Auto sam kupio prošlo ljeto u Puli. Nije bio registriran, ali je imao atestiran plin do 2019. godine, 1.6 motor s jednostrukim karburatorom i 4+e mjenjač. Pametnome dosta. Limarski je bio jako dobar, ali je motor bio na izdisaju i trošio je ulje. No to me nije spriječilo da ga kupim. Naprotiv, kupio sam ga na prvu. Bivši vlasnik mi ga je registirao i ja sam se kompresijom od 5,1 na prvom cilindru (ostali su bili +-8) vozio tri mjeseca, dok nije za zimilo i auto više nije palio. Uslijedila je polugeneralka i za mjesec dana sam bio ponovno na cesti. Usput sam riješio neke sitnice, malo doradio ovjes (novi set amortizera i opruga za spustanje) te elektronsko paljenje i obnovio membrane na plucima plina.
Uzivao sam, pravi recesijski auto. otvorena cesta troši 7-8L PLINA, grad 9-10, zimi to ide litru gore. I tako ja peglam do 23.8.2013. dva dana nakon produljenja registracije i bum tres, padne mi srna na prednji dio haube u sumrak. Bio sam ljut ko pas. Ravnam haubu, vezni lim, lotam hladnjak, ali nije to to. I kupim još jedan, onaj lijevo u garaži kako bih mogao složiti svoj. Pošto sad pri ruci nemam slike, naknadno ću ih staviti