cuj, meni AC pumpa napaja dvije 45-ice.
Nažalost nisam još imao prilike malo ga dulje vozit na višim okretajima, pa da vidimo daje li dovoljno benzina.
Za paljenje i probnu vožnju ce ti AC pumpa biti sigurno dovoljna, a kasnije ceš vidjet. Ako auto pocne štucat, znaci da ti pumpa ne daje dovoljno goriva.
Ali u to cisto sumnjam. Onda se zapitaj kolika je to potrošnja.
Ja sam za test napravio povrat u jedan kanistar da vidim koliko to pumpa druka više goriva i bilo je to stvarno punoooo više nego ja mislim da je potrebno. (bar ne leru :roll )
Bude li potrebno, trebat ce ti el. niskotlacna pumpa. Pritisak goriva potreban za ove frge je 0.25-0.3 bara max. Bolje da je manje od ovog nego više. Bude li više, obavezno treba stavit regulator pritiska goriva.
Povrat goriva po mojem mišljenju (barem ja nisam) ne trebaš radit, jer je rijec o sistemu s niskim pritiskom. Plovak i iglice na frgama su dovoljno jake da zatvore i da drže taj pritisak i tada pumpa druka u prazno i ona podnosi to.
Ako se ne varam, ti niti nemaš povrat na svojem autu, ako je i prije bio motor sa fergazerom.
Što se tice izrade grane, moguce je ALI.
Budu li ti frge imalo pomaknute jedna u odnosu na drugu, znaci da su samo malo pod drugacijim kutem, neceš ih moci uštelat.
Uštelat ceš ih npr. na leru i cim daš gas izaci ce izvan sinhronizacije.
To je zajebano napravit sa dvije frge, a kamoli sa tri.
Moj prijedlog je da si napraviš neku šablonu na koju ceš prišarafit prirubnice i onda variš, tako da se ništa ne pomakne.
Probaj obje prirubnice napravit iz jednog komada i tek kad je sve povareno i kad se dobro ohladi, ako postoji potreba prerezat na tri komada.
I da, nagib frgi ti mora biti max. 7°.
Ne više od toga i ne manje od 3°.
Idealno je oko 5°.