Autor Tema: BMW E21 316 1979g  (Posjeta: 13674 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline javasluk

• Oldschool rookie
BMW E21 316 1979g
« Odgovori #45 : 06 Kolovoza, 2012, 21:22:32 »
Citat: Quazi;333057
Hvala na pohvalama. Što se boje tiče specijalana je u tom smislu što u biti i njie regularna boja več se koristi u kompijuterskom miješanju boja kao dodatak boja da bi se dobila neka od nijansi.
Tu je njena specifičnost.Jedino sam ja bio budala pa pa išao s takvim nečim riskirat i lakirat cijeli auto. To je stvarno skupa igra , ali eto BUDALE prati sreča, pa je auto ispao ko bombončić ( točnije snikers).
Vjeruj te mi da u živo izgleda još bolje.
Ako kad budete u ovom kraju javitr se da popričamo.
LP.

Bio je on u odličnom stanju i dok je došao iz Siska, pretpostavljam da mu je original boja bila Sahara, vjerojatno je auto bio garažiran od prvog dana.

A ovo što je skupa igra, hmm.... ja isto volim te kombinacije za boje, u biti mi je fora  imati ili unikat ili jako rijetku tvorničku nijansu. Kužim ja da ekonomski nema smisla stavljat takve skupe premaze, jer kad se auto prodaje to se ne može povratit, ali meni pravo lakiranje, promjena boje nikad nije žao novaca (naravno dok ga imam i ako ne uzmen auto samo na kratko) ali ekonomski nema računice niti uopće auto držati tko prelazi manje od 40.000km godišnje. Već sam ranije čuo o tim dodacima boji, i još mi je čudno bilo, jako čudno kad me onako u privatnom nevezanom razgovoru upozoravao u više navrata profi lakirer kako je to strašno skupo. Ali još uvijek ne kužim točno o čemu se radi, danas se sve boje, nijanse miješaju kompjuterski, a ovo se predvidivo radi o onim "dodacima" posebnim komponetama da se dobije neki posebni efekt(?) i svejadno mislim da kad bi sad ponovo morali (nedao bog) nešto bojati da po šifri bi comp uredno dao tu nijansu (možda sam u krivu).
Samo Cibalia

Offline ascona75

• Antique Member
BMW E21 316 1979g
« Odgovori #46 : 06 Kolovoza, 2012, 23:06:35 »
Ekstra lep Bmw,ta marka felni FPS je mnogo redja nego BBS Mahle i dobro su ispale:gosp:super izgleda auto uzivaj u voznji:palac:

Offline Quazi

• Senior member
    • http://www.kurbla.hr
BMW E21 316 1979g
« Odgovori #47 : 07 Kolovoza, 2012, 11:30:42 »
Za zahvate sanacije je ostala skoro cije limenka orginala pa me to toliko ne sekira.

*Nego ako ti je aoto toliko zanimljiv, na prodaju je pa se lijepo vas dva družite i uživajte jedan u drugom:lol::lol::lol: