Autor Tema: Šta sa brojem šasije ?????  (Posjeta: 6414 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Looka-zg

• Antique Member
  • Spol: Muški
  • Vozilo:: Hillman Avenger mk1 1971.
Re: šasija br?
« Odgovori #15 : 06 Veljače, 2009, 01:38:05 »
Citat: Alberto_zg
ak imas scim kucaj solo to, moš i pijan kucat niko nebu skuzio :bye:

bum se tebi obratil ;) ... ak bus bil doma naravno  :haha:  :haha:  8)

Alberto_zg

• Gost
Re: šasija br?
« Odgovori #16 : 09 Veljače, 2009, 22:19:24 »
Citat: Looka-zg
Citat: Alberto_zg
ak imas scim kucaj solo to, moš i pijan kucat niko nebu skuzio :bye:

bum se tebi obratil ;) ... ak bus bil doma naravno  :haha:  :haha:  8)

ja se ne bavim prljavim poslovima ;)

Offline Oggy

• Veteran member
  • Vozilo:: Kadett c, 1.6.😁
Šta sa brojem šasije ?????
« Odgovori #17 : 19 Veljače, 2009, 08:03:19 »
Ja imam isti problem... rastavio sam cijeli auto i mislio sam ga dati na limarenje( kadett c, 4 vrata)
Sad sam skužio da mi se vidi samo jedan broj :(
I sad cu morati èekati s limarijom dok se to ne riješi.....

dbrezari

• Gost
« Odgovori #18 : 22 Veljače, 2009, 15:52:13 »
Koliko ta procedura kosta?

jer mislim meni se da procitati broj ali mi se cini da se uskoro nece dati procitati pa da vidim koliko ta procedura kosta.

Alberto_zg

• Gost
« Odgovori #19 : 18 Ožujka, 2009, 21:29:20 »
U sluèaju kada su brojevi šasije korodirani tako da se više ne može vjerodostojno utvrditi broj šasije, vozilo treba proglasiti tehnièki neispravnim (greška: 050201 - Samonosiva karoserija te šasija s kabinom i nadogradnjom, šasija, broj šasije) i uputiti vlasnika da od nadležne PU ili PP zatraži nalog za ukucavanje novog broja šasije. Prilikom ukucavanja novog broja šasije prvo treba postojeæi broj prekucati oznakama "X". Ukucavanje novog broja šasije treba izvesti što je moguæe bliže starom broju tako da su istovremeno vidljivi jedan i drugi broj. Ipak, kod pojedinih vozila, ako je broj šasije smješten na teško pristupaènom mjesto pa prekucavanje oznakama "X" nije moguæe ili je postojeæi broj smješten na tankom limu gdje se teško ukucava broj (lim za vrijeme ukucavanja vibrira, a s druge strane lima nije moguæe držati potporu) novi broj šasije treba ukucati prvenstveno na prednji desni nosaè amortizera. Stranci treba izdati potvrdu o naknadnom ukucavanju broja šasije (izdavanje ove potvrde još ne postoji u informatièkom sustavu) i naglasiti joj da je dobro da, zbog eventualnih cestovnih ili carinskih kontrola, kopiju ove potvrde uvijek nosi sa sobom u vozilu

Miro_zg

• Gost
« Odgovori #20 : 28 Travnja, 2009, 22:13:22 »
Zanima me da li netko zna kaj sa brojem ak ga nema,ako je komplet uništen.Kakva je onda procedura i da li je onda provjera vozila rigoroznija.Da li je netko imao takav sluèaj ?