Autor Tema: kocnice vw scirocco  (Posjeta: 5249 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline TheBIG

kocnice vw scirocco
« : 07 Listopada, 2007, 00:05:13 »
znaci novi problem je ovakav, vw scirocco mk2 ,92. godina, nisan mislio 82. nego je 92. ima mali problemcic, nakon ozracivanja kocnica , pedala još uvjek propada i jace koce zadnja kola nego prednja , ima li ko kakvu ideju kako riješit ovo  :)

Offline dr_t

• Antique Member
ko
« Odgovori #1 : 07 Listopada, 2007, 11:56:37 »
moguce da je glavni kocioni.... da puštaju gumice...
Svijetom vladaju.... pitate se tko??...Oldschool pile!!!

Offline Brlek

• Veteran member
ko
« Odgovori #2 : 07 Listopada, 2007, 12:39:03 »
Najvjerojatnije i je glavni kocioni.. Da ti radi samo jedan stepen, a na prvome da propada

Offline aske777

• Veteran member
ko
« Odgovori #3 : 07 Listopada, 2007, 19:35:16 »
Nije do glavnog kocionog on je izmjenjen sada je nov.. mislili smo da je do zadnji klješta pa su i ona izmjenjena.... sve u svemu nikako da prorade ima nedilju i pol...
ITB+MEGASQURT+6A+KR= 190BHP

Mephisto

• Gost
ko
« Odgovori #4 : 07 Listopada, 2007, 19:53:12 »
Odzracivanje je kuja. To radim samo kad fakat moram. Lako moguce da ti je ostalo malo zraka u jednom krugu. Probaj ponovo odzracit.

sony

• Gost
ko
« Odgovori #5 : 07 Listopada, 2007, 21:08:39 »
pogledaj jel imas regulator pritiska na zadnjem mostu to ti je ventil neke vrste koji na sebi ima feder . on regulira silu kocenja straznjih kocnica i ako on zablokira ili stane u odredenom polozaju njesra zadnji koce vise nego prednji auto ide na bok u jakim kocenjima i takve piz......  .
pogledaj jel ga imas jer neki modeli su imali neki ne ja ge recimo imam na tojci tdi - ju iz 97. s tim da imam abs ali otraga imam bubnjeve .
meni se on nalazi porkaj lijevog kotaca kod zadnjeg lonca :palac:

sony

• Gost
ko
« Odgovori #6 : 09 Listopada, 2007, 17:51:43 »
thebig jesi gledo sta?
zanima me jesi mozda to pregledo jer imam jos par stvari kaj moze bit pa samo napisi da znam :dance:

Offline TheBIG

ko
« Odgovori #7 : 22 Listopada, 2007, 17:23:30 »
je da kasnim ali problem je bio u klještima od zadnjih diskova jer su bila zamjenjena i kada smo vratili stara sve je bilo ok