Autor Tema: Tuning styling sound show-Paliæ 2008, C/P sa ak-slavonija  (Posjeta: 6471 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline cvik

• Senior member
Moj prijatelj Kalkan, moj brat i ja smo posjetili show iz naslova, ako ima previše slika molim admine da reduciraju, hvala.

Dakle C/P sa ak-slavonija.org, uživajte...

naslov je mogao biti isto tako i -Putovanje u prošlost...   ili -kako je to bilo nekad...     ali nema veze...

Sve je poèelo kad sam, zahvaljujuæi elektronskim medijima, saznao za dotièni dogaðaj. I naravno, u razgovoru sa mojim dragim prijateljem Igorom, brzo smo došli do zakljuèka...

:mellow: što? Vojvodina? Da, Rudolfe, idemo u Vojvodinu! Ali prvo mi molim te reci gdje se gasi ovaj skuter? Dobar mi je taj skuter! da, dobar...

I nakon što sam pomogao svm prijatelju, zaputili smo se...  prvo u mjenjaènicu kupiti eure, pošto kune nisu baš na cjeni u srbiji...

...nakon ulaska u Srbiju, pošli smo odmah kupiti dinare. Veæ nakon par kilometara, odmah se videlo da èe ovo putovanje biti posebno...

...dok sam ja menjao evre, Igorovo oštro oko je zapazilo modni detalj koji mu je baš falio...

:mellow: Vidi, Rudolfe, Guèi! Baš je krasan. Idemo si kupiti po jedan...

...što i nije bila loša ideja. prilagoditi si image za avanturu koja slijedi...

...ja sam odabrao Stallone look, koji više odgovara mojoj osobi u cjelini (Aaaaadrian!!!  Aaaadrian!!!  i to...)

...dok je moj prijatelj Igor ostao vjeran sebi i odabrao Neven Ciganoviæ look! (okvir se savešeno poklapa sa remenom gay-friendly torbice, koja se nžalost ne vidi ovdje)

...nakon kupnje kompakt diska sa najnovijim hitovima...

...i nakon uspješnog make-overa, krenusmo dalje...   e da, sa nama na put je krenuo i Boris, Igorov brat. A svaki brat Igorov je i moj brat!

...što je putovanje više odmicalo, mi kao da smo se vraæali kroz vrijeme...  fiæeki, zastave 101...  traktori, konji...

...u selima isto...  ispred svake kuæe parkiran ili fiæo...

...ili konj...

...ni gradovi nisu nešto odskakali. ležerna atmosfera, sve opušteno, svi usporeni...

...kako smo veæ u startu bili malo iscrpljeni i neispavani (ja zbog privatno/poslovnih obveza, Igor zbog neèiste savjesti, valjda) pribjegli smo osvježenju...

...lokalnom Red Bullu, samo što ovo raste na drvetu (!?). Svidjelo nam se, pa smo kupili malo više...

...kad su domaæi vidjeli kolièinu, upozorili su nas na moguæe posljedice pošto je proizvod snažan! Višak energije, hiperaktivnost...

...i pozvali nas na demonstraciju kako se tog viška uèinkovito riješiti! ovako nekako...

...mom prijatelju Igoru se to nije svidjelo, pošto je osjetljiv na taj položaj, i mi smo krenuli dalje...

...i uskoro stigli na odredište. jezero Paliæ.

...koje je, usput, prekrasno. Tu se odvijala nekakva auto-manifestacija, i mi smo odmah pošli gledati aute...

...i tako, usljed komentiranja tehnièkih podataka, iz pune koncentracije nas je trgla nekakva dernjava...  kad ono moj drug Alex!!!

...koji je ovdje bio službeno, kao db-drag sudac! ali to je moglo èekati, pošto nas je odmah odveo na...

...nakon toga je potpuno profesionalno nastavio sa ocjenjivanjem...

...a mi smo nastavili razgledavanje automobila... a bilo je svega...

Vojvoðanski Hrc!

Alexov auto na baterije!

...parkiranje!?

A djevojke? što reæi...  svaki komentar je suvišan...

...Leskovaèki roštilj. Ko nije probao, ne može reæi da je jeo roštilj...

...taj dan je na jezeru bilo nekoliko manifestacija. Tako da se stvarno imalo što vidjeti...

-veseli kuhar...

-Nacionalna parola, koje se svi pridržavaju...

...pa tako i ovaj planinar koji revno prodaje majice...

-Vjetrovi za zapada...

Slike teško da mogu doèarati atmosferu koja je bila prisutna. Iako ih ima dosta, vjerujte da je ovo tek djeliæ onoga što je doživljeno. I tako, u popodnevnim satima, nakon što smo izljubili hostese i popili po još jedno...

:mellow: Uh, što volim lava u ruci...

i zaputili se polako na zapad...

...ali ne kuæi, naravno...   :lol:

...kakav bi to putopis bio bez OMV-a (kaj ti veliš, Foler?), tako da smo ga našli...

...kupili malo lokalne štampe (odlièni èasopisi, ali OPREZ! plejboj je na æirilici tako da ga nismo mogli èitati, veæ samo slike gledat...  fuj!)

...pošto je ostalo dinara po džepovima Igor, moj prijatelj, nas nagovori da ih odemo potrošiti...  ja se veæ poveselio, a kad ono, odveo nas na fiš...   :(

...Èarda Sebesfok, fiš po narudðbi i željama...

...i dok sam ja uživao...

...cvikovima, inaèe braæi, je guarana lupila u glavu...

nakon fiša smo ðaba dobili i neku juhicu od limuna...

...i kako su se provokacije nastavile...

...pomislih kako je pametno da krenemo. pošto lokalna metoda pražnjenja viška energije više ni meni nije bila zanimljiva...

...i tako, preko mosta...

...napustismo obeæanu zemlju...

..i još jedna avantura se približila kraju...    

pozdrav iz Slavonije!

Offline Mahatma Gadhni

Tuning styling sound show-Paliæ 2008, C/P sa ak-slavonija
« Odgovori #1 : 23 Lipnja, 2008, 09:59:42 »
Uf! Lijepa prièica. Imalo se što za vidjeti :evil:
U dobru i u zlu ili Oldschoolhr Forum novo: Sunčane naočale Ante Gotovca

Offline sale

• Antique Member
  • Spol: Muški
Re: Tuning styling sound show-Paliæ 2008, C/P sa ak-slavonij
« Odgovori #2 : 23 Lipnja, 2008, 14:39:23 »
svaka cast za report  :D

taunus

• Gost
« Odgovori #3 : 24 Lipnja, 2008, 06:42:24 »
jako lijepo, a tek curice!!!!!!!!!!!!!!!!!! :haha:  :haha:  :haha:

Offline Mini_Filip

• Antique Member
    • http://www.miniclubzagreb.hr
« Odgovori #4 : 24 Lipnja, 2008, 10:18:39 »
Bravo, Super report! vidim da ste se dobro proveli!

Offline kalkan

« Odgovori #5 : 29 Lipnja, 2008, 22:22:17 »
kakav dan...

:haha:  :haha:  :haha: