Jako je tesko naci rekorda 2,2, to je tocno.
Ali ja sam malo istrazivao posto meni takve opcije dolaze u obzir za kadetta, znaci:
Rekord 2,2 ima isti promjer diska kao 2,0, s tom razlikom da je na 2,2 ventiliran a ovaj drugi je obican. Oba su promjera 246, i kolko sam vidio koriste iste plocice. Tak da ako bi te zadvoljili neventilirani,znaci ak ne mislis non stop kocit pa da se pregriju ili sl, trebali bi od 2,0 bit dovoljni.
Dalje,isti disk kao rekord 2,0 (neventilirani, 246mm) su koristili svi rekordi E, ascone i mante B sa motorima 1,6 i jacim, i kadett C 1,6 i jaci. Ali oni nemaju iste celjusti (imaju manju povrsinu plocica).
Glavni kocioni imaju svi ovi auto do jednoga isti (20,64mm) tak da se s tim nemoras mucit, jedino treba vidjeti velicinu serva, vjerojatno su veci auti imali vecu povrsinu s kojom opet dobiju vecu snagu kocenja.
Znaci celjusti s rekorda 2,0 nebi trebalo biti problem naci, a diskova ima novih za kupit kod onih koji prodaju samo diskove, bubnjeve, plocice i ostalo za kocenje..
Makar sumnjam da su te kocnice jace od ovih koje ti imas, cak sam prilicno siguran da su slabije, tak da se nemoj opterecivat s tim.
Ali glavni kocioni obavezno rastavi, zna se tamo skupit prasine, blato, i mulj cak, gumice popuste i nema kocnica..