Jedan moj prijatelj je nakon zavrsene restauracije svog minija 1975 imao problema oko registracije(i jos uvek ih ima!).Broj karoserije upisan u knjizici-saobracajnoj dozvoli postoji samo na plocici koja se nalazi na masci desno(gledajuci u smeru kretanja vozila),tj.delu maske gde zabravljuje poklopac motora(desno od nje postoji jos jedna,obe spojene u sredini zajedno).Tip na tehnickom tvrdi da broj mora biti na drugom mestu,ali on ne zna gde :shock: .Takodje je ubedjen da se plocica sa brojem karoserije ne moze vezivati sa susednom uz pomoc iste pop nitne,a to je kod minija uobicajeno(dve plocice-tri pop nitne).Postoji li taj broj jos negde?Cuo sam price te na patosu,pa na poprecnom tunelu gde se vezuju sedista(prijatelj je sve to zamenio noivim tunelom,patosom,sajtnama...).Price da je to fabricki,i da je policija naknadno ukucavala brojeve...Ima li istine u ovim pricama?U prodajnom uputstvu za austin-moris mini pominju se samo brojevi na plocicama(karoserijski,komisijski,broj motora...),ali nikako na samoj karoseriji!Moze li mu neko pomoci,a i meni,jer isto ceka i mene.I kod mog minja broj karoserije iz saobracajne sam nasao samo na plocici,i to onoj levo(B2.........).Pozdrav