Autor Tema: izolacija za auspuhe?  (Posjeta: 5017 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline kađo-c

izolacija za auspuhe?
« : 14 Travnja, 2009, 21:54:14 »
dali se može i gdje,kupiti izolacijoni materijal koji štiti od topline,kakav dolazi izmeðu cjevi auspuha i karoserije(šasije auta)? da se odreže po potrebi,ili gotovi,ili slicne stvari koje se mogu iskoristiti za to..
well pam Wich way to go? left or right?
right!
noo.. its too bad ..
why?
because it was 50/50 shot on you be going left or right,you see we both going left ....

REGOÈ

• Gost
Re: izolacija za auspuhe?
« Odgovori #1 : 27 Travnja, 2009, 12:39:41 »
Citat: kaðo-c
dali se može i gdje,kupiti izolacijoni materijal koji štiti od topline,kakav dolazi izmeðu cjevi auspuha i karoserije(šasije auta)? da se odreže po potrebi,ili gotovi,ili slicne stvari koje se mogu iskoristiti za to..

imaš za motore traka koja se namata na cijev auspuha.janbo-luèko i motormania -velika gorica
 :bye:

Offline car f@n

• Veteran member
  • Spol: Muški
izolacija za auspuhe?
« Odgovori #2 : 28 Travnja, 2009, 18:48:15 »
Mislim da on ne misli na traku...

Trake je bilo i u tp-u za kupiti po metraži ako se ne varam...

Offline kađo-c

izolacija za auspuhe?
« Odgovori #3 : 28 Travnja, 2009, 19:43:20 »
mislio sam na nešto deblje,kao na autu izmeðu karoserije i auspuha-da sprecava zagrijavanje karoserije,ali u obzir dolazi sve!
right!
noo.. its too bad ..
why?
because it was 50/50 shot on you be going left or right,you see we both going left ....

REGOÈ

• Gost
izolacija za auspuhe?
« Odgovori #4 : 29 Travnja, 2009, 07:55:56 »
Citat: kaðo-c
mislio sam na nešto deblje,kao na autu izmeðu karoserije i auspuha-da sprecava zagrijavanje karoserije,ali u obzir dolazi sve!

a da probaš di naèi kakav komad azbesta( možda u kakvoj termoakumulacionoj peèi ili sl)
motormanija 01/6221-399
janbo 01/6531-495

Offline Dadox

• Junior member
  • **
izolacija za auspuhe?
« Odgovori #5 : 17 Svibnja, 2009, 01:02:55 »
Autootpad i skini sa nekog auta, proseci, razgledaj i naci ces sigurno nesto...

Offline kađo-c

izolacija za auspuhe?
« Odgovori #6 : 04 Srpnja, 2009, 11:51:50 »
uspio sam naèi tu traku za auspuhe koja se omata oko cjevi,cjena je dosta paprena,zanima me dali je netko radio sa tom trakom i koliko smanji temp.prema okolini? meni su usisna i ispušna grana dosta blizu,tako da bi sa tim izolirao,nebi se upustio u kupovinu ako smanji temp.par stupnjeva..
right!
noo.. its too bad ..
why?

Offline Darko

• Junior member
  • **
izolacija za auspuhe?
« Odgovori #7 : 04 Srpnja, 2009, 13:08:00 »
Ja sam obmoto granu tom trakom azbestnom, i ima razlike ali nije toliko velika,A to zastitu mozes naci u malo luksuznih starih auta(bmw e32), i onda iskemijaj nesto. :)

Offline kađo-c

izolacija za auspuhe?
« Odgovori #8 : 04 Srpnja, 2009, 17:10:04 »
ok.budem nešto smislio,hvala! :palac:
right!
noo.. its too bad ..
why?

Offline car f@n

• Veteran member
  • Spol: Muški
izolacija za auspuhe?
« Odgovori #9 : 06 Srpnja, 2009, 18:34:08 »
Ako se ne varam ti misliš na onaj lim koji inaèe stavljaju npr. izmeðu srednjeg lonca i karoserije. Tj. nije u pitanju ispušna grana.
Vidio sam to, ali nikad nisam pitao di ima tog za kupiti, i dali je to obièni lim koji je na odreðenoj distanci od karoserije ili ne.

Offline kađo-c

izolacija za auspuhe?
« Odgovori #10 : 18 Srpnja, 2009, 00:34:08 »
da takav lim i onu traku za ispušnu granu,traku ima navodno gabrek -tuning,a i našao sam tu na broju koji je stavio regoè,iedino još taj lim da naðem..
right!
noo.. its too bad ..
why?