Autor Tema: Pjeskarenje skoljke u okolici zagreba?  (Posjeta: 9056 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline turBina

Pjeskarenje skoljke u okolici zagreba?
« Odgovori #15 : 11 Ožujka, 2008, 11:57:11 »
Citat: UltraVW
Jer ima tko pravi broj telefona od firme Pleskar d.o.o.

zovem na 2404-848 pa izgleda da taj broj nevalja

to je stari broj, probaj na: 098 281 213
p.s. ja ga imam isto dugo, neznam jel valja.

Offline itfzoran

• Olschool apprentice
  • *
  • Spol: Muški
  • Vozilo:: kadet b
« Odgovori #16 : 15 Svibnja, 2009, 14:13:09 »
Citat: fiki
ako misliš pjeskariti auto, traži one koji imaju pjeskarenje pomoæu sode...najbolje je za automobile jer nije invazivno, odnosno ne ošteæuje metal niti ga može deformirati...a i ekološki je prihvatljivo, ipak se soda topi u vodi :D
neznam dal ima ko to, ali ako naðeš javi nam svima!

Upisao sam pojam na tražilici id obio izmeðu ostalog http://www.ferrocrtalic.com, a njihov zastupnik u HR je poduzeæe DNB comerce d.o.o vl.B.Dobriæ 098 234 173, Oporoveèka 222 ZG. Kako namjeravam (jednog dana- :shock: ) pjeskariti svog jeep cherokeea, istog sam kontaktirao te dobio informaciju da je pjeskarenje sodom skuuupo. Inaèe, kao zastupnici imaju na prodaju strojeve za pjeskarenje pa tko èesto ima želju da brije na suho, nek zove ;)
Zoran

Offline kađo-c

« Odgovori #17 : 15 Svibnja, 2009, 20:53:41 »
ovisi kakav pjesak se koristi,za grube i teške šasije idu skoro manji kamencici,a za aute fini pjesak kao onaj za fino žbukanje i tu onda nema problema!meni je susjed pjeskario pragove od kadeta i jako sam zadovoljan-objasnio mi je sve kako to ide i pokazao pjesak s kakvim ce radit!
well pam Wich way to go? left or right?
right!
noo.. its too bad ..
why?
because it was 50/50 shot on you be going left or right,you see we both going left ....

Miro_zg

• Gost
« Odgovori #18 : 16 Svibnja, 2009, 11:54:37 »
Citat: AlfaZD
pjeskariti podove, pragove, unutrasnje limove, stokove, tvrde rubove, DA,
ali "mekane"  velike  povrsine kao  blatobrane, vrata, haube, krov,  NE. postoji velika opasnost od krivljenja, cak i kad radi iskusan majstor. ako se zeli ogoliti takve velike "meke" povrsine do cistog lima, najbolje je kemijskim sredstvima za skidanje farbe.

Slažem se,dodao bih da se pjeskarenjem oslabi bitno lim,to su stari auti i takve zahvate treba radit minimalno jer je na tim autima lim izmoren i pjeskarenje ga dodatno uništava.