Danas kad se nisam slogirao :) Nakon one zamene cilindara kvacila sam samo ovlas namakao rucicu menjaca i sav onaj sklop koji ide od nje, do poluge u menjacu za menjanje brzina. Rezultat je bio takav da sam ovih dana kada sam probavao auto, jedva ubacivao u rikverc i tesko "pogadjao" brzine. Danas opet probam auto par pravaca i na zadnjem pravcu malo vise gurnem rucicu menjaca u levo za prvu brzinu, kad ono iznenadjenje :) Ladno sam celo vreme ovih dana kretao iz trece i vozio u cetvrtoj i petoj brzini, misleci da su prva, druga i treca :) :) :) Sinter lamela je u pitanju pa krece ladno iz trece k'o da je prva :), a auto nikada nisam vozio sa ovim motorom i pojma nisam ni imao kako treba da ide. Isao je mnogo dobro, ali ovo kada je "uleteo" u prvu, sve mi je poispadalo iz dzepova, a izleteo je i centralni deo volana gde je sirena i pao mi u krilo :) Do malopre sam sve sklapao lepo oko te rucice menjaca i poluga, spojio farove posto je mrak, sredio sve i isprobao auto kao covek. Utisci su takvi da cu tesko zaspati veceras :) Auto ide nenormalno, nista ludje nikada nisam vozio, auto poteze iz svake brzine kao lud, stvarno mnogo dobar osecaj. Dosla dva drugara bas u to vreme i dam im da isprobaju auto. Vracaju se posle jednog kruga, osmeh od uha do uha i onda odmah daj baterijsku lampu da trazimo mobilne i cigare po autu sto su poispadali iz dzepova :)
Eto, nadam se da ce se nastaviti ovako, a sada idemo dalje sa sklapanjem, pa da se to lepo zavrsi i auto napokon registruje :)