Autor Tema: CIH (opel) snage.  (Posjeta: 7617 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Ivan_R5

CIH (opel) snage.
« Odgovori #15 : 18 Rujna, 2007, 00:45:30 »
Citat: roadkiller
Citat: Ivan_R5
cemu stavljat tako slabe motore? Iskreno ispod 2.4-3.0 ne bi ni gleda... Zašto ne xe-a ili let-a u te stare kadete?

Vidiš, meni je stavljat novije motore u stara auta svetogrde...Tako san nedavno odbija 2.9 coswortha...Nije to - to. Gubi se oni starinski šarm...Al dobro ja san pacijent svoje vrste :haha: Tako bi ja u mantu ubacija r6 (kad nemate V :P ) od commodorea i karburatore (šta više to bolje), da ima zvuk koji mu najbolje prati vanjski izgled.(starinski, bijesni a opet sporiji i siroviji od novih 'i' motora)Meni ni potrošnja ni ubrzanje ne igraju toliko, kontan ako je veliki motor, potegnit ce :D Bitan je stil ;)

ma qurac se gubi... nema boljega od oldschool pile koja *ebeno izgeda i još bolje ide... po meni je svetogrde stavit smece od motora (slab motor) u odlican auto

imported_Gear

• Gost
CIH (opel) snage.
« Odgovori #16 : 18 Rujna, 2007, 07:33:47 »
nemam nista protiv jacih motora, samo nevolim  motore s remenima i 16V male kubikaze koji se vrte u nedogled.

Offline Gorki

• Antique Member
  • Spol: Muški
  • Vozilo:: Taunus GXL Coupe 2000V6
CIH (opel) snage.
« Odgovori #17 : 18 Rujna, 2007, 09:50:00 »
Citat: Gear
nemam nista protiv jacih motora, samo nevolim  motore s remenima i 16V male kubikaze koji se vrte u nedogled.

Takve ne pogotovo, to je za male jurilice :)
I did it my way 😎

Brutalac

• Gost
CIH (opel) snage.
« Odgovori #18 : 19 Rujna, 2007, 01:09:42 »
Citat: roadkiller
Takve ne pogotovo, to je za male jurilice :)

MOZE MOZE  :evil:  :evil: