Autor Tema: Pomoc oko izrade spojlera od fiberglassa  (Posjeta: 8901 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Looka-zg

• Antique Member
  • Spol: Muški
  • Vozilo:: Hillman Avenger mk1 1971.
Pomoc oko izrade spojlera od fiberglassa
« Odgovori #15 : 01 Veljače, 2009, 20:33:08 »
Citat: anto
dirnuo si me sa svojim autom jer moj stari ga je imao od 75-78 godine i to model 1250, što se tièe poliestera poznajem metode rada i mogu ti pomoæi ali moja preporuma bi ti bila da uštediš novce i živce pa da ne ideš  to iz poèetka modelirati veæ da malo obiðeš sajmove kao što je Jakuševac ili po oglasima da naðeš ošteæeni zadnji spojler ali ne od neke poznate firme  jer oni nisu od poliestera pa se za njih teško prima kit i poliester veæ si uzmi spojler koji je od poliestera njega možeš rezati ,produživati , širiti i ljepiti poliesterskim smolama pa ga tako lako možeš prilagoditi svojem autu. Imao sam ja takvih stvari u podrumu pa sam to prodao za siæu ali obiði malo i auto limare oni takve stvari kda su ošteæene èesto bacaju u smeæe a tebi mogu biti dragocjene. ako kreneš u posao slobodno se obrati stojim na raspolaganju

hehe ajde drago mi je da je di upoznat s tim autom ;) .. i moj je 1250 ccm za sad :P ... kaj se tice spojlera .. cuj lova se zaspara al kod nas ga nebum nasel jel kod nas nema ni Sunbeam-Avenger GT modela a kamoli Tiger-a .. s toga mi jedino ostaje ebay ili sam radit ... na ebayu je bil jedan isto plastikana za 1100 kn  bez postarine i carine .. za tu lovu radje kupim smole i staklene vune . i zgubim tj dana i zivcih malo vise... al bum ga barem napravil hehe .. cilj mi je sto vise sam radit .. tak da limari i plasticari otpadaju .... kad pocnem delat ak zapnem di znam kom bum se obratil ;) .. a onda ima da pomazes   :haha:

Miro_zg

• Gost
« Odgovori #16 : 03 Veljače, 2009, 20:02:14 »
Kad skopiraš vizualno tigera onda bu te hebalo kaj je mašina ostala stara,bolje ti njega po standardu sredi pa penzionerski na desant :D

Offline Looka-zg

• Antique Member
  • Spol: Muški
  • Vozilo:: Hillman Avenger mk1 1971.
« Odgovori #17 : 03 Veljače, 2009, 22:33:26 »
:haha:  :haha:  pa privremeno bu sam bez masine dok na ebayu ne doleti neka ;) ...

anto

• Gost
« Odgovori #18 : 03 Veljače, 2009, 23:52:54 »
može kad treba javi se pa bumo razmjenili iskustva