FIAT 127
godina proizvodnje: '76
kubikaza: 903ccm, 45 KS
kilometraza: 86000 i nesto (ne mogu da se setim :D )
od prvog dana garazirana i redovno servisirana. cak sam nasao servisnu knjizicu od '77, kad je prvi put registrovana, do '06 kad je zadnji put vozena. motor nikada nije otvaran (to znam jer ju je moj cale odrzavao poslednjih 20 godina), a radi bolje nego 80% keceva i jugica.

rezervna guma iz '76 koja nikada nije ni montirana na glavcinu

sto se tice radova, koji pocinju (nadam se) od proleca, trebalo bi prvo uraditi limariju i farbanje, a do kraja leta, ako sve krene po planu, trebao bi da bude slozen i trap. oko motora, jos nisam nista odlucio. svakako ga necu ostaviti na 0.9ccm. najjeftinija i najlaksa varijanta je da ubacim 1.3s i da njega radim dalje, ali me jedan hmeljr ubedjuje da ipak ubacujem 1.6. po svemu sudeci, najvece su sanse da ipak taj motor uleti, jer kao sto i samkaze, "toga nema ovde puno"
sto se tice stajlinga, sve ostaje fabricko, jer su svi detalji isuvise dobro ocuvani, pa bi ih bilo greota dirati (bar po meni). sem nekih detalja, tipa... belih migavaca, neki volan i naravno felni 8)
eto to bi bilo to za sad. dosla je zima, pao sneg, a on ostao u garazi da je prespava