Evo zamjenika ovlaštenog fotografa i "meĆen" slike

Kao što svi znaju 3.10. je bila godišnjica Miškove pogibije, ali smo zbog obaveza ovaj susret prebacili na 4.10. u nedjelju.
Za početak, okupljanje na parkingu Lovrinca sa gostima iz Oldtimer kluba Imotski.

Paljenje svijeća pred grobom...

Nakon posjeta groblju otišli smo pokupovat sve potrebno za "iće i piće", a nakon toga u koloni prema Malačkoj. Lokacija susreta nam je bila servisni parking utrke Malačke jer je najbolje mjesto za složit čunjeve i odovozit par krugova u čast Mišku.
Inače, ideja za ovaj susret/memorijal se javila nedugo nakon Miškove pogibije, potaknuta jednom njegovom "zajebancijom" o ishodu njegove vožnje na motoru koja se nažalost ostvarila...
Pozdravni krug

Chill zone

Dječaci traže drva u šumi

Za početak malo delicija koje nam je donio naš gost Ivan Topić Nota, predsjednik novosnovanog Oldtimer kluba Imotski

Naš dežurni ložač Alba i Duje koji isto voli palit vatru

U iščekivanju jela

Onda je trebalo pronaći papira za zapisivanje vremena krugova pa je Duje skoro ispisa potvrdu o završenom studiju arhitekture

JA, jer naravno ja slikajem pa me obično nema na slikama

Par fotografija iz zasjede

"Lipo li je, lipo li jeeeeee... pod suncem toplim zaspat...

Svi na okupu

Cicko isprobava stazu sa svojim "aktivnim" ovjesom

Vrijeme je za jelo... i par fotografija toga...

Početak utrke i Minika u boku

Vjerna publika

Ja krivim svog Meganea

Pa Cake kocku

Gorki isprobava svoj drugi "everyday car"

Ovaj nam je već u startu nekako mirisao na pobjednika

Čunj down! Čunj down!

Cicko i lebdeći fijo

Provjera vremena...

Miro i njegova zvijer/ljepotica

I onda su zajebali Duju da odvozi krug u rikverc

Miha u svojoj "everyday" meČki

Najbrži član obitelji Cicvarić

Pobjednici

Nagrada za pobjednike je bilo Miškovo najdraže Paulaner pivo

Cicko i naš gost iz Imotskog

Ja namištam stativ da budem i ja na grupnoj fotografiji

Ta-daaaa!

Tu smo, svi

Događanje se kasnije nastavilo u kaficu u kojem se inače nalazimo, pa kasnije kod kolege Pere...

I to bi bilo sve od mene za danas, i samo da znate ova "zajebancija" oko postavljanja fotografija je trajala dvi ure; Ovaj misec više ništa ne slikajem

I za kraj jedna obavijest;
Ovih dana se mijenja lokacija Miškovog počivališta, ali ne na lokaciju o kojoj je prije bilo govora, nego i dalje ostaje na Lovrincu, samo na drugom dijelu. Tako da ne bi bilo neugodnih iznenađenja, prilikom posjeta dosadašnje lokacije.