AJMO DALJE!!!
Ovaj tjedan nešto sitnih radova na farovima...Poèea sam s drugim parom... :palac:
Nisam tija sad radit sto postova sa jednom slikom, veæ sam èeka da se malo više nakupi...
Ovo je od ponediljka...Mali far od livog para sam izvadija i dobro izlicka...

A ovo je od danas...Danas sam ima jednu primjedbu na sebe...JEBATE KOJI SAM JA DEBIL U PM...
Da ja nisam moga prije skužit kako se skidaju ringovi sa farova, a ne tek danas... :lud:
Uglavnom sam se poigra s tim i shvatija sistem koji je bija ono, toliko primitivan da onaj iz Vrapèe može shvatit...Skinija odma ring sa malog livog fara i poèea sa èišæenjem...Poslije toga sam skinija sa velikog desnog, oèistija i onda sm ih oba metnija na jedan štelung...

Neznam oæu li imat vrimena ovaj vikend da još malo farove oèistim...To mi je danas stvarno dobrodošlo, jer sam doša kuæi bisan ki pas...Gonali me na poslu da brzam, pa sam se skoro pošiba sa šefom...Lipo sam kad sam doša kuæi ruèa i lipo, smireno uzea èetkicu za zube i krpu i WD u ruke i ajmo, laganini pomalo èišæenje...Je da je uzelo dosta vrimena, ali ne žuri mi se...Ionako je sad jesen i zima pred vratima i BMW mi neæe mrdnit iz garaže... :palac: