Dmj ja baš o tome i pišem, originalna 2002 alpina??? Ali ajmo onda mi ovako, ja èu napisat nešto o alpinama a ti napiši di je Šverko u svemu tome.
1. Alpina je službeni tuner tek od 80-tih godina šta znaèi da nema ploèicu od alpine i autentiènost je moguèe utvrdit jedino ako ima raèun iz Buchloea ili po broju na muldi.
2. 70-tih je alpina prodavala kompletne dijelove auta za tuning (motor,ovjes,karoserija,interijer) ali isto tako i sama slagala kompletna auta koja su u to doba bila duplo skuplja od 2002 turba.
3. 2002 nakon njihovog tretmana je bila raketa od 140-200 ks, sa njihovim koènicama, samoventilirajuèim diskovima, bilstein amortizeri, auspuh komplet sa granom itd. Tako da sa tvornièkim tii nema apsolutno nikakvih dijelova osim punih viljušaka koje bi Šverko moga iskoristit.
4. Ne može se auto staro 35-40 god. koje je bilo rijetko ko nokat na k..cu i koje je imalo sve drugaèije od serijskog 2002 osim karoserije, restaurirat sa nekakvim ragama koje su donatori bez obzira na vlasnikovu sposobnost i iskustvo jer to nije onda alpina nego surogat :bzvz: :haha:
Iskreno mene veseli sve na šta se vlasnik odluèi, ali rijetki su oni koji æe izvalit kesu za originalnost svog hobija ili bolesti bez obzira na razno razne forume i šminkanje po njima
8)