Autor Tema: LAND ROVER SERIES 3 88, 2.25 PETROL ENGINE  (Posjeta: 5240 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

corto

• Gost
LAND ROVER SERIES 3 88, 2.25 PETROL ENGINE
« : 09 Lipnja, 2008, 15:02:51 »
pa da predstavim prvog iz ergele  8)

rover je 80to godiste..opce stanje je dobro, odrzavan je tako da uglavnom ono sto se radi na njemu su poslovi koji spadaju u redovne izmjene djelova koji su dotrajali, mada jedno generalno rastavljanje i sredivanje tek predstoji..
sto se nabavke rezervnih djelova tice, u pocetku smo to rijesavali preko hr servisa dok nismo na netu nasli djelove u engleskoj koji su duplo ili cak vise od duplo jeftiniji sa rokom isporuke istim kao kad se naruci kod nas u servisu...10tak dana

jedina preinaka koja je napravljena u meduvremenu je ugradnja plina koja je bila nuzna s obzirom na potrosnju  ;)

fotke

nastavak price, putovanja, avanture i izvjestaji servisiranja ce slijediti u nastavku ove teme  :)

Offline ties

• Junior member
  • **
« Odgovori #1 : 09 Lipnja, 2008, 15:33:18 »
najbolji ðip ikad-jebeno nesatarivo-zakon!

Offline kizo

• Antique Member
« Odgovori #2 : 09 Lipnja, 2008, 17:27:20 »
baš sam gledao nedugo na Discoveryu frajer je slagao jednog takvog iznova znaci komplet rastavio i udri  :D
zakon pila  :jak:

Offline nikola0020

• Oldschool rookie
« Odgovori #3 : 11 Lipnja, 2008, 00:38:12 »
svaka èast...
baš je saèuvan...  :)

se meni èini ili je ono slikano na krku??

joka

• Gost
« Odgovori #4 : 11 Lipnja, 2008, 00:54:07 »
uber vozilo  :jak:

corto

• Gost
« Odgovori #5 : 11 Lipnja, 2008, 08:28:56 »
Citat: nikola0020
svaka èast...
baš je saèuvan...  :)

se meni èini ili je ono slikano na krku??

ne cini ti se, ovo je fotkano prema i iza stare baske na zadnjoj plazi na koju mozes doci samo ovako necim ili pjeske.. ;)

corto

• Gost
« Odgovori #6 : 11 Lipnja, 2008, 08:34:34 »
Citat: kizo
baš sam gledao nedugo na Discoveryu frajer je slagao jednog takvog iznova znaci komplet rastavio i udri  :D

gledao sam tu emisiju i jedva cekam da se upustim u jedno takvo rastavljanje i sredivanje, nije da je neophodno, sva limarija je zdrava ali ga treba pripremit za sljedecih 20 godina  8)

Offline nikola0020

• Oldschool rookie
« Odgovori #7 : 11 Lipnja, 2008, 14:07:29 »
ma i mislio sam jer je tamo goli krš a s autom se doðe do st baške...
svaka èast...  :)  :) [/quote]

Offline kizo

• Antique Member
« Odgovori #8 : 11 Lipnja, 2008, 22:13:11 »
Citat: corto

gledao sam tu emisiju i jedva cekam da se upustim u jedno takvo rastavljanje i sredivanje, nije da je neophodno, sva limarija je zdrava ali ga treba pripremit za sljedecih 20 godina  8)

manje trulexa = manje posla i gubljenja zivaca  :D

Offline Riba

• Senior member
« Odgovori #9 : 12 Lipnja, 2008, 12:47:00 »

Ako se ne varam ovaj momak ima karoseriju od aluminija tako da se trulez ni ne treba ocekivati....i jos se sve moze skinuti jer je uglavnom pricvrsceno vijcima/zakovicama...

Offline kizo

• Antique Member
« Odgovori #10 : 12 Lipnja, 2008, 23:08:11 »
još bolje  :D

corto

• Gost
« Odgovori #11 : 13 Lipnja, 2008, 08:39:11 »
Citat: Riba

Ako se ne varam ovaj momak ima karoseriju od aluminija tako da se trulez ni ne treba ocekivati....i jos se sve moze skinuti jer je uglavnom pricvrsceno vijcima/zakovicama...

karoserija je od aluminija....sasija je celicna al masivna, svejedno, nalazio sam po netu restauracija gdje se imalo sta krpat i zavarivat..

uglavnom, koncept vozila je napravljen tako da traje i traje, uz redovno odrzavanje bit ce vjecno vozilo uvjek spremno da izvuce koji metar drva iz sume ili krene u neku avanturu 8)

brutal

• Gost
« Odgovori #12 : 22 Srpnja, 2008, 01:56:22 »
Auto ti je mrak, ali i slike same po sebi... Prave umjetnièke, kao iz reklamnog prospekta.