Autor Tema: Popravak/farbanje zadnjeg branika  (Posjeta: 3898 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Sixthy

• Olschool apprentice
  • *
Popravak/farbanje zadnjeg branika
« : 30 Travnja, 2008, 20:58:24 »
Posto bi dosta para dosao popravak, a imam premali djep, odlucih se na DIY [do_it_yourselfe]...

Zadnja 2 tjedna sam se nacitao svega u vezi ovog i sve mi se ispomjesalo u glavi...  :lol:

E sad...
Posto sam na razno-razne nacine popravaka naletio, nije mi sve u potpunosti jasno, a kako vi (iskusni, jel) ljudi znate sta/kako/gdje, molio bih neke savijete/prijedloge... :roll

Radi se o ovome...:

Dakle, ukratko bi mi trebao "savrsen" postupak kako zapoceti i zavrsiti ovo sr*nje...

Gepek nije u planu za sredjivanje jel je prevelika zahebancija oko ravnanja, naravno, za mene neukog... :P

Svaki komentar je dobrodosao, a najvjerojatnije cu vas izmuciti da ce vam biti zlo od mene...  :haha:
Stari swift GTi iz \'89...
...Ma kolko got da je razvaljen, volim ga... :D

Offline Sixthy

• Olschool apprentice
  • *
« Odgovori #1 : 01 Svibnja, 2008, 19:22:16 »
Nobody...!?  :shock:
Stari swift GTi iz \'89...
...Ma kolko got da je razvaljen, volim ga... :D

Offline turBina

« Odgovori #2 : 01 Svibnja, 2008, 19:27:56 »
ma radi ti se o tome da ovdje svi znaju jako puno o hrði, a vrlo malo o popravku plastike. :)
ja sam sebi ovakve stvari rješavao sa obiènim auto kitom..ali samo privremeno naravno i to samo ako je rupa velika. ako je samo lak dobio, onda prvo primer za plastiku..itd.

TL Fahreri

• Gost
« Odgovori #3 : 02 Svibnja, 2008, 02:17:31 »
Primer šprickit boja, a ako je ošteèen branik èuo sam za foru sa plastiènim pištoljem!!!