Autor Tema: glavcina i disk  (Posjeta: 3983 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline TheBIG

glavcina i disk
« : 09 Prosinca, 2007, 19:47:15 »
evo rastavio sam svoje glavcine i sada mi je ostao disk sa ležajevima  i sa onim vidama na trox, ali problem je u tome šta su se troksovi pojeli od ruzine (jel ipak je to opel ) kako sada da nastupim dalje   help

Offline Ivan_R5

glav
« Odgovori #1 : 09 Prosinca, 2007, 21:09:14 »

sony

• Gost
glav
« Odgovori #2 : 09 Prosinca, 2007, 21:25:26 »
jel mozes nabit po sarafu cekicem ? moras ga malo protrest da ti se hrdja ispod glave opusti.. malo sa wd -om pa šus sa cekicem i tak dok ga ne odsarafis... a ak si sje nasjed za toraks onda probaj u njega nabit imbus odgovarajuce velicine...

Offline dr_t

• Antique Member
glav
« Odgovori #3 : 10 Prosinca, 2007, 08:05:24 »
to nije torx... ja sam imal isti problem slicno je torksu samo ima duplo više krakova!!!! ima za nabaviti taj nastavak na njemu piše m10 budem ga poslikal... a inace možeš ga kupiti u pevecu u nekom setu alata... ja sam išel odšrafavati s torxom i onda su se šrafi razglodali i nisam mogel odšrafit nego sam rezal šrafe a posle je bil problem nabavit iste takve... jer je šraf m10 sa finim navojem i to celicni i imbus... a nijedan ducan u hr nema takve šrafe imaju ali ne imbus a obicna glave ne paše nutra izmedu diska i glave... imaju u jednoj veleprodaju ali samo paket od 200 komada!  
toplo ti preporucam da nabaviš taj alat i da ljepo skineš šrafe... inace budeš se jakooooooo mucil... danas navecer dok dojdem doma poslikam kak izgleda...
Svijetom vladaju.... pitate se tko??...Oldschool pile!!!

Offline TheBIG

glav
« Odgovori #4 : 10 Prosinca, 2007, 09:49:33 »
ma bit je da mi utoriti od toga ''troxa'' nepostoje tu je sada krug  jer je ruzina sve zaje,ala

Offline dr_t

• Antique Member
glav
« Odgovori #5 : 10 Prosinca, 2007, 10:09:03 »
je onda brusi dole... a šrafe kupiš celicne imbus šrafe m12 i odneseš nekom tokaru nek ti stokari po dimenziji i doneseš mu komad navoja od tih šrafi koje si zbrusil i najbolje da mu doneseš glavcinu nek isproba! meni je racunal za 8 šrafi 80kn!

al to ti je jebeni posel jer nebreš nutra sa terolitkom, nego moraš bušiti a ja dok sam to radil potrošil sam 2 borera jer se odma zatupe i onda ih moraš nabrusit... živa muka!
Svijetom vladaju.... pitate se tko??...Oldschool pile!!!

Offline TheBIG

glav
« Odgovori #6 : 10 Prosinca, 2007, 10:58:51 »
barba je tokar pa mi nije neki problem

Offline Tookie

• Antique Member
glav
« Odgovori #7 : 10 Prosinca, 2007, 13:15:29 »
Citat: TheBIG
barba je tokar pa mi nije neki problem

i onda ti dodes ovdje zaje*avat ljude...

ajde mislim stvarno... :roll  :o

:haha:
..."I noga u guzicu je isto korak naprijed"...