Autor Tema: Zadnje koènice Kadett C  (Posjeta: 8498 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline kađo-c

Zadnje koènice Kadett C
« Odgovori #15 : 13 Kolovoza, 2009, 23:49:10 »
buduci da sam isprobao shemu sa stražnjim disk koènicama na c-kadetu u kombinaciji sa regulacionim ventilom,mogu samo potvrditi da se taj posao isplati,vozio sam auto sa cih motorom prije i poslje ugradnje stražnjih diskova i razlika je nebo i zemlja! problem je jedino u pripasivanju,ali se na kraju isplati.
well pam Wich way to go? left or right?
right!
noo.. its too bad ..
why?
because it was 50/50 shot on you be going left or right,you see we both going left ....

Offline mattax

• Antique Member
Zadnje koènice Kadett C
« Odgovori #16 : 04 Listopada, 2009, 12:36:23 »
bok ljudi.
ja recimo imam problem sa svojim Kadettom C '78 (doboš/doboš), promijenio sam sve lajtunge, crijeva, zadnje koèione cilindre, glavni koèioni (svi dijelovi su novi), ali su mi propišali prednji koèioni cilindri kojih nema kod nas za kupiti, a vani su cca 45 eura/kom + poštarina, pa ne znam da li je pametno prednje cilindre odnesti u Zg na reparaturu ili staviti diskove i èeljusti od rekorda?

da li æe stati ATS Classic 6x13''  zbog tih novih èeljusti?
Na autu su još uvijek original doboši i pakne naprijed i nazad u ispravnom stanju

ne znam više što da mislim ni što da radim...jbg
...DNK rulz...

Offline kađo-c

Zadnje koènice Kadett C
« Odgovori #17 : 09 Listopada, 2009, 23:09:22 »
ako zeliš original i ako ti majstor koji ti reparira te cilindrice može garantirati da ce raditi onda je to najmanje zajebancije i najlakši posao,kad ti neko kaže makni bubanj i stavi diskove naprijed (kao zbog boljeg koèenja) onda nezna kaj prica,jel bubanj kocnice zaustavljaju i malo teža vozila od kadeta sa nepunih 800kg i 50-tak konja.pa nisu inžinjeri iz opela blesavi pa su stavili bubanj naprijed!ako planiraš jaèi motor onda se disk koènice podrazumjevaju.ako ostaje original onda su dovoljne i bubanj.evo ti broj od covjeka iz zg.koji reparira koènice i èeljusti 016686371,098782648.

ako si vec sve živo promjenio,onda ti cilindrici ne predstavljaju problem,sad dok nabaviš diskove,glavèine,èeljusti,crijeva..dat ceš hrpu para, cilindrièi i klipièi se mogu ispolirati,stave se nove gumice i miran si.
right!
noo.. its too bad ..
why?
because it was 50/50 shot on you be going left or right,you see we both going left ....

Offline mattax

• Antique Member
Zadnje koènice Kadett C
« Odgovori #18 : 11 Listopada, 2009, 22:21:32 »
hvala meštre. planiram staviti ATS Classic, pa sumnjam da æe pasati ako stavim i te èuvene diskove i èeljusti od Rekorda. Volim klasiku i vjerujem da su ipak vrhunski inženjeri radili na tome  :bye:  Hvala puno
...DNK rulz...

Offline KAISER SOZE

• Antique Member
  • Spol: Muški
Zadnje koènice Kadett C
« Odgovori #19 : 14 Studenoga, 2009, 00:55:25 »
Citat: kađo-c;109061
buduci da sam isprobao shemu sa stražnjim disk koènicama na c-kadetu u kombinaciji sa regulacionim ventilom,mogu samo potvrditi da se taj posao isplati,vozio sam auto sa cih motorom prije i poslje ugradnje stražnjih diskova i razlika je nebo i zemlja! problem je jedino u pripasivanju,ali se na kraju isplati.
pridružujem se,također isprobano

Offline Oggy

• Veteran member
  • Vozilo:: Kadett c, 1.6.😁
Zadnje koènice Kadett C
« Odgovori #20 : 18 Listopada, 2010, 21:05:43 »
Citat: imported_Gear;98689
na seraf, niciji osim jednog auta kojeg neces nigdje kod nas naci.

Isuzu Piazza

Znam da je tema stara ko biblija ali da se pohvalim da sam našao gore spominjano prometalo....:gosp:

a112

• Gost
Zadnje koènice Kadett C
« Odgovori #21 : 18 Listopada, 2010, 21:15:34 »
Gdje,koji model? Imaš kakve slike?

Offline kađo-c

Zadnje koènice Kadett C
« Odgovori #22 : 19 Listopada, 2010, 23:15:36 »
meni rekao kolega da na mantin dif. pašu čeljusti i diskovi od neke astre,kaže da je našao neke slike na netu ali nije znao reči detalje..:confused:
right!
noo.. its too bad ..
why?

Offline Balkanfahrer

• Antique Member
Zadnje koènice Kadett C
« Odgovori #23 : 21 Listopada, 2010, 23:50:09 »
od astre g al treba adapter koji koji povezuje diff i celjusti to je neki tip napravija i prodava je adaptere na e bayu i ja bija naletiaj na to kada sam trazija onu  shemu adaptera za za kljesta od 2,3 gti i diskovi audi 80
Cura može biti sa sela, al auto MORA biti iz Njemačke!

Offline HURRICANE

• Senior member
    • http://www.grafikaplus.hr
Zadnje koènice Kadett C
« Odgovori #24 : 22 Listopada, 2010, 19:36:48 »
Citat: Balkanfahrer;188495
od astre g al treba adapter koji koji povezuje diff i celjusti to je neki tip napravija i prodava je adaptere na e bayu i ja bija naletiaj na to kada sam trazija onu  shemu adaptera za za kljesta od 2,3 gti i diskovi audi 80

Jesi li ti onda stavija zada diskove ili...? Vidio sam u garaži da si radija adaptere. Ja sam nesto nacuja da mogu i od Alfe 155 zadnje čeljusti (na sajlu).
HURRICANE
---------------------------
There can be only one!

Offline Balkanfahrer

• Antique Member
Zadnje koènice Kadett C
« Odgovori #25 : 22 Listopada, 2010, 20:31:53 »
Nabavija sam manje vise sve potribno napravija sam adaptere i nabavija navedena klista griling/lukas 38 od golfa 2,3 gti al nekompletna i onda san na poklon dobija od una turba isto griling 38 sve isto al jedino di se kaci sajla je razlika trbam jos nabavit diskove od audija 80 b3 1.8 i triba jos sajla rucne od rekorda e a to sam ima al daleko sam od toga tako da ti konkretno nista neznan rec provat cu negdi nac polovne istrosene diskove pa cu provat ugrubo slozit da vidin jel to sve tako kako je pisalo ili ce tribat jos sta inzinjavat ako bude ok onda cu sve kupit novo

Offline HURRICANE

• Senior member
Zadnje koènice Kadett C
« Odgovori #26 : 22 Listopada, 2010, 20:47:21 »
Ma sigurno, ne isplati se to uzimat novo dok sve ne probaš. Kako si naša mjere za adaptere? To si u škveru radija?

Mene zanima ima li di prednji diskovi i čeljusti od Rekorda 2.2i?
Dosta toga imam, ali to nikad nisam uspija uzet iako sam u Grudama treba uzet cilog Rekorda samo radi mašine i tih kočnica.
HURRICANE
There can be only one!

Offline Balkanfahrer

• Antique Member
Zadnje koènice Kadett C
« Odgovori #27 : 22 Listopada, 2010, 21:08:08 »
napravija mi je od radnoga kolege prijatelj on radi u nekoj firmi u st
a mire san nasa na internetu kao i popis potribnih dijelova

a klista od 2.2 ti idu na prvi trap

Offline HURRICANE

• Senior member
Zadnje koènice Kadett C
« Odgovori #28 : 22 Listopada, 2010, 21:41:34 »
Citat: Balkanfahrer;188763
napravija mi je od radnoga kolege prijatelj on radi u nekoj firmi u st
a mire san nasa na internetu kao i popis potribnih dijelova

a klista od 2.2 ti idu na prvi trap

Daj pošalji mi ako imaš link za zadnje diskove.

BTW znam za 2.2. kočnice, ali pitam ima li ih di za uzet za prednji kraj, jer su meni sada standardne od Mante B GSI.
HURRICANE
There can be only one!