Nakon nekoliko godina traženja, èitanja raznoraznih oglasa i svega što ide uz to, konaèno je pošle godine u 8. mjesecu pronaðena. Neunakažen, nikad karamboliran,
ne "seljo" tuniran primjerak legendarne japanske jurilice ,1988. godina, u originalnom stanju sa prijeðenih 200 000 km. Auto ima svu dokumentaciju, servisnu knjižicu
i ovih 20 godina proveo je na istoj adresi
(dotièna gospodièna od koje sam kupio auto vozila ga je od 1995., a do tada vozio ga je njezin otac).
Auto je mehanièki 100% ispravan, a uz servisnu i raèune od servisa uz auto sam dobio i bilježnicu u koju je od prvog dana zapisivano sve što se radilo na autu van servisa:
npr. promjena žarulja, akumulatora, promjena guma... Uglavnom ja presretan, Hondicu èeka jedino promjena stražnjih rubnjaka i djelomièno lakiranje
( zadje stranice, vrata i blatobrani ).
Evo slikica vožnje doma u Zagorje:

I 2 sata kasnije evo je doma:

Radovi:

Stavljene su alu felge 7x15, zadje lampe i blenda od 91. godine, prednji bijeli žmigavci, nove gume oko stakala i auto je spušten Apex oprugama za 4 centimetra.
To bi bilo to, bez ikakvih suvišnih spojlera, zmajeva koji rigaju vatru, self made Remusa i kaj ti ja znam kaj. Evo slikice kak izgleda danas: