreba sam, ali sam se vremenom prebacio u OTK Stari kotaci, a idem i na sastanke klubova di mi je OK skvadra (spacekisti, bube itd). Trenutno ne vozim za njih (kotace) iz nekih nebitnih razloga, ali tamo sam vec godinama (upravo sada idem na sastanak). Ne zelim tebe ili nekoga odgovarati ili nagovarati na nesto, ali tamo kod nas ima nekolicina koji se pale na fiat/zastave :o A da samo znas kakav se podklub planira 8)
Sve u svemu, ne moras biti u niti jednom klubu da bi isao na susreta, ali kada si u klubu ostvarujes neke dobre benificije: oslobodjenje od polacanja eko poreza (umanjen na 5%), placanje 25% od ukupne cijene osiguranja, ponegdje ti klub placa ili djelomicno sudjeluje u placanju kotizacije za rally, ponekad i za benzin ako je dalji put, itd.