Autor Tema: BUS iz filma TKO TO TAMO PEVA  (Posjeta: 28169 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline krntija

Odg: BUS iz filma TKO TO TAMO PEVA
« Odgovori #45 : 05 Prosinca, 2016, 20:51:04 »
 :biggrin: Frice Mice Rijecki;  Ovce jesmo, inace ne bismo rusili SFRJ na onaj nacin i omogucili Todoricima, Tudjmanima, Preseckima , Horvatincicima i slicnima bogacenje na grbaci radnika, sve to stoji kaj ti zboris i svemirci i roza ruzice iz oblaka, svaka tije na mestu i svakatidala, ali jopet mi je draze da se miljoni potrose na stari auto nego na ljubavnice, dvorove i svicarske bankovne racune, kom krivo kom pravo!  ;D
++++ PRODAJEM TVORNICKE PROSPEKTE ZA SVE MARKE AUTOMOBILA kao i KATALOGE GODISNJAKE ; POGLEDATI U Ponuda/Potraznja http://oldschoolhr.com.hr/forum/index.php?topic=15429.825

Offline OVERDOSEDSPEEDJUNKIE

« Odgovori #46 : 06 Prosinca, 2016, 08:26:11 »
Ne vrjeđaj ovce, one znaju kad im se sprema klanje  :yes:
Tko još nije shvatio zašto su poslali belosvetske probisvete da upravljaju Rvackom neka digne ruku....
Vidim ima vas.....i previše  ;D
Dakle, glupe seljačine (u daljnjem textu komunjare) nisu znale iskoristit prirodne resurse pa im je zemlja obrasla u šume, šenicu i kuruzu, a rijeke i potoci su slobodno tekli, more je bilo prenapučeno ribom, glavonošcima, školjkašima i ostalom gamadi a i novoizgrađenim brodovima. Fuuuuj!!!! :beee:
Stotine tvornica su proizvodile sve i svašta, mahom za bezvezna istočna tržišta.
Zemlja je pripadala seljacima koji su je obrađivali  :shootme:
Tvornice su pripadale radnicima koji su u njima radili  :glavauzid:
Na pročeljima zgrada i uz saobraćajnice nije bilo džinovskih plakata u boji, nije bilo šupingcentara, vladalo je sveopće sivilo.
Europski dobročinitelji to više nisu mogli gledati, pa su jadnom narodu odlučili pomoći, kao što su to već učinili Indijcima, arapima, brazilcima itd.
Poslali su svoje odabrane ljude da sve prisvoje i rasprodaju stranim  :anal: ulagačima, izvezu jeftino sve što valja i uvezu skupo svo smeće koje EU nema kam baciti.
Kad je to bilo učinjeno, potrebito je bilo uništiti neprijateljsku živu silu, u narodu poznatu kao narod, raseljavanjem mladih po zemljama EU, izgladnjivanjem umirovljenika i trovanjem radnosposobnih raznim pesticidima, gripama, salmonelama, GMO-ima i zračenjima.
Kada se sve očisti od raslinja i mobilnih oblika života izgraditi će se odmaralište i golf teren za umorna dobročinitelje.
Čiča miča - gotova je priča.
I nezaboravite oprati svoje ogromne zubiće.

Hoće li bus imati originalni natpis na ćirilici i prometovati na relaciji Vukovar - Dubrovnik?  :scratch_one-s_head:
NO GANDINI - NO LAMBORGHINI
Ima vozača....ima pilota....ali nema Senne
Nakon Senne? Samo sjene.

Offline linoleumboy

« Odgovori #47 : 06 Prosinca, 2016, 09:27:43 »
bas me zanima kako bi mi postupili da smo bili na poziciji sanadera(dobri nas ćaća), todoric i ostala kompqnija....dal bi dali svim radnicima 1000e place i platili sav porez.....osobno i ja bi vjerojatno postao govno kad bih vidio kolike pare mogu natuc preko tudje grbace i gotovo sigurno bi sve pare trosio na aute i da kad bi postao milijunas i ja bi kupio set felgi overdoznom ma i reno 5 gt turbo maxi ph 2 alpine gordini
If I could get all the money back I ever spent on cars, I'd spend it on cars

« Odgovori #48 : 06 Prosinca, 2016, 10:25:58 »
Nemreš ti ništa ako nisi umrežen u WWW - vorld vajd varalice. Nije nitko od njih sam, stoje sive kompanije i konzorciji. Ko i ovaj McDonald Trump, neš ti face i sposobnosti, nemre ni čašu vode u pustinji prodat, ali ima ulagače-gurače koji ga drže iznad vode (glavurdu mislim, ne cijelog).
Blago meni sa vama budućim osvajačima džekovog lonca, mora mi jadan i garažetinu poklonit da držim sve te aute  :air_kiss:
Nakon Senne? Samo sjene.

Offline frik-ri

• Antique Member
  • Spol: Muški
  • Lokacija: Liburnija - Stato di Fiume (Rijeka) Killarney pri Majci Eire
  • Vozilo:: Renjol Kvatrisimus Maksimus Fortius (u srcu i izradi) & Renjol Petardix 1,4 Five
« Odgovori #49 : 06 Prosinca, 2016, 10:30:35 »
 :rofl:  :rofl:  :rofl:  :rofl:  :rofl:  :rofl:  :rofl:

Kaaaaakva interna spika.  :rofl:  :rofl:

Ćeš da mi dovezeš neki delovi burki? Ajde živ ti maaajka, nemo da si takav, vidi bog. Sad kad vozaš drugi kolica je moraš vozit pijan da kompenzuješ nedostatak ljuljanje?

« Odgovori #50 : 06 Prosinca, 2016, 12:39:54 »
Ne spamaj temu o busu  :lol:
Nakon Senne? Samo sjene.

Offline dmj

• Antique Member
« Odgovori #51 : 06 Prosinca, 2016, 13:20:37 »
Ja i dalje tvrdim da je za taj autobus jedina prihvatljiva opcija prodati ga ili razmijeniti za nešto, kako bi završio ondje gdje mu je mjesto, u Beogradu.

Slavan je po ulozi u kultnom srpskom filmu i u Hrvatskoj nikada neće pronaći dovoljno ljubavi i novaca za kvalitetnu obnovu, ne u originalno, nego u stanje iz tog filma. Njegova priča, ma koliko je mi voljeli, ne pripada korpusu naše nacionalne kulture i baštine i samo u Srbiji može biti vrednovan kako zaslužuje.
Via Ciro Menotti 322

« Odgovori #52 : 06 Prosinca, 2016, 13:43:43 »
Teoretski, YU filmografija je dio naše kulturne baštine jer smo bili u istoj zemlji. Kao i sportski uspjesi, osobito u timskim sportovima.
Kod nas se i tako obnavljaju samo saborske klupe da nam zastupnici mogu lakše zaspati.
Nakon Senne? Samo sjene.

Offline mpavluk

• Antique Member
« Odgovori #53 : 06 Prosinca, 2016, 14:55:27 »
A ja mislio..............!! M.
NK Bačka 1901 Subotica - Majstori s ravnice!
Out with the new and in with the old!
Scirocco mark I and Polo mark I WANTED! M.

Offline frik-ri

• Antique Member
  • Lokacija: Liburnija - Stato di Fiume (Rijeka) Killarney pri Majci Eire
  • Vozilo:: Renjol Kvatrisimus Maksimus Fortius (u srcu i izradi) & Renjol Petardix 1,4 Five
« Odgovori #54 : 06 Prosinca, 2016, 15:05:38 »
Ja sam za to da ostane kod nas ''makar i propa''.  :yes2: Neka ga u nas, pa nek oni tamo ''crknu što je u nas'', aae!
Nu im rogi, đavli jedni, oštia...  ;D

Drugim riječima...
Kad ga i, aaaaakooooo, urede pa kad bude negdje ''osvanuo'' pa prvom prilikom netko na njega zvizne hračku ili kakav kamen.. Pa vrlo ubrzo i grafit ''Osijek nikada neče biti Osijek na čirilici'' sa ''č''... Ili kukasto U...  ;D

Drugim riječima...
Triba vratiti dite materi.  :thank_you2:
Ćeš da mi dovezeš neki delovi burki? Ajde živ ti maaajka, nemo da si takav, vidi bog. Sad kad vozaš drugi kolica je moraš vozit pijan da kompenzuješ nedostatak ljuljanje?

« Odgovori #55 : 06 Prosinca, 2016, 15:18:54 »
Osijek nikad neće biti Ocek, tuko prim.......ček, jesi još primorsko-podravska ili samo podravska moruzgva?
DeMJu , budući da si zakrinkan kao onaj Klark Kent, napiši jedan sastavak o busu i kako ga treba vratiti zakonskim vlasnicima pa pokreni peticiju...ko u svakoj demokratskoj drž-nedaj-avi u kojoj institucije rade svoj posao.....
 :lol:
Nakon Senne? Samo sjene.

Offline radnik-os

• Senior member
  • Vozilo:: bmw 2002-u nastajanju,truljavi tristac..ali pali
« Odgovori #56 : 06 Prosinca, 2016, 18:57:17 »
Koje ste vi rusko-osovinske špijuge!A zašto ga neki...hrvacki poduzetnik nebi ..onak,baš,baš, sredio :thmbup:,i onda u duhu poduzetništva ,prodao tamo gdje,ako,kako i pripada :drinks:
Cccc..vi bi samo nešto davali,gdje vam je domoljublje..a domovina se najbolje voli punog privatnog padje :yes:
Tko izgubi dobitak,dobije gubitak!

Offline mpavluk

• Antique Member
« Odgovori #57 : 06 Prosinca, 2016, 19:40:15 »
..........ma nema veze, samo jako, politicschool.region.hr!! M.  :borac:  :glavauzid:  :kokice:
NK Bačka 1901 Subotica - Majstori s ravnice!
Out with the new and in with the old!
Scirocco mark I and Polo mark I WANTED! M.

« Odgovori #58 : 07 Prosinca, 2016, 08:35:07 »
Koje ste vi rusko-osovinske špijuge!A zašto ga neki...hrvacki poduzetnik nebi ..onak,baš,baš, sredio :thmbup:,i onda u duhu poduzetništva ,prodao tamo gdje,ako,kako i pripada :drinks:
Cccc..vi bi samo nešto davali,gdje vam je domoljublje..a domovina se najbolje voli punog privatnog padje :yes:
E ta ti valja. Al onako, napravit restauraciju pravu, u nekom vrhunskom restoranu  :biggrin:
Zabit u pod, strečane gume na šiiiiroookiiim felgama, šljikice u laku, sporcki volan, 23 dodatne čukice i Re-karo sicevi s nekog njemačkog stadiona  :perfeto:
Nakon Senne? Samo sjene.

Offline zoranR

• Antique Member
« Odgovori #59 : 07 Prosinca, 2016, 09:28:46 »
Dalmacija ima svoj primjerak... :byeg:

<br /><br /><br />free photo upload<br />

Krov od salonita je tad bio dodatna oprema... :read:
low & slow...