Eto ga, danas obavljena kupoprodaja, auto premješten kod bake od cure (dovezli ga do tamo, zapalio na guranje :) )
sutra vuènom službom vozim doma da ne bi bilo problema s murjom jer je neregan i odjavljen
Auto je BMW 316 (iskreno nisam siguran da je 1.6 unutra jer mi se auto èini puno jaèim; po knjižici je 66kw)
Poznatiji ko e21 iliti ajkula.
Ima retrovizore na struju (briem da to ne radi, nisam mogao isprobati jer je akumulator u kurcu), ima šiber (koji vjerojatno pušta vodu i treba reparaciju
Motor je ok, samo æemo mjenjat ulje i tak æe zasad ostat jer æe ionako stajat.
Prva na redu je limarija. Pod je trul, posebno kod vozuaèkih nogu. Ima truleži i na pragovima te naprijed i nazad na rubovima. na rubnjacima, kao što se vidi na slici su naljepljeni nekakve krom pizdarije i briem da to ide dolje, pa vidjet dal treba i rubnjake mjenjat.
I da u motornom prostoru ima truleži na jednom komadu lima, to kad poslikam stavim da vidite.
Uglavnom, limarija ide prva, a nakon toga lakiranje (vjerojatno crvena boja). unutra poslije ide koža al to je daaaaleko...
I naravno hrpa sitnica koje treba riješiti... ali polako, zadao sam si rok dvije godine
i auto je koliko sam informiran (ispravite me ako griješim) od ove godine oldtimer :D ('79 godište)

hrða:

maska malo izudarana

logo treba novi... to æe biti final touch :D

treba i novi poklopac rezervoara

Eto...
pucajte komentare, kritike, itd...
Plan je auto dovest u orginalno stanje...
sljedeæe slike slijede kad krenem sa rastavljanjem i pripremom za limariju