Autor Tema: detalji  (Posjeta: 3415 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Neki Daniels

• Gost
detalji
« : 16 Listopada, 2008, 17:18:56 »
Zanima me kojom bojom se radi lettering na gumama, mislim na ona bijela slova, kad se ispuni Goodyear, BF Goodrich i sl bijelom bojom (npr na starim amerièkim autima)

Zanima me i kako se "farbaju stražnje lampe", èuo sam da se smoked lampe mogu napravit tako da se serijske zašpricaju crnim sprejom, ali kojim i kako? Zanima me još više kako se rade bijele zadnje lampe... netko mi je rekao da se moraju baš kupit, a da se ne mogu napravit, ali sto posto sam siguran da sam ih vidio na nekim autima za koje ne postoje u prodaji!

Molim pomoæ i hvala!

Offline Gorki

• Antique Member
  • Spol: Muški
  • Vozilo:: Taunus GXL Coupe 2000V6
detalji
« Odgovori #1 : 16 Listopada, 2008, 17:27:14 »
Za gume kupi baš boju za gume u kemilaka ili negdi. Žmigavci se farbaju transparentnim sprejem, 2-3 rukee najèešæe, a prozirne lampe moraš kupit, ne virujem da ih moš napravit :)
I did it my way 😎

Offline TheBIG

detalji
« Odgovori #2 : 16 Listopada, 2008, 17:29:14 »
crvene i crne možeš napravit a prozirne moraš kupit ... inaæe ovo 1. dvoje radi se sa transparent spreom skine se i poštrca iz vana (jedna ruka samo da prekrije bilo i žuto ) jer u protivnome ti sve sve svijetli crveno  .... evo ti primjer na mome autiæu ja sam i pošpricao u crveno

a to ti se farba sa ovim sprejem

ujedno ti ih prodaje jedan kolega pa imaš u ponudi i potražnji
[/img]

kepz

• Gost
detalji
« Odgovori #3 : 16 Listopada, 2008, 17:49:55 »
to mi je super kad ljudi ofarbaju, pa kad ne znaš jel skreæu, koèe, idu u rikverc, a ako malo jaèe sunce sija ni ne vidi se šta svijetli. a još bolji su ovi sa bijelim svjetlima što stave bijele žarulje. do jaja.

imported_Gear

• Gost
detalji
« Odgovori #4 : 16 Listopada, 2008, 18:44:23 »
neki kuhaju plastike od stopova, pa pobijele, skine se crvena boja,   ali samo ako su tvornicki bojani, a ne izradjeni od crvene plastike.

a ovo na gumama jos nismo nasli nikakvo kvalitetno rijesenje, jer i oni proizvodi namjenjeni bas za to, se skinu u jako kratkom vremenu.

Offline MantaFan

detalji
« Odgovori #5 : 16 Listopada, 2008, 19:06:30 »
kaze mi frend da je farbao gume i da je u boju samo dodao nekog elastina.........drzalo je godinu dana i onda je malo popucala
HEAVEN IS A PLACE ON EARTH

Offline Provokator

detalji
« Odgovori #6 : 16 Listopada, 2008, 20:38:04 »
Imaš u molydonu marker za ispisivanje slova na gumama !

Mislim, bar je bilo kad sam ja prije kupoval.

Offline TheBIG

detalji
« Odgovori #7 : 16 Listopada, 2008, 23:53:33 »
Citat: kepz
to mi je super kad ljudi ofarbaju, pa kad ne znaš jel skreæu, koèe, idu u rikverc, a ako malo jaèe sunce sija ni ne vidi se šta svijetli. a još bolji su ovi sa bijelim svjetlima što stave bijele žarulje. do jaja.

molin te neprièaj pizdarije

Neki Daniels

• Gost
detalji
« Odgovori #8 : 17 Listopada, 2008, 00:30:24 »
Hvala puno svima!

@ kepz - hehehe danas sam vidio u klaiæevoj nekog lika u onom zadnjem mercedesu, onaj nizak, zovu ga banana jer ima taj oblik... ofarbao zadnje lampe u crno, a ne vidi se baš ništa... užas, daj ak imas vec za takav auto il kupi normalne lampe il ne diraj  :haha: