Autor Tema: BUS iz filma TKO TO TAMO PEVA  (Posjeta: 28143 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Zvonimir1985

• Antique Member
  • Spol: Muški
  • Vozilo:: švabe, talijan, englez te pokoji japanezer
Odg: BUS iz filma TKO TO TAMO PEVA
« Odgovori #30 : 04 Prosinca, 2016, 21:51:01 »
Ja sam bio neki dan i ne zgleda bas da itko ista po njemu radi za ozbiljno...

Offline krntija

« Odgovori #31 : 04 Prosinca, 2016, 21:52:36 »
 :eek: e to mi je novost!! Nadam se da nesto ozbilno rade, jer je na kraju ...! I dalje ce nas uveseljavat svojom impozantnom pojavom i sjecanjem na nezaboravne scene iz fenomenalnog filma!! 
++++ PRODAJEM TVORNICKE PROSPEKTE ZA SVE MARKE AUTOMOBILA kao i KATALOGE GODISNJAKE ; POGLEDATI U Ponuda/Potraznja http://oldschoolhr.com.hr/forum/index.php?topic=15429.825

Offline dmj

• Antique Member
« Odgovori #32 : 05 Prosinca, 2016, 09:13:44 »
Je, je, ozbiljno rade... Toliko da se razmišlja o ugradnji Ivecovih dijelova umjesto originalnih...

Sretnii sam da propada nego da ga "restauriraju".
Via Ciro Menotti 322

Offline OVERDOSEDSPEEDJUNKIE

« Odgovori #33 : 05 Prosinca, 2016, 09:22:05 »
Sve su to rekviziti...koliko su filmaši zanimljivih i rijetkih auta uništili  :rolleyes2:
Eno jučer u Top gear-u razvalili Spačića ni krivog ni dužnog (dobro, znam da je to stara epizoda ali je jučer vidjeh).
Bus sam vidio ljetos (ili je to bilo prošlog ljeta? ) na šlepi, bez farova, kao da je polimaren i pofarban u temeljnu ili mat crvenu. Ako misle napravit neku turističku atrakciju od njega, vjerojatno će se za :anal:
NO GANDINI - NO LAMBORGHINI
Ima vozača....ima pilota....ali nema Senne
Nakon Senne? Samo sjene.

Offline YUREEK

• Antique Member
  • Vozilo:: Zastava 750 - 1970
« Odgovori #34 : 05 Prosinca, 2016, 11:30:32 »
hm... nisam siguran, ali možda taj ili sličan sam vidio kod Presečkog u Krapini na restauraciji . . .
Lefko ga najdeš, kak raj je lepi, med Murom i Dravom tam ti leži, de čuješ ftičju najlepšu popevku  - Međimurje to je - tu doma buš ti .

Offline krntija

« Odgovori #35 : 05 Prosinca, 2016, 11:43:56 »
hm... nisam siguran, ali možda taj ili sličan sam vidio kod Presečkog u Krapini na restauraciji . . .
:kokice: Vjerojatno neki drugi! Presecki ima para i volje i stvara si privatni oldi vozni park!
++++ PRODAJEM TVORNICKE PROSPEKTE ZA SVE MARKE AUTOMOBILA kao i KATALOGE GODISNJAKE ; POGLEDATI U Ponuda/Potraznja http://oldschoolhr.com.hr/forum/index.php?topic=15429.825

Offline frik-ri

• Antique Member
  • Lokacija: Liburnija - Stato di Fiume (Rijeka) Killarney pri Majci Eire
  • Vozilo:: Renjol Kvatrisimus Maksimus Fortius (u srcu i izradi) & Renjol Petardix 1,4 Five
« Odgovori #36 : 05 Prosinca, 2016, 13:14:01 »
Ma da??!?!?!?!  :shok: :shok: :shok:
Ima para???!?!?!?!  :shok: :shok:  :eek: :eek: I volje???!!?!?!???  :shok:  :shok:  :eek: :eek:

Ja sam - šokiran.  :dntknw: Odakle mu pare? Mislim...  :blush2:  :blush2: Nije pristojno pitanje pa ću to, onako, retorički pitati ''Oklen mu tolko para, hjooo, eee...?  :dntknw:  :dntknw: ''...

Kakva smo mi jebena humus država za korov svih vrsta pa to je milina.  :yahoo:  :yahoo:  :yahoo:
 :glavauzid:
Ćeš da mi dovezeš neki delovi burki? Ajde živ ti maaajka, nemo da si takav, vidi bog. Sad kad vozaš drugi kolica je moraš vozit pijan da kompenzuješ nedostatak ljuljanje?

Offline issigonis

• Antique Member
  • Vozilo:: inno mini cooper 1300 export x2...imv mini 1000...mini 1330
« Odgovori #37 : 05 Prosinca, 2016, 14:10:04 »
Frik-svaka ti je na mjestu...  :bravoo:..još si previše blag bio,ja sam odustal od komentiranja presečkog ...gadi mi se sve to... :yes:
Svi su ovde ludi,a samo ja imam papire..

Offline OVERDOSEDSPEEDJUNKIE

« Odgovori #38 : 05 Prosinca, 2016, 14:28:47 »
Kako odkud? Čoek vozi babe namore da namoče hemeroide, androide, kurje oči iliti one....čuk...nešto....nje? Vidio ja svojeočno  :shok:
Odma po poduzetniku, a? Sad će te još Macolu i Ivića Paštašutalića napast što šume krče i povećavaju površinu pogodnu za njivarenje. C-c-c-c-c  :no:
Sve bi ja vas firmom Krstić po makadamu i kroz šumu, da vam klupe dizajniraju guze na štrafte  :punish2:
NO GANDINI - NO LAMBORGHINI
Ima vozača....ima pilota....ali nema Senne
Nakon Senne? Samo sjene.

Offline dmj

• Antique Member
« Odgovori #39 : 05 Prosinca, 2016, 15:04:14 »
Priča se da je kupio neki zatvoreni muzej u Švicarskoj i da sve eksponate seli ovamo.

Nitko mi zasad nije znao reći kaj uopće ima u toj kolekciji...
Via Ciro Menotti 322

Offline dmj

• Antique Member
« Odgovori #40 : 05 Prosinca, 2016, 15:21:58 »
Najviše se može vidjeti ovdje...

https://www.youtube.com/watch?v=aocNFwQ_80Q
Via Ciro Menotti 322

Offline Boxer

• Administrator
  • Antique Member
    • http://alfa-corse.com
  • Vozilo:: Ponovo Alfa Romeo Sprint QV
« Odgovori #41 : 05 Prosinca, 2016, 19:11:52 »
Je, je, ozbiljno rade... Toliko da se razmišlja o ugradnji Ivecovih dijelova umjesto originalnih...

Sretnii sam da propada nego da ga "restauriraju".

A gle, oni misle njega voziti a kad takvo nešto ideš složit za svaki dan uzimaš ono što ti je dobavljivo i prihvatljive cijene... Ne vidim nikakav problem u tome da u bus koji ima unutra šparhet na drva stave motor od nečeg što nije original
Hrđa bez granica

Offline krntija

« Odgovori #42 : 05 Prosinca, 2016, 19:34:01 »
 :kokice: Kaj se tice Preseckog i slicnih tajkuna i bogatuna, odnosno ljudi punih ko brod, mozemo mi, kaj nemamo ni za rezije,  biti ljubomorni , bjesni, kivni, krvolocni, ali opet kazem, drago mi je da se dio tih OGROMNIH PARA trosi na oldtimere, to mi je super , neka se dovoze iz celog sveta , neka ovdje bude jos jedan muzej automobila u Krapini, sretan sam samo zbog te namjere, FRIK, naj se srditi, ipak lova ide u nesto plemenito, bar za nasu oldi skupinu!!
I braca Slumph u Mulhosu u Francuskoj su ne samo mali dio svog bogatstva, vec sve do zadnjeg Franka upucali u staro zeljezo, oni su proslost a Francuska ima najljepsi muzej automobila na svijetu!! A svojim radnicima nisu isplacivali place ili samo minimalac, ma kaj me briga , muzej je tam i ja se spremam otic to cudo pogledat kad ce bit para za put do tamo!! :big_boss:

Offline frik-ri

• Antique Member
  • Lokacija: Liburnija - Stato di Fiume (Rijeka) Killarney pri Majci Eire
  • Vozilo:: Renjol Kvatrisimus Maksimus Fortius (u srcu i izradi) & Renjol Petardix 1,4 Five
« Odgovori #43 : 05 Prosinca, 2016, 20:14:12 »
Krntija, duso bakina... Ne brusiti cink bez maske.
Da, imas pravo... I iz svemira dode dražesno pjegavo biće i čarobnom prašinom mu udahne zivče...Na čarobnom oblaku Majka Priroda čudesne moči plašt mu poda...
Da, fora je gledati svijet iz ruzicastog oblaka purpurnih nijansi hobija... Vjerujem da i akademski umjetnici slave Sanadera i Vidosevica sto su, eto, neku lovu sprasili na Bukovca, na zlatninu, na umjetnine, a ne na kurve, drogu, janjetinu i razuzdane feste sa maloljetnicama... Na punjenje dzepova supruga, kceri, sinova, zetova, kumova...
Nema veze... Bitno da su oni uzimali vrijedne slike, da su ih ipak spasili...
Nisam ljubimoran, cak stovise... Ponosan sam na cinjenicu da se hrvatsko dobro, da se hrvatska tradicija, da se hrvatska povijest cuva...
Istina i Bog... U podrumima vikendica i kletima, ali hej... Beeeee-eee-eeee-tnoooo beeeee daaaa beeeee  je su spaaa beee beeeee beeeee sene, povikase ovce u glas.

« Zadnja izmjena: 06 Prosinca, 2016, 12:50:36 frik-ri »
Ćeš da mi dovezeš neki delovi burki? Ajde živ ti maaajka, nemo da si takav, vidi bog. Sad kad vozaš drugi kolica je moraš vozit pijan da kompenzuješ nedostatak ljuljanje?

Offline radnik-os

• Senior member
  • Vozilo:: bmw 2002-u nastajanju,truljavi tristac..ali pali
« Odgovori #44 : 05 Prosinca, 2016, 20:44:20 »
Uh ,kolega friće..što ste vi kratko nasadjeni :shok:.Polako,bit će vremena za kuke i motike :thank_you2:.Ja osobno nikada nebu ušao u taj preserački muzej i dijametralno suprotno mi je takvo bavljenje oldijima....hm,ili je to zavist?....i da,trenutno mi se malo muti u ECU-u od brušenja zadnje haube...ma tko ih jebe :fucka:
Tko izgubi dobitak,dobije gubitak!