Autor Tema: stroj za pjeskarenje  (Posjeta: 7958 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

mick

• Gost
stroj za pjeskarenje
« : 29 Listopada, 2007, 13:59:53 »
da li netko zna gdje bi se mogao nabaviti stroj za hobi pjeskarenje  :?

sony

• Gost
stroj za pjeskarenje
« Odgovori #1 : 29 Listopada, 2007, 17:42:12 »
treba ti kompresor i "sprica" za pijesak koje se da nac u pevecu , baumax-u i slicnim centrima . kompresor za pjeskarenje ti bi trebo davat bar e sad neznam 6 il 8 bara.kupis si obicni suhi pijesak i probaj . kvarcni pijesak nemoj kupovat jer je otrovan tj. opasan za zdravlje a sa suhim pijeskom ces postic mrvicu slabiji rezultat  ;)
ak sam nes krivo napisao nek me neko ispravi

mick

• Gost
stroj za pjeskarenje
« Odgovori #2 : 29 Listopada, 2007, 19:29:20 »
znaci,to bi uglavnom bilo to :o

Offline Trazitelj

• Veteran member
stroj za pjeskarenje
« Odgovori #3 : 29 Listopada, 2007, 22:57:43 »
Imam ja taj pištolj iz Peveca, al mi je kompresor preslab za njega pa je katastrofalno radit sa time, prije ocistim rucno!
Kompresor treba imati 8 bara i jako veliki izlazni kapacitet oko 300 ili 400 L/min...  Piše na kutiji od pištolja, no ne znam sad tocno napamet.
Cijena pištolja je oko 150 kn...

Offline veky

stroj za pjeskarenje
« Odgovori #4 : 29 Listopada, 2007, 23:16:05 »
Ako te muci nešto jako hrdavo  tj. nije ti važno kako izgleda površina odi žicati u neku cincaonu kiseline...solucija br2. elektroliza...
Pomozi podjeli sredi : )

Offline btudan

• Veteran member
  • Spol: Muški
    • http://s186.photobucket.com/albums/x51/btudan/
  • Vozilo:: Jeep Willys MB 1944. + prikolica Gemco 1945., Jeep Ford GPW 1944., BMW R50/5 1972., BMW R25/3 1952., BMW R65, BMW R26, Moto Guzzi V35, NSU Pretis, CZ 350, Pinzgauer 710K, Pinzgauer 710M + prikolica zastava, skuter Tula 1982.
Re: stroj za pjeskarenje
« Odgovori #5 : 29 Listopada, 2007, 23:41:25 »
Citat: mick

Imam ti 2 kataloga nekih Slovenaca koji prodaju odlicnu opremu. kosta malo vise, ali mozes pjeskariti u zatvorenom prostoru, bez komore. Podsjeti me da ti posaljem brojeve. Sad sam u istrazivanju imaju li domacih distributera...

sony

• Gost
« Odgovori #6 : 30 Listopada, 2007, 10:46:36 »
Citat: btudan

Imam ti 2 kataloga nekih Slovenaca koji prodaju odlicnu opremu. kosta malo vise, ali mozes pjeskariti u zatvorenom prostoru, bez komore. Podsjeti me da ti posaljem brojeve. Sad sam u istrazivanju imaju li domacih distributera...

ajde kad saznas stavi na forum i mene zanima :palac:

mick

• Gost
« Odgovori #7 : 30 Listopada, 2007, 15:27:36 »
Imam ti 2 kataloga nekih Slovenaca koji prodaju odlicnu opremu. kosta malo vise, ali mozes pjeskariti u zatvorenom prostoru, bez komore. Podsjeti me da ti posaljem brojeve. Sad sam u istrazivanju imaju li domacih distributera...[/quote]

ok,cujemo se! :roll

Offline pepo

• Antique Member
« Odgovori #8 : 30 Listopada, 2007, 15:42:23 »
Citat: btudan

cijena?
Life is to short to drive a new car.