Autor Tema: skidanje boje i obrada lima  (Posjeta: 8325 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline dvojka

• Antique Member
skidanje boje i obrada lima
« Odgovori #15 : 15 Srpnja, 2009, 15:31:45 »
pa nisam ni ja za bitumen kao bitumen, on je koma

postoje danas malo modernije mase, evo recimo ovo, na njega bacis lak i jos je poprilicno ugodno oku, dapace,dobije fini reljefni sloj kao teksura plastike, a onou biti cca 3mm zastite,i ako se na nj nasprica epoksy boja, ajoooj to nema sanse da kemenje probije, tvrdo je naspram bitumena, a poslije se moze odstraniti cetkama na flexu ili fenom

http://www.silerom.ro/product_imgs/tn_terotex%20super%203000.jpg

http://www.henkel.hr/cps/rde/xchg/SID-0AC8330A-51FD3E43/henkel_hrc/hs.xsl/3460_HRC_HTML.htm?iname=Terotex-Super+3000+-+crni+ili+bijeli&countryCode=hr&BU=industrial&parentredDotUID=productfinder&redDotUID=1000000HKTT

s time radim ali je tuba 150kn, a ne 35kn
vucna sluzba,najjeftiniji prijevozi: 098/9043 358

Offline mitronni

• Veteran member
  • Spol: Muški
  • Vozilo:: Abarth wannabe...
« Odgovori #16 : 15 Srpnja, 2009, 15:43:41 »
Koliko para,toliko muzike,bilo i bit æe!
"Ako želiš ništa ne raditi,zaljubi se u ono što radiš.."

Offline DAČOKTT

• Antique Member
« Odgovori #17 : 15 Srpnja, 2009, 21:04:40 »
Citat: Balkanfahrer
Citat: DAÈOKTT
ja imam knjigu al nije na prodaju jer nema neku vrijednost imaš sa strojarsku struku 2-3 razred autolimarska knjiga košta ti nekih 80kn piše ti svašta u njoj od poèetka do kraja. to bi trebalo bit u savkoj boljoj knjižnici. koja se bavi prodajom knjiga.

Kako se "tocno zove" ta knjiga

JOZO JELINIÆ TEHNOLOGIJA AUTOLIMARIJE UDŽBENIK ZA 2 I 3 RAZRED STROJARSKIH STRUKOVNIH ŠKOLA CIJENA 80KN.

Offline DAČOKTT

• Antique Member
« Odgovori #18 : 15 Srpnja, 2009, 21:12:49 »
Što se tiæe skidanja boje definitivno pjeskarenje ja sam pjeskario djelove motora nema nikakvih ošteæenja ništa i samo se fino ispuše nakon pjeskarenja a pjeskarenje trajer 2-3 h a èetka jedan dobar dan - dva jedino šta je cijena malo veæa za pjeskarenje-