Istina ljudi, ispalo je nezgodno, ali nitko nije planirao da tako ispadne. Do zadnjeg trena se nije znalo tko ce gdje, kad i s kim. Ja sam se cuo sa Antom dan prije i jos nije bilo nikakvog dogovorenog plana za taj dan, jer su svi imali obaveze i nitko ga nije mogao docekat, tako da je Ante isao svojim redosljedom. U 15h jucer se jos nije znalo gdje cemo i kad ce tko moc doc. Misko se cuo sa Antom koji je bio kod Stefana, kod kojeg je bio Dado. Tako je Misko dosao do njih. Ja sam se cuo sa Miskom i nasao sam se sa njima. U Solin smo slucajno otisli jer je Ante bio gladan i jos je u planu bio Pino. Tada je svratio i Božo kojem je bilo usput, a kad je Zoran cuo da smo tamo i on je dosao. Plan je bio da Ante i Božo odu skupa do Stefana, a kasnije do Pina. Trebalo se nesto bacit na rostilj pa u Pina, al znate kako se ekipa rasprica i kako se to zna oduzit. Istina, plan je postojao, ali nitko nista nije tocno dogovorio i definirao kad cemo se i gdje skupit. Svima je javljeno na kojim smo lokacijama i svi su mogli doc.