Autor Tema: Ponovljeno pitanje!!!  (Posjeta: 2910 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Knjigo

• Gost
Ponovljeno pitanje!!!
« : 20 Rujna, 2007, 21:46:12 »
Vidio sam da je vec neko pitao ali i ja moram ponovo pitati.... :?
Naime na proljece planiram raditi neku C-ejku ako je uspijem nabaviti ovdje kod nas,pa me interesuje koji bi motor po vasem misljenju najbolje legao  :shock:
Planiram da bude neki noviji motor od 2000. godine i noviji pa me sada interesuje da li je to uopce izvodljivo,koliko se isplati i tako  :haha:
Prvo pucam na neki motor iz astre ili vectre ili ness slicno,bitno samo da je noviji motor....   8)
Hvala unaprijed  :perfeto:  :perfeto:

Offline Ivan_R5

Ponovljeno pitanje!!!
« Odgovori #1 : 20 Rujna, 2007, 22:33:54 »
A zašto noviji motor?

zamantan

• Gost
Ponovljeno pitanje!!!
« Odgovori #2 : 21 Rujna, 2007, 00:35:30 »
Neznan za auto ali san siguran da imas piratsku verziju call of duty i da se napucavas po bosanskom serveru

Offline kile

Ponovljeno pitanje!!!
« Odgovori #3 : 21 Rujna, 2007, 08:06:33 »
Pogledaj u garažu od kolege Yellow-a.
On je u kadu stavljao motor iz astre G.

http://www.oldschoolhr.com/forum/viewtopic.php?t=160&sid=72762c59dfbb6edc7fdd4527580f6cf0

imported_Gear

• Gost
Ponovljeno pitanje!!!
« Odgovori #4 : 21 Rujna, 2007, 18:49:39 »
a zasto zelis u auto koji inace ima dobar motor, stavit los?

Knjigo

• Gost
Ponovljeno pitanje!!!
« Odgovori #5 : 24 Rujna, 2007, 13:11:15 »
:cry:  ne znam sada oce li ista biti od ovog svega...raspametio sam se skroz.Ne znam bas nesto puno o tim motorima...vidim jedni pisu ovako,jedni onako.Najvjerovatnije je da ce ostati stari motor,jer sam se malo raspitao o cijenama koliko bi kostalo da se ugradi neki noviji motor...pih i saznao sam da mogu kupiti 5 C-ejki i da imam 5 motora  :evil:  za cijenu jednog novog motora.Ipak hvala na odgovorima  :agressive: