Autor Tema: Za poèetak felge u garaži  (Posjeta: 14123 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

UltraVW

• Gost
Za poèetak felge u garaži
« : 02 Lipnja, 2008, 20:53:42 »
Danas sam nabavio Porsche Tele dial -Telefonke u jako dobrom stanju,ali ova serijska boja na njima mi baš i nije nekak primamljiva.

Idu na bubu.

Ekipa,jel zna netko nekog ko profesionalno polira felge.dao bi ih ispolirat do kraja kad ih veæ nemam gdi dati kromirati :(

Offline plantak_vž1

• Veteran member
« Odgovori #1 : 02 Lipnja, 2008, 21:25:51 »
kul

molim vas prosvijetlite me
kaj su to telefonke-kaj to znaèi??

UltraVW

• Gost
« Odgovori #2 : 02 Lipnja, 2008, 21:57:48 »
pa jednostavno zato kaj zgledaju ko stari telefoni s rupicama za biranje brojeva,kaj nisi imal nikad takav telefon? :shock:

Offline plantak_vž1

• Veteran member
« Odgovori #3 : 02 Lipnja, 2008, 22:02:17 »
gle ja imam 16 godina i nisam nikad imal takav telefon, a i ako sam ga imal ne sjeæam se jer teško pamtim a brzo zaboravim. LOL

ja sam mislil da je to naziv povezan s firmom, materijalom, a to je na kraju zafrkancija

e al hvala ti na struènom objašnjenju

kul

èek. a di je buba?? :shock:

igor

• Gost
« Odgovori #4 : 02 Lipnja, 2008, 22:19:00 »
Kruno kod Sv. Nedelje...Samobor.....vrhunski radi i povoljno.....

polirao je ove....i Kileove 13"......odlièno......

UltraVW

• Gost
« Odgovori #5 : 02 Lipnja, 2008, 22:24:10 »
Citat: plantak_vž1
gle ja imam 16 godina i nisam nikad imal takav telefon, a i ako sam ga imal ne sjeæam se jer teško pamtim a brzo zaboravim. LOL

ja sam mislil da je to naziv povezan s firmom, materijalom, a to je na kraju zafrkancija

e al hvala ti na struènom objašnjenju

kul

èek. a di je buba?? :shock:

buba konaèno u rukama limara,slike uskoro

evo sad par slikica kak to izgleda sa telefonkama,moram ih nekak ukomponirati za bubicu

UltraVW

• Gost
« Odgovori #6 : 02 Lipnja, 2008, 22:25:47 »
Citat: igor
Kruno kod Sv. Nedelje...Samobor.....vrhunski radi i povoljno.....

(Image removed from quote.)

polirao je ove....i Kileove 13"......odlièno......

Puno zahvaljujem na ovoj korisnoj informaciji.

Ove felge su stvarno lijepo ispolirane.

Gdje bih mogao dobiti kontakt broj telefona od dotiènog gospodina Krune?

Hvala

Offline Mahatma Gadhni

« Odgovori #7 : 02 Lipnja, 2008, 22:54:16 »
Odlièno stoje felge na bubi! :-o  Mislio sam da te felge dobro izgledaju jedino na porscheima.
Fora je što su to najpovoljnije porsche felge s pet rupa jer ih vlasnici baš i ne vole :noidea:
U dobru i u zlu ili Oldschoolhr Forum novo: Sunčane naočale Ante Gotovca

Offline Gorki

• Antique Member
  • Spol: Muški
  • Vozilo:: Taunus GXL Coupe 2000V6
« Odgovori #8 : 02 Lipnja, 2008, 23:00:32 »
Jako dobro æe izgledat, al poliranje obavezno, daju joj neki 'starinsko-fancy' štih 8)
I did it my way 😎

Neno

• Gost
« Odgovori #9 : 02 Lipnja, 2008, 23:03:10 »
e da.ja ti poliram felge.radim to veè10 godina i ispolirao sam nekakvih2000 komada.to ti nije neka pamet možeš i sam ako imaš volje.kupi gel -skidivaè stare boje.trebaš namazati felgu bar 3 puta-ja saèekam 10 min pa stružem kuhinjskom èeliènom žicom.kada skineš svu boju onda papir 120 suhi.zatim mokri240-400-600.ne treba ièi dalje samo odradi muški sa 400.zatim kupiš plavu kredu i èetku finu za na brusilicu.to ti je za inox polirat-nemoj da ti uvale bijelu. kada ispoliraš crnilo skini sa uljnim obavezno  razrjeðivaèem i na kraju obrišeš sve sa vapnom u prahu naravno.sve skupa oko 250 kn materijala.  felge održavaj iskljuèivo samo sa kh-7.to ti je za kuhinje ali se pokazalo najboljom zaštitom,ada pritom ostane duboki sjaj.i više nikada neèu napisat ovoliko slova :haha:  :haha:

Neno

• Gost
« Odgovori #10 : 02 Lipnja, 2008, 23:04:51 »
ako zapne nazovi slobodno 0958106466

UltraVW

• Gost
« Odgovori #11 : 03 Lipnja, 2008, 08:58:53 »
Citat: Mahatma Gadhni
Odlièno stoje felge na bubi! :-o  Mislio sam da te felge dobro izgledaju jedino na porscheima.
Fora je što su to najpovoljnije porsche felge s pet rupa jer ih vlasnici baš i ne vole :noidea:

Ma uzeo sam ih jer sam ih dobio povoljno,treba ih dobro sredit i bit æe za pet.

Možda æu morat razmislit o distancama,jer felge su 15x7 i imaju veliki offset od 52.3mm.

Offline kile

« Odgovori #12 : 03 Lipnja, 2008, 09:01:00 »
Kruno: 091/724-0782

BTW, stavlja na polirani aluminij posebni bezbojni lak.

UltraVW

• Gost
« Odgovori #13 : 03 Lipnja, 2008, 09:09:54 »

UltraVW

• Gost
« Odgovori #14 : 03 Lipnja, 2008, 09:11:25 »
Citat: Neno
e da.ja ti poliram felge.radim to veè10 godina i ispolirao sam nekakvih2000 komada.to ti nije neka pamet možeš i sam ako imaš volje.kupi gel -skidivaè stare boje.trebaš namazati felgu bar 3 puta-ja saèekam 10 min pa stružem kuhinjskom èeliènom žicom.kada skineš svu boju onda papir 120 suhi.zatim mokri240-400-600.ne treba ièi dalje samo odradi muški sa 400.zatim kupiš plavu kredu i èetku finu za na brusilicu.to ti je za inox polirat-nemoj da ti uvale bijelu. kada ispoliraš crnilo skini sa uljnim obavezno  razrjeðivaèem i na kraju obrišeš sve sa vapnom u prahu naravno.sve skupa oko 250 kn materijala.  felge održavaj iskljuèivo samo sa kh-7.to ti je za kuhinje ali se pokazalo najboljom zaštitom,ada pritom ostane duboki sjaj.i više nikada neèu napisat ovoliko slova :haha:  :haha:

Hvala na opisu postupka,ali mislim da æu definitivno dati nekome da to odradi za mene,jer mene uvijek muèi manjak vremena tako da bi mi za jednu felgu trebalo mjesec dana