Autor Tema: Lakiranje  (Posjeta: 7321 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

marke21

• Gost
Lakiranje
« Odgovori #15 : 19 Studenoga, 2009, 15:40:20 »
Citat: msporis;97428
deèkima iz brezovice sam ja dao svoj hyundai  koji je moje everyday vozilo i deèki su katastrofa... prvo što je raðena i limarija i lakiranje, a limariju su napravili tak da izmeðu branika i rubnjaka mogu 2 prsta gurnut, a drugo, lakiranje je katastrofalno izvedeno, boja na pragovima se ljušti, dok su pragove brusili izbrusili su boju na vratima i tak to ostavili, na jednom dijelu imaju 'zacurke' boje, onak viodljive kapljice, i najgore od sveg, poèelo je hrðat za 3 mjeseca, išao auto na popravni, polakirali ga ponovno na tom dijelu, i za 3 mjeseca ista prièa jebo ih ja

Jel znaš točno iz kojeg dijela brezovice jer ih ima nekoliko!!!

Offline MantaFan

Lakiranje
« Odgovori #16 : 19 Studenoga, 2009, 16:05:20 »
..samo primjer za cijene malo..farbanje Mante A u Glasurit boju sa pripremom(farba se iznutra i izvana),1500 eura sve..
HEAVEN IS A PLACE ON EARTH

Offline slanac

Lakiranje
« Odgovori #17 : 19 Studenoga, 2009, 20:54:31 »
Najbolje je otići u lakirnicu i uživo vidjeti rezultate rada. Ja sam nešto radio po preporuci,:aa: a ispalo je da bi bilo bolje da nisam radil niš. Još mi je i naplatil!:eek:
Ako nisi u formi i iskustvu pripremu je najbolje dati da radi sam lakirer, jer ak ti pokitaš valovito onda on nema nikakve odgovornosti, a ak pošlajfaš auto onda se ne vidi dobro odbljesak svjetla i gdje treba još sitno popraviti.
Po meni najbolje : vidi radove izabranog lakirera i daj mu sve od A-Ž i napomeni da ne želiš niti budeš  platio sfušani element.
Dobra truba daleko se cuje! FIAT 125P 2.0 , 131 2.0   091/2121-787

Offline MantaFan

Lakiranje
« Odgovori #18 : 20 Studenoga, 2009, 00:53:57 »
o tom ja pricam...zato sam i naveo cijenu iznad..lakirer za kojeg osobno garantiram...
HEAVEN IS A PLACE ON EARTH